QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 28, 22:06)
Pažįstų tetuką - neapgausiu,
nes žino, kad šiandien buvau papildomai pas kitą mamologą, kaip žino, kad turiu guziuką ... Anądien dar kai šnekėjome apie šią liglę ir apie paskutinius praėjusius įvykius, jis užsiminė, kad būtinai reikia stebėti save ir tikrintis, kad jeigu kas (tfu,tfu,tfu...)- kad būtų pati pradžia. Na, protingas - tas mano tetukas.
Papildyta:
Taip taip, jam skambinsiu. Labai malonus ir dėmesingas buvo. Ir dviese bendravom ir tryse - su vyru....
Sorry, jei isgasdinau savo pasakojimu
Tikrai nenorejau
Del mamytes tikriausiausiai kazka praleidau
Mane irgi Cesas i Kauna siunte pas Boguseviuciu, Klaipedoj net nesiule operuotis. Nors apie Kasiliauska geru atsiliepimu girdejau
Kiek zinau mamomgramos tik nuo 40metu rekomenduoja daryti, nes anksciau per tankus kruties audinys ir nemato augliu. Man ne karto ne dare, tik echo. O del biopsiju manau nerodo jei nepataiko
Man pirma karta eme, tai vos ne is tos vietos paime, paskutine minute uzciuope augli, tai buciau iki siol nezinuojus diagnozes, nes chirurg. skyriaus vedejas, kuris ir eme biopsija tvirtino Klipedoje, kad nieko man nera
O kitas liepe daryti biopsija
Kiek gydytoju tiek diagnoziu
Svarbu gera gydytoja pasirinkti.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 28, 22:23)
rasu lanka ,gal tikrai nieko blogo,tfu,tfu,tfu...to ir linkiu nuosirdziausiai
Samta ,labai geros tavo naujenos
Del drauges liudna labai
Bet perdaug neimk i sirdy,kiekvienam savo likimas...
Jau buvau pradejus nerimauti, nes pradejo labiau operuota kruti skaudeti ir patino, tai begau pas lekstuti echo, tai apramino, dar siandiena cesas apziurejo dar ramiau, beliko dar profesoriui parodyti, kad ramiai gyvenciau
Sunku neimti i sirdi, per daug viskas greitai ir netiketai