Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

Labas!

rita606, seniai berasei. Kazkada naudojau Detox platinama, gaudavom is Vilniaus. Nezinau ar toks sutapimas, ar jis padejo, kalbu, kad po kruties operacijos tada remisija buvo 5 metus!
Siandien gydytojai pasiskundziau apie tokius trumpalaikius skausmus, tai paaiskino , kad i tokius skausmus nereikia kreipti demesio. Man irgi taip buna, tai lyg padilgcioja nugaroj plauciu srityje, tai po kairiu sonkauliu, tai krutinkauli, tai nugara kryzmens srityje.
KRAUJUKAS siandien mano buvo ant ribos. Leukocitai 3,2, hemoglobinas 119, kiti skaiciukai dar du neatitiko normu, na tie mazieji skaiciukai. Nepamenu. Chemo sulasino, bet vietoj 50 ml tik 30 ml ir pabaigoje praplovimui porto-kateterio sulasino baisaus deksometazono kazkokia doze. Sake leukocitams palaikyti stimuliatorius tas hormonas.

Kaip kazin rasu lanka jaucias siandien? Kaip miegelis ar nesutriko? GABIJA, gal ir teisi, kad rasu lankele pervargo besirupindama savo Mamyte, dabar jau metas save myleti!
Del slepimo nuo tevelio nezinau ar imanoma, jei gyvenate kartu. Tik GABIJA sugebejo apsaugoti savo mamyte nuo neigiamu emociju. As taip pat slepiau kuri laika nuo teveliu savo liga, kai dar jie abu buvo gyvi ir gyveno savo namuciuose. Kai jau tevelis isejo 2003-09men,o mamyte pasiemiau pas save gyventi ir kai 2007m. buvo atkritis ligos,lasinimas vaistuku, tada jauviska pasakem. Kaip ir Gabijos mamytei manajai irgi 2005-12men buvomikro insultas. Kartais nesiorentavo tose mano bedose, Bet labai pergyveno...kol iskeliavo 2008-03-20.
QUOTE(rita606 @ 2010 10 29, 13:48)
4u.gif Labutis visoms seniai jau cia berasiau,ir naujienos nelabai kokios.Rasa laikykis juk diagnozes dar nezinai,viskas bus gerai  :rolleyes.Mano vienai pazystamai taip buvo,jos sese suede tas vabalas o,pas ja buvo nepiktybinis auglys,taip kad nenusimink ir pas tave jis bus gerybinis,ko is visos sirdies tau linkiu.

Merginos gal kuri vartojot homeopatinius vaistus Detox-Kit,jie valo organizma,tai va dvi dienas jo pavartojus pradejo skaudeti po mente,bet nutraukiau tuos vaistus ir skausmas isnyko.

Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2010 10 29, 11:23)
Mergytės 4u.gif kovokit, nepasiduokit 4u.gif labai daug jėgų atima tas slėpimas nuo artimųjų, juos besaugodamos, kai pagalvoji, kiek sau nervukų pagadinam... ech, bet ką daryt?
laikykitės, galvoju apie jus, meldžiu Dievulį sveikatos 4u.gif

A-Z, kovosim ir kovojam!
arunele, kaip tavo namukas auga Kaledoms?
SVETA, SVETAAA, SVETACKAAA,, tikraii reikia dziaugtis del dukreles, kad islaike teises. Nepamenu ar cia rasei,ar Gabijos pavesineje, sunku pasiziureti, nes maigau ismanuji tel ir cia nesimato taip lengvai kas kur ka rase, jei rasai komentara...guliu grizusi lovoje, patirpe des rankos ir kojos labiau pirsciukai...
Oi.oi.ojoj... ir vel pamirsau SVARBIAUSIA -Aciu UZ VAISTUKUS. TEN neperskaiciau instrukcijoje visko gerai, kaip supratau juos gerti ryte po pusryciu. SVETA, AS TAU MARGUCIU ANT SV VELYKU ATSIUSIU TAVO PRINCESEI! 4u.gif
Atsakyti
Labutis Mergaitės ir Berniuk 4u.gif 4u.gif Labai ačiū visiems už palaikymą, už diskusijas ir už pasidalinimą patirtimi, kurios kiekviena ir kiekvienas iš jūsų turite su kaupu.
Pasiskambinau šįryt gydytojui. Operacija lapkričio 12 d. (savaitgalis ant nosies - ar gerai... g.gif g.gif ). Atvažiuoti nevalgius negėrus su visais tyrimais ir siuntimu tiesiai į priėmimą... Operacija tą pačią dieną... Klausiau ir apie biopsiją , savo nuogąstavimus ir aišku savo teorijas išdėsčiau (to puikiai išmokau būdama su mamyte), tai gydytojas atsakė, kad mano aveju jos nereikia... g.gif
Tetukas taip pat viską žino ir pasakė - jei reikia, tai būtinai operuokis, bet ,aišku, ši žinelė jam džiaugsmo nepridėjo....Aš nemoku slėpti, jei ir bandyčiau - išsiduočiau anksčiau ar vėliau, nes pati labai nejaukiai jausčiausi (čia jau gal egoizmas??).

QUOTE(Samta0204 @ 2010 10 29, 02:16)
Kiek zinau mamomgramos tik nuo 40metu rekomenduoja daryti, nes anksciau per tankus kruties audinys ir nemato augliu.

Žinau, bet man jau 45 metukai - pats grožis, ir viskas matosi puikiai. flirt.gif - ir ant veido ir viduj lotuliukas.gif .

Visiems gero savaitgalio, ramybės širdelėse ir sveikatos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 spalio 2010 - 18:51
Rasele, bus viskas gerai, tik stenkis iki lapkr 12d. ka nors dirbti taip intensyviai, kad nebeliktu tuscios vietos mintims smegenyse!

Kaip NBA? MES GABIJOS temoje susitikima organizuojam wink.gif!

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 29, 11:00)

[B]Rasele, NBA 
laikykitės.[/B] Mano draugei tik ketvirtas konsiliumas nustatė, kad nepyktybinis..., bet krūtį operavo, nes pašalino nepyktybinį darinį.Dabar kai leista informuoti, tai vieni kiek švelnina situaciją ir kol neįsitikinę nesako, o kiti pasako neįsitikinę.
O aš nuo mamos jau 5-i metai slepiuosi.Kad su plaukais kažkas netaip suprato , kai buvo 1 cm ir peruką nusiėmiau.Į ligoninę važiuojant prigalvoju visokiausių ligų.Tik tulžies operacijai tiesą sakiau, o gyvenam tai kartu.Vyrai iš viso žirafos.Sakyk ką nori bet ne tiesą, nes tai jam gali būti smūgis iki infarkto.
NBA tvirtai tikėk, kad kiti vaistai padės.

O mane daktarai irgi Klinikose pažįsta .Až Susitikau kitos palatos daktariuką, su kuriuo net reikalų neturėjau, tai sveikinasi.Štai kokia garbė. mirksiukas.gif

Tikiu, Gabija, labai tikiu.
Šiandien suvažinėjau į Kauną. Buvo paskutinis kaukės „primatavimas" prieš spinduliavimą (tokią padarė iš kažkokios skylėtos medžiagos nuo galvos iki pečių linijos ir ja mane prikabina paguldę ant stalo), Spinduliavimą pradės po švenčių. Skyrė 20 kartų į tą pusę, kur labiausiai spaudžia kraujagysles, o po to vaistai dar.
Papildyta:
[quote=Patriccija,2010 10 29, 19:47]
Labas!

rita606, seniai berasei. Kazkada naudojau Detox platinama, gaudavom is Vilniaus. Nezinau ar toks sutapimas, ar jis padejo, kalbu, kad po kruties operacijos tada remisija buvo 5 metus!
Siandien gydytojai pasiskundziau apie tokius trumpalaikius skausmus, tai paaiskino , kad i tokius skausmus nereikia kreipti demesio. Man irgi taip buna, tai lyg padilgcioja nugaroj plauciu srityje, tai po kairiu sonkauliu, tai krutinkauli, tai nugara kryzmens srityje.
KRAUJUKAS siandien mano buvo ant ribos. Leukocitai 3,2, hemoglobinas 119, kiti skaiciukai dar du neatitiko normu, na tie mazieji skaiciukai. Nepamenu. Chemo sulasino, bet vietoj 50 ml tik 30 ml ir pabaigoje praplovimui porto-kateterio sulasino baisaus deksometazono kazkokia doze. Sake leukocitams palaikyti stimuliatorius tas hormonas.

Kaip kazin rasu lanka jaucias siandien? Kaip miegelis ar nesutriko? GABIJA, gal ir teisi, kad rasu lankele pervargo besirupindama savo Mamyte, dabar jau metas save myleti!
Del slepimo nuo tevelio nezinau ar imanoma, jei gyvenate kartu. Tik GABIJA sugebejo apsaugoti savo mamyte nuo neigiamu emociju. As taip pat slepiau kuri laika nuo teveliu savo liga, kai dar jie abu buvo gyvi ir gyveno savo namuciuose. Kai jau tevelis isejo 2003-09men,o mamyte pasiemiau pas save gyventi ir kai 2007m. buvo atkritis ligos,lasinimas vaistuku, tada jauviska pasakem. Kaip ir Gabijos mamytei manajai irgi 2005-12men buvomikro insultas. Kartais nesiorentavo tose mano bedose, Bet labai pergyveno...kol iskeliavo 2008-03-20.

Aš vis pagalvodavau apie tave Patricija, kad tu labai stipri ir nejausi, taip kaip aš, šalutinio vinorelbino poveikio, bet truputį ir tave prigriebė verysad.gif

Kai susirgau aš, o po to ir sesuo, dažnai pagalvodavau gerai, kad mano tėvams jau neteks jaudintis dėl mūsų sveikatos. Nors toks čia ir gerumas- mama mirus prieš 29 metus būdama 43 metų, o tėvelis prieš 8 metus 64. Ligą paveldėjom su seseria iš mamos, nes sesuo išsityrė, kad turi pakitusį geną.

Rasų lanka, gerai, kad operuos tą pačią dieną - nereiks gulėti, laukti ir nervintis, matant kaip kitas moteris į palatą po operacijos atveža. Man visas operacijas taip darė. Aš dar, be to, paprašydavau raminančių prieš operaciją, kad ramiau jausčiausi.
Atsakyti
NBA, matai kaip cia viskas genuose uzprogramuota. Tik dabar tai pailsesi nuo chemiju, svitinimas juk neturi tiek salutiniu poveikiu, bent as tada nejutau nieko tokio.
O ar tau irgi veike Navelbine galuniu jautruma?
KRAUJUKAS manasis ir ankstesniu chemiju metu ne visada atsistatydavo normaliai, buvo visko.

Mano gydytoja tai irgi labai domisi kaklo limfmazgiais ir juos kiekviena karta spaudo. Klausiau nuo ko jie cia pas mane, gal nuo plauciu, ki pleuroje skystis buvo, atsake... LIGa CIA...
Mano krutis operuota desine ir pleura desineje puseje pritalkuota, o limfmazgis isopetuotas kaireje virs raktikaulio...na, rasiau jau, kad dabar kaireje ir portas. Kaireji ranka lyg buvo storesne, dabar lyg suplonejo, mazai vizualiai skiriasi nuo desines rankos, na, tos kur krutele operuota ir pazasties limfmazgiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 19:48
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 21:38)
NBA,  matai kaip cia viskas genuose uzprogramuota. Tik dabar tai pailsesi nuo chemiju, svitinimas juk neturi tiek salutiniu poveikiu, bent as tada nejutau nieko tokio.
O ar tau irgi veike Navelbine galuniu jautruma?
KRAUJUKAS manasis ir ankstesniu chemiju metu ne visada atsistatydavo normaliai, buvo visko.

Mano gydytoja tai irgi labai domisi kaklo limfmazgiais ir juos kiekviena karta spaudo. Klausiau nuo ko jie cia pas mane, gal nuo plauciu, ki pleuroje skystis buvo, atsake... LIGa CIA...
Mano krutis operuota desine ir pleura desineje puseje pritalkuota, o limfmazgis isopetuotas kaireje virs raktikaulio...na, rasiau jau, kad dabar kaireje ir portas. Kaireji ranka lyg buvo storesne, dabar lyg suplonejo, mazai vizualiai skiriasi nuo desines rankos, na, tos kur krutele operuota ir pazasties limfmazgiai.

Man galūnių navelbinas neveikė. Skrandis, širdis streikavo, skausmai, kaip ir tau, jausdavosi keletą dienų, peršalimo požymiai buvo stiproki.
Na taip, nuo chemijų pailsėsiu dar mėnesį, kiti limfmazgiai per tiek laiko gal labai nepadidės, nes jų yra abiejose kaklo pusėse ir pažastyje. Man taip limfa liga plinta ir tau todėl gydytoja čiupinėja kaklą. Mano operuotos pusės ranka taip pat truputį storesnė, bet stengiuosi pamasažuoti, palaikyti pakeltą.
Žinau, kad nuo švitinimo gerklę skaudės, nes gleivinės labai jaučia. Kai pirmą kartą švitino ir dar truputį žemiau negu dabar, tai gerklė jautė ir liko tokia jautri, bet teks pakentėti. Svarbiausia, kad galvos svaigimą sumažintų ir nekankintų tie priepuoliai.
Atsakyti
Pagal tai, kaip Tu atrodai, tai finisas toli Tau. biggrin.gif
Tokiu Dievulis dar nepasiima... Tu man ziurek! DAUG VALGYK IR SKRAIDYK KAIP KREGZDUTE![

GERKLYTEI PASIRUOSK SALTALANKIO!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 21:22
4u.gif ka reiskia gimdos kaklelio ploksciu lasteliu neragejanti karcinoma G2?tai laabai blogai?apie tnm nieko neraso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 23:15)
Pagal tai, kaip Tu atrodai, tai finisas toli Tau. biggrin.gif
Tokiu Dievulis dar nepasiima... Tu man ziurek! DAUG VALGYK IR SKRAIDYK KAIP KREGZDUTE![

GERKLYTEI PASIRUOSK SALTALANKIO!

Valgyt daug nepažadu, bet šaltalankio gerklei, tai pasiruošiu biggrin.gif
Atsakyti
Pagal mane Gimdos kaklelio v.
QUOTE(vichy_ @ 2010 10 29, 23:35)
4u.gif ka reiskia gimdos kaklelio ploksciu lasteliu neragejanti karcinoma G2?tai laabai blogai?apie tnm nieko neraso verysad.gif

NBA, LABOS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 21:48
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 22:47)
Pagal mane Gimdos kaklelio v.

kad cia jis tai aisku ir man,bet zodis neragejanti tai blogiau nei zodis ragejanti?
Atsakyti
Labas vakaras mielosios,visoms silti apkabinimai 4u.gif
Pasipasakosiu as apie siandienos vizita pas onkologus.Taigi,pries pora savaiciu dariausi galvos tomografija,viskas puiku,jokiu blogu dalyku nerado,nes pasak ju migrena neaisku is kur ji atsiranda ir kur ji dingsta.Pati skyriaus vedeja paeme kraujuka is venos markeriui ir paskyre gydyma po Tamoksifeno ,kuris tesis vel penkis metus.Tai kazkoks naujas gydymo budas, vaistukai vadinasi Femara (letrozole) ,kazkoks labai stiprus preparatas -narkotikas,padedantis stabdyti visa vezio lasteliu augimo procesa,gydytoja teige kad privalau ji butinai gauti,nes esu dar jauna moteris.Bus po treju menesiu daromas PET tyrimas ,tikrinamas kraujas.Gal kas susidurete su tokia gydymo eiga? ir prisibijau ir noriu visiskai pasveikti,esu truputi pasimetusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 29 spalio 2010 - 22:09