Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(romantikė @ 2010 10 17, 14:24)
Manai, kad gali buti susije??? Nes man ta problema labai opi siuo metu... O apie karscio bangas tai jau tyliu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Labai kankina galvos skausmai  unsure.gif

Nu gal g.gif As ir susimasciau dabar unsure.gif Man ir nemiga,ir galvos skausmai reguliariai,tokie panasus i migrena,kai viena puse galvos skauda...

Man tai ne nuo vaistu,bet menesines kaip dingo gydymo pradzioje ,taip ir nera,viena karta pasirode,pries kokius 4 menesius ir vsio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 17, 17:01)
Nu gal g.gif As ir susimasciau dabar unsure.gif Man ir nemiga,ir galvos skausmai reguliariai,tokie panasus i migrena,kai viena puse galvos skauda...

Man tai ne nuo vaistu,bet menesines kaip dingo gydymo pradzioje ,taip ir nera,viena karta pasirode,pries kokius 4 menesius ir vsio unsure.gif

Kai natūraliai klimaksas prasideda, tai kartu su karščio bangom ir nemiga kankina. Na, gal ne visom vienodai. Nuo chemijos sakė turi dingti mm, bet man nedingo, viskas reguliariai ir normaliai. Tai dabar paskyrė tamoksifeną ir Zoladex. Beveik mėnesį geriu, na ir nebuvo paskutinių mm. Reiškiasi kiaušidės negamina estrogeno. g.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Edmė @ 2010 10 15, 16:49)
...Kažkuri rašė, kad darinuką rado ir ką daryti. Tik nesėdėti vietoje. Tirtis toliau. Operuotis. Mano tokia patirtis: onkologė  pasakė , kad fibrodenoma, "reikia sektii"(echoskopas rodė darinuką, o mamograma nerodė, bet ir negalėjo rodyti ( per vėlai apie tai paskaičiau), nes pas mane liaukinis audinys), ir sėdėjau dar keturis mėnesius nieko nedarydama.  Po tų keturių mėnesių operacija su limfmazgių šalinimu, chemija ir spindulinis. Gyveni žmogus ir mokaisi. Tik dabar bet kuriai galiu patarti, kad reikia  nesėdėti.

Tai čia aš ta kažkuri... flirt.gif Tai va laukiu, kada pasirodys onkologas mamologas mūsų mieste kitą mėnesį, bet pasižymėjo, kad, jei atsitiktų taip, kad atsilaisvintų vieta šį mėnesį - tai man praneš ... ax.gif Vienų gydytojų nuomonę žinau, reikia dar vienų - tam ir mamogramos nuotraukų diskelį pasiėmiau, kad turėti su savimi... Na, neramu, kai prisimenu... O tavo istoriją paskaičiau dar kartą fibroadenomų temutėje - labai sunerimau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 spalio 2010 - 17:27
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 17, 18:25)
Sveikutės, Mergaitės. 4u.gif  4u.gif
Tai čia aš ta kažkuri... flirt.gif Tai va laukiu, kada pasirodys onkologas mamologas mūsų mieste kitą mėnesį, bet pasižymėjo, kad, jei atsitiktų taip, kad atsilaisvintų vieta šį mėnesį - tai man praneš ... ax.gif  Vienų gydytojų nuomonę žinau, reikia dar vienų -  tam ir mamogramos nuotraukų diskelį pasiėmiau, kad turėti su savimi... Na, neramu, kai prisimenu... O tavo istoriją paskaičiau dar kartą fibroadenomų temutėje - labai sunerimau....

Parlėkus iš Kauno, greitai perskaitau, ką parašėt per savaitę, tai ne viską įsidėmiu. Nusiramink, pasitikrinsi ir viskas bus gerai. Turi būti gerai, ir ne kitaip!!!!
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 10 17, 13:24)
Manai, kad gali buti susije??? Nes man ta problema labai opi siuo metu... O apie karscio bangas tai jau tyliu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Labai kankina galvos skausmai  unsure.gif

Romantike, čia tau taip, kaip Carvel,... pasikalbėk su ja, ji lankėsi pas daktarus dėl to. Abi juk tamoksifeną vartojot,- manau, dėl to, ir dėl klimakso taip.
Atsakyti
labu, šalam toliau, nieks nejungia šildymo dar mum schmoll.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 10 15, 23:31)
linkejimai is Paris.isikurem svariam siltam viesbutukyje!

nu super, Patricija, noriu nors foto pamatyt bigsmile.gif

QUOTE(Edmė @ 2010 10 16, 17:05)
Dėl to karščio, tai čia nuo vaistų. Man vaistais slopina estrogenus, nes ūsuotas jautrus jiems, tai darausi klimaksinė. Kaip ir ankstoka dar, bet ką darysi... O nemiga irgi gal su tuo susijusi, na gal ir spinduliai prideda savo.

Turiu likimo draugę su tokia ligele kaip mūsų, ji irgi naudoja tuos hormonus, mačiau kaip kankinasi ji su tom karščio bandom ir nemiga, bet jai po pusės metų praėjo viskas, čia gal nuo organizmo daug priklauso.

Blyn, mezgu rokui kepurę, jau šįpusėjau, pamatuoju - per didelė schmoll.gif Ardysiu, pradėsim iš pradžių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 18 spalio 2010 - 10:43
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus šią dieną išgirdau diagnozę ir iškart pradėjom gydymą 4u.gif Šiandien gyvenu taip, kaip lyg to nė nebūtų buvę bigsmile.gif

Linkiu visoms stiprybės ir sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 10 19, 20:46)
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus šią dieną išgirdau diagnozę ir iškart pradėjom gydymą  4u.gif Šiandien gyvenu taip, kaip lyg to nė nebūtų buvę  bigsmile.gif

Linkiu visoms stiprybės ir sėkmės  wub.gif

Ta proga verta ir šampano

user posted image
Atsakyti
Deganti tikrai verta svesti,labai dziaugiuosi del taves smile.gif Ir gyveni pilnaverti gyvenima ir dar sulaukei savo Ignucio wub.gif Cia jau tikrai stebuklas wub.gif

SVEIKINU!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 10 19, 21:46)
Sveikos merginos, šiandien švenčiu neįprasta 8 metų sukaktį, prieš 8 metus šią dieną išgirdau diagnozę ir iškart pradėjom gydymą  4u.gif Šiandien gyvenu taip, kaip lyg to nė nebūtų buvę  bigsmile.gif

Linkiu visoms stiprybės ir sėkmės  wub.gif

user posted image
Deganti - sveikinu ir myliu tave už tuos metus ir šią tavo žinutę - vilties kibirkštėle. Linkiu ir prašau kasmet džiuginti tokiomis žodžių melodijomis visų širdeles...
Atsakyti
Taurių gi reik, pasipilstom wub.gifuser posted image

iš tikrųjų norėjau įnešti bički pozityvo, juk kartais ir neįmanoma tampa įmanoma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 10 20, 00:34)
Taurių gi reik, pasipilstom  wub.gifuser posted image

iš tikrųjų norėjau įnešti bički pozityvo, juk kartais ir neįmanoma tampa įmanoma  4u.gif

Ačiū biggrin.gif Na reikėjo ir šiai temutei šviesuliuko - ir tu tai padarei...Ir svarbiausia - TAI YRA... drinks_cheers.gif
Atsakyti