QUOTE(NBA @ 2010 09 15, 17:54)
Sveikos, mergaitės!
Aš su Jumis visada. Forumą skaitau kiekvieną dieną, tik ilgai nerašiau. Kaip man smagu, kad mano aprašyta patirtis nenuėjo perniek, o padėjo ne vienai likimo draugei.
Aš dar po šiai dienai gydausi tuo pačiu Navelbine ir nuo vasario mėnesio pridėtu Avastin. <...> Įdomu, kokiu intensyvumo tau lašins vaistus? Man taip sunku nebuvo, kaip a.a. Adis. Tik pradžioje, kaip rašiau, streikavo skrandis, širdis. Skrandį gydžiausi daugiau nei pusę metų, dėl širdies pagerdavau Betalok ir Mildronate. Dar per lašinimą dvi ampules Mildronate sulašina ir širdis apsitvarkė. Plaukai nenuslinko, tik truputį paretėjo.
NBA, tikriausiai gydytoja chemoterapeuė apie Tave kalbėjo, sakydama, jog vienai moteriai jau 44 kartą lašins Navelbine. Tokį atsakymą gavau, kai paklausiau "Tai irgi bus šeši lašinimo kursai?" Taip man ir neatsakė kiek kartų lašins. Viena pasakė, kad lašins kas dvi savaitės.
Vakar pasidariau širdies echoskopiją Marijampolėje privačiai, tai širdis mano visiškai nepažeista chemoterapijų ankstesnių. Vienu žodžiu, jokių kontraindikacijų dėl širdies būklės porto statymui ir chemoterapijai nėra.
Papildyta:
QUOTE(Art. @ 2010 09 15, 22:46)
Na va matau jau atsakymus radai. Man iš tikro jau pradeda pasimiršti daug kas, kažkokia amnezija, visi tie metai tokie keisti, kad atrodo būčiau gyvenęs kažkokiame paraleliniame pasaulyje. Reikia nemažų pastangų prisiminti. Tik kiek pamenu tas novebline labai degina venas, tad ko gero portas būtų labai neblogas palengvinimas.
Art, taip radau
. Ko gero šalia esančiam žmogui netgi sunkiau visa tai ištverti, nei pačiam einančiam šiuo gydymo ir gyvenimo keliu.
Tiesa, vakar tik lovoje prieš miegą prisiminiau, kad
portą juk statė ir
rasų lankos Mamytei.
Raselė gal irgi kelis žodelius dar "brūkštels".
Papildyta:
QUOTE(Pinacea @ 2010 09 16, 10:05)
Net ilgai neieskojau
Sveikateles Jums visoms!
Pinacea, kad Tavo žodeliai tiesiai Dievuliui į ausį.