QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 28, 17:54)
Labukas visoms,
Mergaitėms
Ateinu liūdna, kaip šiandienos darganotas oras...

Mamologui onkologui mano guzelis labai nepatinka ir įtaria blogus dalykus - kalbėjo atvirai. Ryt jau skambinuosi dėl operacijos... o šiandien dar įsipyliau vynelio...
Edme 
gal gali priminti, kaip tau atliko operaciją, ar operacijos metu ką pašalino, kiek laiko ligoninėje gulėjai???
Visoms sveiktėlės ir stiprybės...
Sveikute, ar echo ar mamograma dare? Ar pries operacija biopsijos nedarys

Ne visais atvejais reikia nuo operacijos pradeti, chirurgai tik skuba ispjauti

Man irgi norejo is pradziu operuoti, baigtis butu neaiski, nes HER biopsija nebuvo paimta. Tik po to kai kreipiausi pas Cesa visas gydymas kardinaliai pasikeite. Ir kai paskambinau Ostapenko atsisakyti operacijos, nes jau buvo paskirta data, pats pasake jei HER bus teigiamas tada is tikruju nuo chemijos reikia pradeti (jis pats skyre pakartotina biopsija Vilniuj, bet Her'ui nustatyti ne). Pradejo nuo chemijos, kuri buvo mano atveju labai veiksminga, po 2 chemiju suleidimo augliai beveik dingo

Magnetinis rezonansas ir echonieko nerode, tik po operacijos rado mikroskopines nykstancias lasteles. Neaisku kas butu jei man isoperuotu 2 po 3,5 cm labai agresyvius auglius krutineje ir pazastyje pries chemija

Tai mergaitei, apie kurios mirti siandiena suzinuojau, operacijos metu perpjove, kai paskui paaiskejo agresyvu augli ir dali paliko, pasekmes labai liudnos
Cia gal bereikalo prirasiau, tik prigasdinau

. Bet gal kitom pravers informacija, kad gydymas gali prasideti nebutinai nuo operacijos. Kai man patvirtino diagnoze, as net neissivaizdavau, kad gali buti kita gydymo shema, chirurgai apie tai nesneka