rita606, seniai berasei. Kazkada naudojau Detox platinama, gaudavom is Vilniaus. Nezinau ar toks sutapimas, ar jis padejo, kalbu, kad po kruties operacijos tada remisija buvo 5 metus!
Siandien gydytojai pasiskundziau apie tokius trumpalaikius skausmus, tai paaiskino , kad i tokius skausmus nereikia kreipti demesio. Man irgi taip buna, tai lyg padilgcioja nugaroj plauciu srityje, tai po kairiu sonkauliu, tai krutinkauli, tai nugara kryzmens srityje.
KRAUJUKAS siandien mano buvo ant ribos. Leukocitai 3,2, hemoglobinas 119, kiti skaiciukai dar du neatitiko normu, na tie mazieji skaiciukai. Nepamenu. Chemo sulasino, bet vietoj 50 ml tik 30 ml ir pabaigoje praplovimui porto-kateterio sulasino baisaus deksometazono kazkokia doze. Sake leukocitams palaikyti stimuliatorius tas hormonas.
Kaip kazin rasu lanka jaucias siandien? Kaip miegelis ar nesutriko? GABIJA, gal ir teisi, kad rasu lankele pervargo besirupindama savo Mamyte, dabar jau metas save myleti!
Del slepimo nuo tevelio nezinau ar imanoma, jei gyvenate kartu. Tik GABIJA sugebejo apsaugoti savo mamyte nuo neigiamu emociju. As taip pat slepiau kuri laika nuo teveliu savo liga, kai dar jie abu buvo gyvi ir gyveno savo namuciuose. Kai jau tevelis isejo 2003-09men,o mamyte pasiemiau pas save gyventi ir kai 2007m. buvo atkritis ligos,lasinimas vaistuku, tada jauviska pasakem. Kaip ir Gabijos mamytei manajai irgi 2005-12men buvomikro insultas. Kartais nesiorentavo tose mano bedose, Bet labai pergyveno...kol iskeliavo 2008-03-20.
QUOTE(rita606 @ 2010 10 29, 13:48)
Labutis visoms seniai jau cia berasiau,ir naujienos nelabai kokios.Rasa laikykis juk diagnozes dar nezinai,viskas bus gerai :rolleyes.Mano vienai pazystamai taip buvo,jos sese suede tas vabalas o,pas ja buvo nepiktybinis auglys,taip kad nenusimink ir pas tave jis bus gerybinis,ko is visos sirdies tau linkiu.
Merginos gal kuri vartojot homeopatinius vaistus Detox-Kit,jie valo organizma,tai va dvi dienas jo pavartojus pradejo skaudeti po mente,bet nutraukiau tuos vaistus ir skausmas isnyko.
Merginos gal kuri vartojot homeopatinius vaistus Detox-Kit,jie valo organizma,tai va dvi dienas jo pavartojus pradejo skaudeti po mente,bet nutraukiau tuos vaistus ir skausmas isnyko.
Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2010 10 29, 11:23)
Mergytės kovokit, nepasiduokit labai daug jėgų atima tas slėpimas nuo artimųjų, juos besaugodamos, kai pagalvoji, kiek sau nervukų pagadinam... ech, bet ką daryt?
laikykitės, galvoju apie jus, meldžiu Dievulį sveikatos
laikykitės, galvoju apie jus, meldžiu Dievulį sveikatos
A-Z, kovosim ir kovojam!
arunele, kaip tavo namukas auga Kaledoms?
SVETA, SVETAAA, SVETACKAAA,, tikraii reikia dziaugtis del dukreles, kad islaike teises. Nepamenu ar cia rasei,ar Gabijos pavesineje, sunku pasiziureti, nes maigau ismanuji tel ir cia nesimato taip lengvai kas kur ka rase, jei rasai komentara...guliu grizusi lovoje, patirpe des rankos ir kojos labiau pirsciukai...
Oi.oi.ojoj... ir vel pamirsau SVARBIAUSIA -Aciu UZ VAISTUKUS. TEN neperskaiciau instrukcijoje visko gerai, kaip supratau juos gerti ryte po pusryciu. SVETA, AS TAU MARGUCIU ANT SV VELYKU ATSIUSIU TAVO PRINCESEI!