Sveikutės
Džiaugiuosi dėl Degančios.Reiškia galima pagyti ir nereikia nuleisti nosyčių.
Aš patyriau šiek tiek nuotykių ir esu namie.Kadangi pirmadienį reikėjo daryti kolonoskopiją , tai sekmadienį išgėriau 3 l Fortrans ir turėjau "darbo''. Storosios žarnos tyrimas pirmadienį praėjo gana sklandžiai, "draugelio" nerado.Po to antrą parą nevalgiau , nes antradienį laukė stentavimas.Antradienį grįžau iš dušo ir pajutau, kad širdis plaką neįsivaizduojamai tankiai, nespėjau skaičiuoti.Visiška dehidratacija ir kalio išplovimas.Pastatė lašelines, tai kiek atsigavusi suskaičiavau 130 pulsą, o 8,30val stentavimas.Nuvežė su ratukais, nes nueiti pusę km tuneliais jau nesiryžau.Urologinio anestezologė atsisakė duoti narkozę, dar triukšmas , kad pavėlavom.Aš į ašaras.Tada jau visi atsileido, liepė dar lašinti kalį , o stentuoti pažadėjo ,kai ras tarpą.O man stentuoti reikėjo su narkoze, nes beviltiškai susiaurėjęs šlapimtakis ir jau neveikė inkstas.
Paskui jau pati nuėjau į urologinį, pridusau, bet išgyvenau.Su narkoze galėjo daryti ką nori.Bet stentą jaučiu jau dvi paras, jaučiu, kad įvedimas buvo komplikuotas.Operaciją atkėlė ketvirtadieniui.
Dūšioje jutau, kad operuotis pavojinga, jautėsi balso stygų uždegimas, o vakar dar herpesas iškilo.Pasakiau anestezologei ir ji iškart pareiškė -veto, kad tai ženklas , kad imuninė sistema nusilpo.
Parvažiavau namo , o temperatūra jau 37,7, kai mano norma 35,9.Prigėriau arbatų ir dabar jau grįžau prie normos 36,2.
Taigi iš visos mano patirties -reikia pasisakyti , net menkas smulkmenas, nes pasirodo ,tai galima būti lemiama.
Palatos dvi draugės buvo labai šaunios moterys.
Kas baisiausia , kad
abi po paskutinių gimdymų 8-10 metų nebuvo pas ginekologą., dabar abiems išvešėjęs gimdos kaklelio vėžys.
Viena dar kraujavo pusę metų , bet irgi nėjo tikrintis iš baimės.Nors internete pati nusistatė teisingą diagnozę, kita nukraujavo per dvi paras.Dabar abiejų negali net operuoti, bando deginti spinduliais ir chemija.
O moterys išsilavinę, ne kaimo bobutės.
Dabar jau visoms draugėms skambina , kad tos pasitikrintų.
Baisu kad moterys ginekologo kėdės bijo daugiau už vėžį..Ir tokios fainos moterys , net širdį spaudžia , kai prisimenu.
Dabar operacija lapkričio 16, pirma operacija prieš 5-is metus buvo lapkričio 28.
Tai tiek žinių.
geros dienos