Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(GREK @ 2010 10 21, 12:44)
Laba,

Gabija -  group.gif

Patricijai  - 4u.gif už energiją

Aciu, Grek, Tau taip pat linkiu daug stiprybes!
Atsakyti
Gabija,laikykis 4u.gif

Deganti,tikrai prasmingas gimtadienis, dar daug,daug tokiu, tad su juo ir sveikinu 4u.gif

...mano 7 metu sukaktis lapkricio 3 smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Visoms merginoms kuo didžiausio tikėjimo ir sėkmės, tik jos 4u.gif

Mūsų istroija įgauna pagreitį, chemoterapija atkeliama, nes markeris pakrito (nors ir beveik nežymiai), dabar laukia dar begalės tyrimų, bet jau aišku kad kepenyse MT ko gero bus stabdomos termo būdu ... Nieko apie tai nežinau, bandau lysti į med. bazes ir ieškot info ...

Ačiū Visiem patarusiems 4u.gif
Atsakyti
Borooze, kaip suprasti pakrito markeris? Sumazejo?
QUOTE(borooze @ 2010 10 21, 20:34)
Labukas 4u.gif

Visoms merginoms kuo didžiausio tikėjimo ir sėkmės, tik jos  4u.gif

Mūsų istroija įgauna pagreitį, chemoterapija atkeliama, nes markeris pakrito (nors ir beveik nežymiai), dabar laukia dar begalės tyrimų, bet jau aišku kad kepenyse MT ko gero bus stabdomos termo būdu ... Nieko apie tai nežinau, bandau lysti į med. bazes ir ieškot info ...

Ačiū Visiem patarusiems  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 21, 19:55)
Borooze, kaip suprasti pakrito markeris? Sumazejo?

taip
Atsakyti
DEGANTI, taip toki jubilieju is tiesu reikia svesti!
Kad tau niekada nereiketu sugrizti prie naujo gydymo nuo sios ligeles!

GABIJA, kur gi tu? Rasyk, juk mums visoms kartu lengviau!

Carvel, tavo taip pat grazus skaiciukas!

Kur musu NBA ir MAGAM?

SIANDIEN man sulasino Navelbine trecia karta. Pajutau poveeiki, kaip ir nuo Paklitaksolio aptirpo galunes, t.y.padai ir pirstu galiukai, saltkretis. Isgeriau jau paracetamolio.
Visos skaiciuojat metus po diagnozes, tai as 2011 m.sausio men. 9 d. Galeciau svesti 9metus gyvenimo su sia ligele. Kolkas dar esu pakankamai stipri. Na,juk jau ne sesiolika, o piatdisiat ne uz kalnu. Esu is dvyniu, tai seses ir brolis su savo atzalomis tikisi sulaukti musu abieju jubiliejaus uz geru metu! Duok Dievuli, man sveikateles!

QUOTE(carvel @ 2010 10 21, 20:33)
Gabija,laikykis 4u.gif

Deganti,tikrai prasmingas gimtadienis, dar daug,daug tokiu, tad su juo ir sveikinu 4u.gif

...mano 7 metu sukaktis lapkricio 3 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2010 10 21, 21:09)

Tai viskas gerai! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 21 spalio 2010 - 19:17
Stai, rasu lankele pasirodeee ax.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kuriai nors yra buve liezuvis kazkoks keistas..na, astrus toks kaip tarka ir siek tiek net skaudus, lyg nudegintas?
Atsakyti
Tikiuosi viskas bus gerai ... na čia tokia liga...
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 21, 20:18)
.
Visos skaiciuojat metus po diagnozes, tai as 2011 m.sausio men. 9 d. Galeciau svesti 9metus gyvenimo su sia ligele. Kolkas dar esu pakankamai stipri. Na,juk jau ne sesiolika, o piatdisiat ne uz kalnu. Esu is dvyniu, tai seses ir brolis su savo atzalomis tikisi sulaukti musu abieju jubiliejaus uz geru metu! Duok Dievuli, man sveikateles!

Labas
Sveikinu mūsų "senolę" ir toliau taip laikykis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikras ligonio pavyzdys, kaip nereikia pasiduoti.
Dėl liežuvio, tai čia chemo kalta.
Aš čia išmąsčiau.Jei nepykintų, pasitepti liežuvį šaltalankiu ir pasėdėti kaip Brisiui iškišus , gal suminkštins ir apgydys. tongue.gif
Kankinuosi su stentu.Geriu arbatas, šiandien gavau furadonino.Jaučiu stentą įvedė per negalėjimą.Ir temperatūra ir skausmas ir kraujo truputi.Durniausia , kad šlapimtakiai užtino ir prasišlapinti problema. doh.gif
Nors diena šlykšti, bet linkiu saulės širdyje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 22 spalio 2010 - 10:28
Sveikos, as jau is ligonines siandien, dar neisrasyta bet paleido, dave antibiotiku su savim, tai va, atsakymo dar neturiu to darynuko, kitos savaites gale, bet gydytojas lyg tai nuteike gerai, sake vaizdas grazus buvo, yra kazkoks pirminis atsakymas, kad kazkokie neaisku pakitimai seiles liaukoi unsure.gif kai uzklausiau kaip pas mama, ar kitas vaizdelis buvo, tai pasake kad iskart matesi kad vezis unsure.gif
Turejau pirmas dienas temperatura nemaza, virusa gal pagavau koki, ar susalau po narkozes, nu su mano silpnu imunitetu galimas variantas doh.gif
Mamai baige svitinima, skauda labai jai ta burna, ryti skauda, bet laikosi gan normaliai, kvaisina man galva kiek su klausimais i kurios ir as nezinau ka atsakyti ir tiek....sakao ka dabar man pagerti, kaip stiprinti, kokius ten vitaminus ar ka, ka rekomenduojat rolleyes.gif
Atsakyti
Skrendu visiems parvežti linkėjimų Budapešto 4u.gif
Atsakyti
mamai labai skauda burna, sako nebuvo taip blogai kai svitino nei dabar verysad.gif
Atsakyti