Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

rasu lanka ,kiekvienas nerimautu 4u.gif Laikysim kumstukus rytoj 4u.gif

NBA ,ka sako gydytoja? Gal pakeis gydyma? .Laikykis ,mieloji 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

NBA, miela zemiete, nepergyvenk labai, mes dar, oho, parodysim kur pipirai auga, mes dar turime anukams pociaku daug primegzti!
Manajame limfmazgyje, isoperuottame 2007m. Balandi irgi rado tokiu lasteliu, kaip ir kruty. Va,zek kiek dar kilometru sulaksciau visur. Bus viskas gerai, dabar nebeliko to mazgelio...

Rasu lankele, laikysiu kumstukus.. kaip ir tu visada laikei uz mane.

GABIJA. kaip tu?

SVETA, isivaizduoji, kokia greita as, xi xi, pastan dar nespejau. Ryt planuose itraukta.

Man siandien kazkaip tai nesuprasi kur skauda, tai nugara per kryzmeni, tai nugara plauciu srityje, tai pilva... tai saltaa, temp.neturiu. Teismas ryt neivyks. DAR VYRAI EKSPERTAI EKSOERTUOJA. NERA EKSPERTIZES PENKTOS JAU. Viskas tesiasi nuo 2007-08-27.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 10 27, 21:14)
Labas vakaras,
P.S. Mano limfmazgyje rado krūties ląsteles.

Kas čia dabar darosi , vis limfmazgiai pasiduoda.Įsivaizduoju tavo nuotaiką.
O koks numatytas gydymas?
Man limfmazgį žada operuoti šalia stentuoto šlapimtakio lapkričio 16.
Šovėsi į galvą mintis , kad neveikiantis inkstas sukėlė , limfmazgio padidėjimą.Naivuolė doh.gif , o ko tada markeris auga?Beje po švenčių kartosiu markerį.Įsivaisduojate jis bus normoje ir nereiks operacijos.Na negalvokit, kad sukvailiojau.Pasvajoti juk galima.
NBA svajokime kartu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 27, 23:58)
Beje po švenčių kartosiu markerį.Įsivaisduojate jis bus normoje ir nereiks operacijos.Na negalvokit, kad sukvailiojau.Pasvajoti juk galima.
NBA svajokime kartu.
4u.gif

PAsirodo kartais taip įvyksta 4u.gif Labai to ir linkiu friends.gif

Visoms iš visos širdelės linkiu tikėjimo ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Labukas visiems! oi, jau net neskaitysiu visų 44 psl. doh.gif prisiduodu, kad sveika gyva esu. Atsigavinėju, gyvenu, stiprinu kraują, galvoju apie Kalėdas ax.gif
Klausimukas - kaip manot, kokia yra tikimybė gauti "biliotenį" praėjus 1,5mėn. po 8 chemo seansų? kadangi buvau vaiko atostogose iki 3m tai niekada neemiau jokiu bilioteniu, o už 2 sav. jos baigiasi, o 1) aš nesijaučiu dar taip kad galėčiau eit į darbą, 2) darbdavys tikisi kad aš parašysiu išeiti savo noru (net nesvarsto, kad bus kitaip). o aš nenorėčiau tokių sumų padovanot svetimam vyrui. savas nesuprastų už ką doh.gif tai pagalvojau, kad mano biliotenis būtų tokia galimybė pasiderėti abiems pusėms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 27, 22:29)
Viskas įvyko, kaip ir tikėjausi - man paskambino ir pasakė, kad yra laisva vieta. Rytoj einu pas mamologą...

Laikome apkabinę, Rasyt... Viliuosi, kad atsakymas neišgąsdins.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 27, 23:02)
Manajame limfmazgyje, isoperuottame 2007m. Balandi irgi rado tokiu lasteliu, kaip ir kruty. Va,zek kiek dar kilometru sulaksciau visur. Bus viskas gerai, dabar nebeliko to mazgelio...

NBA, 4u.gif ,tegul šis Patricijos postas būna tau pavyzdys, duodantis daug vilties!
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 10 28, 00:13)
PAsirodo kartais taip įvyksta  4u.gif Labai to ir linkiu friends.gif

Visoms iš visos širdelės  linkiu tikėjimo ir sveikatytės  4u.gif

Mano šeimos gydytoja skaičiuoja tiesiog ant pirštų nedarbingumo dienas.Kai baigiasi jų limitas, rodos dar komisija gali spręsti apie pratęsimą.Su ja pasišnekėk, nuneš dovanėlę.
O darbdavį priversk atleisti, jei taip bus, dėl sveikatos būklės-yra toks straipsnis , tada priklauso išeitinė kompensacija, jau nepamenu kokia , reikia internete darbo kodeksą pavartyti.Bet pareiškimą rašyk tik pasibaigus visiems nedarbingumo limitams ir kiek padirbusi.Nors aplamai rodos darbdavys anksčiau galėjo atleisti po 4 mėnesių.Pasiskambink į darbo inspekciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 spalio 2010 - 10:08
Labukas visoms, Mergaitėms 4u.gif 4u.gif

Ateinu liūdna, kaip šiandienos darganotas oras... verysad.gif Mamologui onkologui mano guzelis labai nepatinka ir įtaria blogus dalykus - kalbėjo atvirai. Ryt jau skambinuosi dėl operacijos... o šiandien dar įsipyliau vynelio... rolleyes.gif

Edme wub.gif gal gali priminti, kaip tau atliko operaciją, ar operacijos metu ką pašalino, kiek laiko ligoninėje gulėjai???

Visoms sveiktėlės ir stiprybės... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ziuriu laikotes neblogai 4u.gif
Senai nebuvau uzsukusi blush2.gif as jau po poilsio, po eilines dozes herceptino ir po ECHO pilno patikrinimo 4u.gif Tai atostogos thumbup.gif ir echo metu nieko blogo nerado, visi organai svarus thumbup.gif tik operuotoj krutyje cistu nemazai, ir pazeistas audinys, bet kuo noreti po svytinimo ir operacijos 4u.gif Beliko is patikrinimu markerius pasidaryti, dabar kaip tik maciau pas seimos gydytoja akcija Kruties ir kiausidziu markeris 40 lt. ir pas ginekologe pasirodyti 4u.gif
Siandiena suzinuojau liudna zinia, mire mergina su kuria susipazinau pavasari onkologiniame, su kruties vezio diagnoze, po recedyvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Liudna pasidare, pas ja liko maza dukryte verysad.gif
Atsakyti
rasų lanka viskas bus gerai pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 28, 17:54)
Labukas visoms, Mergaitėms 4u.gif  4u.gif
Ateinu liūdna, kaip šiandienos darganotas oras... verysad.gif  Mamologui onkologui mano guzelis labai nepatinka ir įtaria blogus dalykus - kalbėjo atvirai. Ryt jau skambinuosi dėl operacijos... o šiandien dar įsipyliau vynelio... rolleyes.gif

Edme wub.gif gal gali priminti, kaip tau atliko operaciją, ar operacijos metu ką pašalino, kiek laiko ligoninėje gulėjai???

Visoms sveiktėlės ir stiprybės... 4u.gif

Sveikute, ar echo ar mamograma dare? Ar pries operacija biopsijos nedarys g.gif Ne visais atvejais reikia nuo operacijos pradeti, chirurgai tik skuba ispjauti doh.gif Man irgi norejo is pradziu operuoti, baigtis butu neaiski, nes HER biopsija nebuvo paimta. Tik po to kai kreipiausi pas Cesa visas gydymas kardinaliai pasikeite. Ir kai paskambinau Ostapenko atsisakyti operacijos, nes jau buvo paskirta data, pats pasake jei HER bus teigiamas tada is tikruju nuo chemijos reikia pradeti (jis pats skyre pakartotina biopsija Vilniuj, bet Her'ui nustatyti ne). Pradejo nuo chemijos, kuri buvo mano atveju labai veiksminga, po 2 chemiju suleidimo augliai beveik dingo thumbup.gif Magnetinis rezonansas ir echonieko nerode, tik po operacijos rado mikroskopines nykstancias lasteles. Neaisku kas butu jei man isoperuotu 2 po 3,5 cm labai agresyvius auglius krutineje ir pazastyje pries chemija g.gif
Tai mergaitei, apie kurios mirti siandiena suzinuojau, operacijos metu perpjove, kai paskui paaiskejo agresyvu augli ir dali paliko, pasekmes labai liudnos verysad.gif
Cia gal bereikalo prirasiau, tik prigasdinau doh.gif . Bet gal kitom pravers informacija, kad gydymas gali prasideti nebutinai nuo operacijos. Kai man patvirtino diagnoze, as net neissivaizdavau, kad gali buti kita gydymo shema, chirurgai apie tai nesneka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 28 spalio 2010 - 17:56
Rasele, neliudek, nebutinai tau bus kaip man ar kitai. Nesisielok, juk dar nieko blogo nebera. Mano vienai draugei net du kartus operavo krutele ir sesers martele taip pat, atskymai kuo puikiausi.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 28, 18:54)
Labukas visoms, Mergaitėms 4u.gif  4u.gif
Ateinu liūdna, kaip šiandienos darganotas oras... verysad.gif  Mamologui onkologui mano guzelis labai nepatinka ir įtaria blogus dalykus - kalbėjo atvirai. Ryt jau skambinuosi dėl operacijos... o šiandien dar įsipyliau vynelio... rolleyes.gif

Vyno ir as geriau siand.
Man operavo krutele treciadieni, o penktadieni as vaziavau namo su maiseliu teketi skysciui-limfai. Pirmadieni vel nuvaziavau , kad israsytu is ligonines. Jei tau nelies limfmazgiu, tai gal ir kita dienele po operacijos busi namuciuose.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 spalio 2010 - 18:30