QUOTE(nikola @ 2010 10 13, 15:47)
...tai va, visus beveik galus patikrinau, skrandi, vidaus oranus, papus vasara, zodziu liko dar ta operacija nelemta, ir dar galvos skausmas del apgamu
nu dar pas reumatologa reikia ar pas chirusga, net nezinau, kelias skauda jau nuo anos ziemos, bet skauda tik kai atsiklaupi
Sveikinu, kad sąrašiukas nerimastingąsis sutrumpėjo iki minimumo...
QUOTE(NBA @ 2010 10 13, 21:45)
Ačiū, mergaitės, už palaikymą. Pavargau tikriausiai nuo gydymo, kuris su 2,5 mėn pertrauka tęsiasi jau du metus. Limfmazgiai visvien didėja, kaklo viena pusė, operuotas petys/pažastis kaip gipse, ypač ryte. Net pasidažyti atsistojus prie veidrodžio sunku - kol prasimankštinu labai skauda. Šlapiuoja limfmazgis operuotoje pažastyje - audiniai nekrozuoja, kvapas nemalonus... Gal paveikė paskutinis apsilankymas pas gydytoją ir jos mestelta frazė blogai su jumis...", lyg aš pati nesuprasčiau ar dėl to būčiau kalta... Į tą šlapiuojantį limfmazgį net nepasižiūrėjo, lyg tai būtų eilinė žaizdelė. Tą dieną lašindamasi vaistus lovoj jau ašarojau, tada ir atėjo Magam, pasikalbėjom ir kažkaip ramesnė parvažiavau į namus. Tai va. Gydymo chemos jau kaip ir išsemtos, yra dar viena senesnė. Kalbėsim rytoj, pažiūrėsim ką pasiūlys. Parašysiu grįžusi.
Mergyt, būk stipri... Na, ką aš kalbu - tu ir esi stipri. Tikrai aptarsit su gydytoja kitą būdą, kad ir senesnis - gal veiksmingiausias tau bus.O nėra kokių vaistukų šlapiuojančiai vietai? Gal gali, ką nors
Art prisiminti, nes man atrodo, kad mūsų
Adis turėjo problrmėlių su tuo - gal bandė kokius vaistukus - gal tau padėtų...
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 13, 22:00)
Rasu lankele, aciu uz siuntineli adateliu. Jos lygiai tokio dydzio kokios ir mano. Po kiek mokedavote uz jas ir kur pirkdavote???
Mokėdavom po 20 litų, aš sakydavausi tiesiai iš tiekėjų, kur ir porto sistemą pirkom. Vieną dieną užsisakau - kitą dieną jau pristatydavo į namus...
Papildyta:
Labutukas visoms ,
Mergaitėms
Ir aš šiandien vėl į onkologinę važiavau - nusipirkau savo mamogramos nuotraukas. Pirkau diskelyje (mažiau vietos užima
) - klausė kaip noriu - ar diskelyje , ar nuotraukose. Kaži, kaip būtų buvę geriau...
Nutariau, kad man reikia jas turėti, nes maža kas...