QUOTE(Art. @ 2010 10 14, 10:23)
NBA turiu iš Anglijos atsisiuntęs tepalo tokioms žaizdoms dvi tubeles. Neatidarytos dar, mielai atiduočiau. Ten yra specialus medicininis medus, būten tam ir skirtas. a. a. Adis labai tikėjo kad padės, bet nespėjome.
Turiu daug patirties toje srityje, gal net daugiau už mūsų daktarus onkologus, deja.
Bet kada galiu viską pasakyti.
Labas vakaras,
Klausiau chirurgo šiandien, kaip su ta zaizda elgtis (ji dar nedidele, bet tikrai didės), tai patarė pavalyti betadinu, spiritu uždėti binto ar pleistro su bintu ir taip laikyti.
Aš mielai pabandyčiau tą medų. Sidona nesuspėjo, gal man būtų naudos. Mano vyro žento tėvai gyvena Šiauliuose. Jeigu Jūs galėtumėt iki lapkričio 1 d. pristatyti tiems žmonėms (adresą nurodyčiau), man parvežtų į Marijampolę.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 14, 12:42)
DĖL KRAUJO KREŠĖJIMO PADIDINIMO
Poveikis: Dilgėlių preparatai didina kraujo krešėjimą, stabdo kraujavimą, padeda gaminti hemoglobiną ir eritrocitus, mažina cukraus kiekį kraujyje, teigiamai veikia medžiagų apykaitą, normalizuoja menstruacijų ciklą, skatina žaizdų gyjimą, audinių regeneraciją, slopina uždegimą, stiprina plaukų šaknis, vartojama kaip diuretinė priemonė, esant prostatos hiperplazijai.
Vartojimas:
Kraujo krešėjimui didinti ruošiamas užpilas: 10g (du arbatiniai šaukšteliai) žaliavos užpilama stikline (200ml) verdančio vandens, uždengiama ir palaikoma vieną valandą. Gerti po pusę stiklinės prieš valgį 3-4 kartus per dieną.
Papildyta:
PASIIMK ŠEIMOS GYDYTOJOS SIUNTIMĄ PAS PSICHIATRĄ.jIS MORALIŠKAI NIEKO NEPADĖS ir nesitikėk .Jis reikalingas tik depresijos diagnozei įrašyti, pagal kurią skirs vaistus -kompensuojamus, kuriuos pagal jo išvada kelis mėnesius galės išrašyti šeimos gydytoja, o vėliau vėl reikės eiti tos pačios pažymos , kad depresija nepraėjo.Aš taip vaikštau 4-is metus.
Jei mokamas psichoterapiautas tai tave išklausys.Bet pagal aprašymą , tau dabar antidepresantai būtini.
Pasirašau po kiekvienu Gabijos žodžiu - psihiatras tik tam, kad diagnozę irašytų į kortelę. Jeigu klaus, trumpai papasakok kaip jautiesi. Pagal tai, ką tu rašai, tau tikrai reikėtų gerti antidepresantus. Aš, kaip ir Gabija, seniai juos geriu ir man jie visai nebaisūs. Sužinojusi diagnozę, bandžiau su savimi dar kovoti, įsivaizdavau, kad galiu, bet kai pradėjau nejausti maisto skonio, paniškai bijoti vaistų lašinimo, pradėjo svoris kristi ne dienom, bet valandom, tada jau be didelių įtikinėjimų nulėkiau pas psichologą.
Po kelių dienų vaistų vartojimo, supratau, kad jau kažkuo pradedu domėtis ir gyvenimas stojasi į senas vėžes. Be to, depresija silpnina imunitetą, ne kartą skaičiau, kad mums ji turi būti būtinai gydoma kaip atskira liga, nes silpnas imuninetas mums io koks nedraugas. Taigi, mergaite, nedelsk. Čia nėra nieko gėdingo.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 14, 19:44)
Na, gal ir nereik saudyt, juk cia labai graziai gydytoja nupiese pabaiga gyvenimo, tokio isejimo noretume ne vienas.
Magam, neramu tavo sirdelej, paklausyk patarimu ir ieskok rimtesniu vaistuku, kad nekiltu mintys verkti.
Kaip kazin sekesi
NBA?
Papildyta:
GREK, taip seniai cia rasei, kaip ir
Samta0206, Edme pradingo...
dEL TAUPYMO IR NESILDYMO NAMUOSE AS TAIP PAT ESU PRIES TOKIUS TAUPYMUS. mAN KAI NAMUOS SALTA ESU VISISKAI NEDARBINGA, IS LOVOS NENORIU ISLISTI.
oi, parasiau didziosiomis raidemis, bet netaisysiu.
Labas,
Šiandien aplėkėm su savo nuostabiaja gydytoja hematologus, radiologus, chirurgus. Grįžau namo pavargusi, kaip po mėšlo vežimo
Mane dar gydys. Ateinantį pirmadienį išims dar vieną iš padidėjusių limfmazgių - patyrinės, kadangi esu turėjusi limfomą, gal kartais maišosi ir tos lastelės. Po to trečiadienį važiuoju pas radiologus - sužymės ir spinduliuos kaklą, nes gydytojai mano, kad padidėję limfmazgiai spaudžia pagrindines kaklo kraujagysles, todėl man atsiranda tas samonės praradimas (šią naktį vėl vos nenualpau - nelipau iš lovos, kai pradėjo darytis silpna). Kol spinduliuos, ištirs limfmazgį, po to taikys kažkokią chemoterapiją, kuria iki šio laiko dar labai sėkmingai gydoma Amerikoje. Tiek žinių iš mano fronto. Mergaitės, dar laikausi