QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 22:42)
Sveikute NBA, na, lyg ir neblogai. Siek tiek apgirtusi. Ryta nubudau 8 val. ir sokusi ismoviau i darba, juk reikejo bilietus i Paryziu atsispausdinti ir rezervacija viesbutyje. Namuos printerio neturiu. I vakara lyg saltis eme kresti, pasimatavau temperatura, buvo lygiai 37.0, negeriau paracetamolio. Vakar tai isgeriau viena tabl. Siek tiek cia man gal per didelis kruvis gausis, juk penkt vel is namu, bet juk pati to norejau. Viesbutyje bus nemokamas internetas ir mano telefonas veiks, parasysiu kaip laikausi.
NBA, jei liudnos mintys lenda, tai gal reikia vaistuku kokiu, kad smegenis "glusintu"
ir viska grazesnem spalvom matytum. Mano irgi limfmazgis virs raktikaulio na toks pakilimas, kaip ir arune rasiusi. Ten dabar toje pacioje puseje ir porta istate, t.y. kaireje prie sirdies. Gydytojas Velicka sake, kad operuotoje puseje negerai, kad gali tinti ranka. Negalejau gincytis, bet man rodos, kad kaip tik limfos tekejimas sutrikes kaireje puseje, juk ir 2007m. viena virsraktikaulini limfmazgi isoperavo ir toji kairioji ranka yra storesne siek tiek.... ai, ka as cia paistau, bet i tema juk
viskas susije su musu diagnozuota ligele.
Patricija, su antidepresantais aš draugauju beveik 6 metus, kitaip negaliu. Jie tvarko mintis, kalbos nėra, bet realybę visvien suvokiu, deja...
Lauksim žinių ir įspūdžių iš Paryžiaus. Sėkmės tau, pasistenk nepervargti.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 22:42)
Sveikute NBA, na, lyg ir neblogai. Siek tiek apgirtusi. Ryta nubudau 8 val. ir sokusi ismoviau i darba, juk reikejo bilietus i Paryziu atsispausdinti ir rezervacija viesbutyje. Namuos printerio neturiu. I vakara lyg saltis eme kresti, pasimatavau temperatura, buvo lygiai 37.0, negeriau paracetamolio. Vakar tai isgeriau viena tabl. Siek tiek cia man gal per didelis kruvis gausis, juk penkt vel is namu, bet juk pati to norejau. Viesbutyje bus nemokamas internetas ir mano telefonas veiks, parasysiu kaip laikausi.
NBA, jei liudnos mintys lenda, tai gal reikia vaistuku kokiu, kad smegenis "glusintu"
ir viska grazesnem spalvom matytum. Mano irgi limfmazgis virs raktikaulio na toks pakilimas, kaip ir arune rasiusi. Ten dabar toje pacioje puseje ir porta istate, t.y. kaireje prie sirdies. Gydytojas Velicka sake, kad operuotoje puseje negerai, kad gali tinti ranka. Negalejau gincytis, bet man rodos, kad kaip tik limfos tekejimas sutrikes kaireje puseje, juk ir 2007m. viena virsraktikaulini limfmazgi isoperavo ir toji kairioji ranka yra storesne siek tiek.... ai, ka as cia paistau, bet i tema juk
viskas susije su musu diagnozuota ligele.
Na, kol kas nieko nejauciu del skrandzio ir zarnyno. Vakar isejau normaliai i tualeta, bet siandien niekaip babkes neismeciau
,
bus matyt rytoj. Siduke lyg taip palengva greiciau plakancia nugirdau, lasiuku nuo sirdies uzsivertusi is buteliuko uzsilasinau ant liezuvio. Man nepavyks pirmadieni lasintis, grisiu tik 20 d, t.y.treciadieni. Butu gerai, kad lasinimo diena butu penktaddienis, tai kaip nors darbe issilaikyciau dar kol jegu turiu. O TU eini i darba, NBA? O kaip Magam? ar ka nors panasaus jaucia po Novelbine del dilgciojimu?
As net pagalvojau, kad gal neleisti man to nuo pykinimo Zofrano, nes jis kietina vidurius. Namuos as jo neleidau nei po Gemzaro su Paklitakseliu.
Man vieną kartą sesutė pamiršo suleisti zofraną, tai vakare žiauriai pradėjo pykinti. Kažin ar išsiversi be jo? Dėl žarnyno tai aš nelaukiu kol užkietės, išgeriu liuosuojančių, nes po to kitos problemos atsiranda
Dėl širdies aš pageriu mildronatą, o kai ritmas labai padažnėja - betaloką. Aišku, geriausia lašintis penktadieniais. Aš taip darydavau, nes dirbu 4 val., tik dabar reikėjo laisvų savaitgalių, tai lašinuosi kitomis dienomis.