Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(Deganti @ 2010 10 19, 20:46)
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus šią dieną išgirdau diagnozę ir iškart pradėjom gydymą  4u.gif Šiandien gyvenu taip, kaip lyg to nė nebūtų buvę  bigsmile.gif

Smagu rasti tokią žinutę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus šią dieną išgirdau diagnozę ir iškart pradėjom gydymą  4u.gif Šiandien gyvenu taip, kaip lyg to nė nebūtų buvę  bigsmile.gif

Linkiu visoms stiprybės ir sėkmės  wub.gif

Tiesiog sveikinu, kaip su gimtadieniu, linkiu kasmet svesti sia sukakti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, šiandien švenčiu

Brangioji!!!!!!!!! Sveikinu! Kaip dziugu! Kiek laiko prabego... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su artejanciu gimtadieniu, Tave! Kad aplink visada sviestu Tavo saulytes!!!
Atsakyti
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį

Sveikinu! Ir linkiu daug gražių metų ateity!

user posted image
Atsakyti
Ačiū merginos, tiesiog taip yra, kad šis antras gimtadienis praktiškai sutapo su tikruoju, net ir antrą kart gimti kabutėse aišku, bet teko tuo pačiu laiku, kaip toj dainoj: gimiau, nei per anksti, nei per vėlai - gimiau pačiu laiku.

Atsakyti

Linkiu visoms stiprybės ir sėkmės  wub.gif

Kaip smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus...

Šaunuolė Deganti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Deganti - jungiuos ir aš prie sveikinimų, dar daug daug tau sukakčių šia proga linkim švęsti 4u.gif

Man tuoj 1 metai sueis nuo dienos, kai sužinojau diagnozę unsure.gif

Gal yra žinių daugiau iš Gabijos?
Atsakyti
Sveikutės
Džiaugiuosi dėl Degančios.Reiškia galima pagyti ir nereikia nuleisti nosyčių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš patyriau šiek tiek nuotykių ir esu namie.Kadangi pirmadienį reikėjo daryti kolonoskopiją , tai sekmadienį išgėriau 3 l Fortrans ir turėjau "darbo''. Storosios žarnos tyrimas pirmadienį praėjo gana sklandžiai, "draugelio" nerado.Po to antrą parą nevalgiau , nes antradienį laukė stentavimas.Antradienį grįžau iš dušo ir pajutau, kad širdis plaką neįsivaizduojamai tankiai, nespėjau skaičiuoti.Visiška dehidratacija ir kalio išplovimas.Pastatė lašelines, tai kiek atsigavusi suskaičiavau 130 pulsą, o 8,30val stentavimas.Nuvežė su ratukais, nes nueiti pusę km tuneliais jau nesiryžau.Urologinio anestezologė atsisakė duoti narkozę, dar triukšmas , kad pavėlavom.Aš į ašaras.Tada jau visi atsileido, liepė dar lašinti kalį , o stentuoti pažadėjo ,kai ras tarpą.O man stentuoti reikėjo su narkoze, nes beviltiškai susiaurėjęs šlapimtakis ir jau neveikė inkstas.
Paskui jau pati nuėjau į urologinį, pridusau, bet išgyvenau.Su narkoze galėjo daryti ką nori.Bet stentą jaučiu jau dvi paras, jaučiu, kad įvedimas buvo komplikuotas.Operaciją atkėlė ketvirtadieniui.
Dūšioje jutau, kad operuotis pavojinga, jautėsi balso stygų uždegimas, o vakar dar herpesas iškilo.Pasakiau anestezologei ir ji iškart pareiškė -veto, kad tai ženklas , kad imuninė sistema nusilpo.
Parvažiavau namo , o temperatūra jau 37,7, kai mano norma 35,9.Prigėriau arbatų ir dabar jau grįžau prie normos 36,2.
Taigi iš visos mano patirties -reikia pasisakyti , net menkas smulkmenas, nes pasirodo ,tai galima būti lemiama.
Palatos dvi draugės buvo labai šaunios moterys.
Kas baisiausia , kad abi po paskutinių gimdymų 8-10 metų nebuvo pas ginekologą., dabar abiems išvešėjęs gimdos kaklelio vėžys.Viena dar kraujavo pusę metų , bet irgi nėjo tikrintis iš baimės.Nors internete pati nusistatė teisingą diagnozę, kita nukraujavo per dvi paras.Dabar abiejų negali net operuoti, bando deginti spinduliais ir chemija.
O moterys išsilavinę, ne kaimo bobutės.
Dabar jau visoms draugėms skambina , kad tos pasitikrintų.
Baisu kad moterys ginekologo kėdės bijo daugiau už vėžį..Ir tokios fainos moterys , net širdį spaudžia , kai prisimenu.
Dabar operacija lapkričio 16, pirma operacija prieš 5-is metus buvo lapkričio 28.
4u.gif
Tai tiek žinių.
geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas visos ir labutis GABIJA!
Kiek tau nutikimu. 4u.gif Laikykis!
Mano leukocitai 4,1; hemoglobinas 121. Dabar guliu dienos stacionare, salia lovoje mano bendradarbe lasinas ta baisiaja raudonaja-doxorubicin. Vakar puse dvylikos vakare jau buvau savo namuciuose. Lektuvo skrydis nebuvo nuimtas del streiku Paryziuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 21 spalio 2010 - 10:21
Prisiminiau vienos savo pazistamos istorija. Budama medike, irgi nesitikrino sveikatos, kol del stipraus nukraujavimo pateko i ligonine, buvo diagnozuotas gimdos vezys, III st. doh.gif Kiek zinau, gyde ja spinduliais, neoperavo. Niekas nesitikejo, kad gris i darba, juo labiau, kad jau pensijinio amziaus buvo. Ir visu nuostabai po keliu men. grizo i darba, dirbo pilnu kruviu, paromis, kol nebegalejo paeiti del kelio sanario artrozes. Gyvena ir dabar, o tai istorijai kazkur apie 10 m. thumbup.gif Prisimenu, pasakojo, kad kasdien suvalgo po kivi, banana ir citrina.
Visoms kantrybes, istvermes ir kuo geriausiu rezultatu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 21 spalio 2010 - 10:23
Laba,

Gabija - group.gif

Patricijai - 4u.gif už energiją
Atsakyti