Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(Patriccija @ 2010 10 14, 21:31)
Dziaugiuos NBA, kad pas Tave nuotaikos geros, aciu Dievuliui, kad gydytojai dar vis mus  "krapšto"  biggrin.gif . Limfmazgi šalins su pilna narkoze?. Tau viskas toje puseje kur ir krutele operuota? Man tai virsraktikaulinis limfmazgis operuotas priesingoje puseje, nei operuotoji krutele. Toji puse dabar ir lyg stambesne... ranka ir kaklas. Cia dabar ir PORTAS yra, tipo sveikojoje puseje, bet man ji visai nepatinka...

Nuostabioji gydytoja tikriausiai Tamosaityte?  4u.gif

Nuotaikos pagėrėjo šiek tiek. Atsirado šiokia tokia viltis. Šalins su vietine nejautra, limfmazgis negiliai, nes bijo, kad įmigus sunkiai pribusiu. Limfmazgiai jau abiejose kaklo pusėse verysad.gif Mano nuostabioji gydytoja Puodžiūnaitė thumbup.gif . Tamošaitytė taip pat liuks, nes teko ne kartą su ja taip pat pabendrauti.
O kaip tu šiandien jautiesi? Jokie nelenda šalutiniai didesni, negu buvo vakar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 14 spalio 2010 - 20:07
QUOTE(NBA @ 2010 10 14, 21:58)
Nuotaikos pagėrėjo šiek tiek. Atsirado šiokia tokia viltis. Šalins su vietine nejautra, limfmazgis negiliai, nes bijo, kad įmigus sunkiai pribusiu. Limfmazgiai jau abiejose kaklo pusėse verysad.gif Mano nuostabioji gydytoja Puodžiūnaitė  thumbup.gif . Tamošaitytė taip pat liuks, nes teko ne kartą su ja taip pat pabendrauti.
O kaip tu šiandien jautiesi? Jokie nelenda šalutiniai didesni, negu buvo vakar?

Jos abi yra vertos pagarbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip, Puodziunaite yra toji gydytoja, kuri mane nukreipe su siuntimu i Vilniaus onkologijos Instituta, jei ne ji, nezinau kaip butu su skysciu pleuroje, nes taip susipazinau su puikiu gydytoju, kuris ir atliko man plauciu operacija siemet rugpj. 9 d.

Na, lyg ir nieko blogo nejauciu, gerai, kad i darba nereikia, tai tinginiauju namuos su pizama. I tualeta neisejau ant rimto siandien, tai vel isgeriau senos lapu tabletyte. Jauciuos tokia pilna, issiputusi. Galva virsugalvi lyg skaudena, paspaudus skrandzio srityje duobuteje lyg skausminga, galva sukinti nesinori, skaudus sprandas, gal ataugos, o gal limfmazgiai trukdo. Bet ryt turiu i zygi ciuosti. Cia jums parasysiu kaip man seksis, juk internetas bus viesbutukyje. Cia bus sunkiau nei Turkijoje, nes niekas musu nelauks, reikes patiuems kazkaip tai nusigauti i Paryziuje uzsakyta viesbuti, nes oro uostas mazdaug uz 100 km.

NBA 4u.gif , bus viskas gerai, limfmazgio salinimo operacija nesunki, na turejau mintyse sakydama, kad po operacijos visiskai neskaudejo, skaiciau knyga ta pacia diena, kaip siandien atsimenu, Ivanauskaites "Mieganciu drugeliu tvirtiove", operavo man 2007-04-24.

Labos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 14 spalio 2010 - 20:26
QUOTE(NBA @ 2010 10 14, 20:21)
Labas vakaras,
Šiandien aplėkėm su savo nuostabiaja gydytoja hematologus, radiologus, chirurgus. Grįžau namo pavargusi, kaip po mėšlo vežimo tongue.gif Mane dar gydys. Ateinantį pirmadienį išims dar vieną iš padidėjusių limfmazgių -  patyrinės, kadangi esu turėjusi limfomą, gal kartais maišosi ir tos lastelės. Po to trečiadienį važiuoju pas radiologus - sužymės ir spinduliuos kaklą, nes gydytojai mano, kad padidėję limfmazgiai spaudžia pagrindines kaklo kraujagysles, todėl man atsiranda tas samonės praradimas (šią naktį vėl vos  nenualpau - nelipau iš lovos, kai pradėjo darytis silpna). Kol spinduliuos, ištirs limfmazgį, po to taikys kažkokią chemoterapiją, kuria iki šio laiko dar labai sėkmingai gydoma Amerikoje. Tiek žinių iš mano fronto. Mergaitės, dar laikausi smile.gif

Valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 10 14, 20:21)
Labas vakaras,
Klausiau chirurgo šiandien, kaip su ta zaizda elgtis (ji dar nedidele, bet  tikrai didės), tai patarė pavalyti betadinu, spiritu uždėti binto ar pleistro su bintu ir taip laikyti.
Aš mielai pabandyčiau tą medų. Sidona nesuspėjo, gal man būtų naudos. Mano vyro žento tėvai gyvena Šiauliuose. Jeigu Jūs galėtumėt iki lapkričio 1 d. pristatyti tiems žmonėms (adresą nurodyčiau), man parvežtų į Marijampolę.

Žinoma.
Gaila kad chirurgai nelabai žino kaip tvarkytis su tokiomis žaizdomis ir siųlo senoviškus metodus, kaip ir mums, kaip ir jums. Yra kur kas geresnių priemonių, bet jos yra brangios ir teoriškai turi būti kompensuojamos. Bet ta tvarka yra suvelta pas mus.

Mes daug dėl to esame išsiaiškinę.

Ir apie medų taip pat, ir tyrimai yra dėl taikymo onkologijoje sėkmingo padaryti.

Tekstas apie medų

Pas mus tas medus, kuris ir minimas tekste Manukos medus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Greitai perskaičiau, ką buvau neskaičiusi. Prie kompo tik namuose prieinu. Guliu ligoninėje, šiand grįžau. Dar 9 kartai liko. Pas mane viskas normaliai, tik nemiga kankint pradėjo, matyt vaistai veikia, tai karšta, tai šalta. Reikės kokias arbatas gal pabandyti vakare valerijoną, mėtas. Jei nepadės, vaistų prašysiuos. Nu nelinksma kažkaip temukėje. Laikykitės mergaitės. Sunku, bet laikykitės, kiek tik begalite, ir tikėkite, kad viskas bus gerai.
Kažkuri rašė, kad darinuką rado ir ką daryti. Tik nesėdėti vietoje. Tirtis toliau. Operuotis. Mano tokia patirtis: onkologė pasakė , kad fibrodenoma, "reikia sektii"(echoskopas rodė darinuką, o mamograma nerodė, bet ir negalėjo rodyti ( per vėlai apie tai paskaičiau), nes pas mane liaukinis audinys), ir sėdėjau dar keturis mėnesius nieko nedarydama. Po tų keturių mėnesių operacija su limfmazgių šalinimu, chemija ir spindulinis. Gyveni žmogus ir mokaisi. Tik dabar bet kuriai galiu patarti, kad reikia nesėdėti.
Stiprybės visiems. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ar esate skaičiusios?

Istorija apie kavą.
Grupė buvusių studentų, jau spėjusių padaryti puikią karjerą, atėjo į
svečius pas savo seną profesorių. Be abejo, greitai pašnekesys pakrypo apie
darbus - absolventai skundėsi dėl daugybės sunkumų ir gyvenimo problemų.
...
Profesorius pasiūlė visiems kavos, nuėjo į virtuvę ir grįžo su kavinuku ir
padėklu, apkrautu pačiais įvairiausiais puodeliais - porcelianiniais,
stikliniais, plastmasiniais, krištoliniais ir paprastais, brangiais ir
pigiais.

Kai svečiai pasiėmė puodukus, profesorius pasakė: "Ar Jūs atkreipėte dėmesį
į tai, kad visi brangūs puodukai paimti. Niekas neėmė paprastų ir pigių
puodelių. Noras turėti sau tik geriausia ir yra jūsų problemų šaltinis.
Supraskite, kad puodukas pats nedaro kavos nei geresne, nei blogesne.
Kartais jis net slepia tai, ką mes geriam. Tai, ko Jūs išties norėjot - buvo
kava, o ne puodukas, tačiau sąmoningai pasirinkote geriausius puodukus, o po
to dar apžiūrinėjote, kam koks puodukas atiteko.

O dabar pagalvokime: gyvenimas - tai kava, o darbas, pinigai, padėtis
visuomenėje - tai puodukai. Tai tik Gyvenimo saugojimo instrumentai. Tai,
kokį puoduką turime, neapsprendžia ir nekeičia mūsų Gyvenimo kokybės.
Kartais, koncentruodamiesi tik į puoduką, mes net užmirštame mėgautis pačiu
kavos skoniu.

Patys laimingiausi žmonės neturi visko tik geriausio, tačiau jie pasiima
visa geriausia iš to, ką turi.

Mėgaukitės savo kava!
Atsakyti
Labas visiems smile.gif .
NBA, labai smagu del Jusu naujienu. Tikiu kad viskas bus gerai ir linkiu sekmes pirmadieni.
Kiek pamenu, pirmadieni ir Gabijai svarbi diena - sekmes ir jai.
O as trumpam dingstu, atostogu. Ten kur busiu - interneto neturesiu, grizusi tikiuosi rasiu tik geru ziniu. Tai gi dar karta sekmes visoms ir sveikateles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 14, 18:44)
GREK, taip seniai cia rasei, kaip ir Samta0206, Edme pradingo...

dEL TAUPYMO IR NESILDYMO NAMUOSE AS TAIP PAT ESU PRIES TOKIUS TAUPYMUS. mAN KAI NAMUOS SALTA ESU VISISKAI NEDARBINGA, IS LOVOS NENORIU ISLISTI.
oi, parasiau didziosiomis raidemis, bet netaisysiu.

aš kasdien su jumis, seku pokalbius, tik neskaitau postų, verčiančių mane iš koto. Mokausi, kaupiu žinias, gali gi kam nors prireikti mirksiukas.gif

QUOTE(Edmė @ 2010 10 15, 15:49)
Dar 9 kartai liko. Pas mane viskas normaliai, tik nemiga kankint pradėjo, matyt vaistai veikia, tai karšta, tai šalta. Reikės kokias arbatas gal pabandyti vakare valerijoną, mėtas. Jei nepadės, vaistų prašysiuos.

Edme, kaip faina, kaip greitai, tik 9 kartukai ir laisva tapsi kaip paukštis thumbup.gif
O ką naudoji, kad tai karšta, tai šalta? Ar nuo spinduliukų čia taip? Man tai po spindulių vis būdavo toks drebuliukas vakarais, tai gerdavau mėtų arbatėlę su medum bigsmile.gif

Aš šiandien sulaksčiau Kaunan, sulašino antrą porciją Herceptino, dar liko 15 blink.gif jaučiuosi thumbup.gif , lyg drebuliukas toks jaučiasi, bet kašta arbata viskam padeda. Dar šildymas nepajungtas, jaučiu nesulauksiu jo ir per savaitgalį unsure.gif

Visiem sveikatukės ir šilumos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
linkejimai is Paris.isikurem svariam siltam viesbutukyje!

Merginos, jei silta, salta - sustreikavo kiausidziu veikla. Pabandykit Klimaktoplan paciulpti. Man padejo ir raminanciu pagerti, kad nervus ir skydliaukes veikla nuramintu.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 16, 00:31)
Sveikos!

wub.gif nu tikrai saunuole tu musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 15, 23:31)
Sveikos!

Merginos, jei silta, salta -  sustreikavo kiausidziu veikla. Pabandykit Klimaktoplan paciulpti. Man padejo ir raminanciu pagerti, kad nervus ir skydliaukes veikla nuramintu.

Smagaus laiko Paryžiuje. Ech, kažkada ir aš buvus...

Dėl to karščio, tai čia nuo vaistų. Man vaistais slopina estrogenus, nes ūsuotas jautrus jiems, tai darausi klimaksinė. Kaip ir ankstoka dar, bet ką darysi... O nemiga irgi gal su tuo susijusi, na gal ir spinduliai prideda savo.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 10 16, 17:05)
Smagaus laiko Paryžiuje. Ech, kažkada ir aš buvus...

Dėl to karščio, tai čia nuo vaistų. Man vaistais slopina estrogenus, nes ūsuotas jautrus jiems, tai darausi klimaksinė. Kaip ir ankstoka dar, bet ką darysi... O nemiga irgi gal su tuo susijusi, na gal ir spinduliai prideda savo.

Manai, kad gali buti susije??? Nes man ta problema labai opi siuo metu... O apie karscio bangas tai jau tyliu doh.gif doh.gif doh.gif
Labai kankina galvos skausmai unsure.gif

Laba diena.
Atsakyti