Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 12, 10:36)
Priminsiu naujokėms savo išbandytą patirtį.Kuo daugiau bijau , tuo geriau gaunasi.

O bijoti žmoniška.Pagerk žolelių , vaistinės turi raminančių hemopatinių tablečių, pvz Sedativ Pc.Iki pirmadienio dar daug laiko, todėl reikia save nuraminti , kad ir su vaistukais.Nes nervinis stresas išvargina ir atima daug fizinių jėgų.

Labai gražūs papuošalai.Ir kiek daug.Ir labai ryškus tobulėjimas, lyginant pirmą ir paskutinį lapą.

4u.gif  4u.gif  4u.gif

smile.gif Aciu 4u.gif
dar mano svetaine yra labaigrazu.lt, prasom ivertinti smile.gif

nu einu tvarkytis, gara meditacija man bus, patinka smile.gif

dar gal galit kas kaina to KFS prietaiso pasakyti
Atsakyti
Uzuojanta merginoms verysad.gif

Nezinau kaip kitoms, bet mane tie pasakojimai apie isejima i ana pasauli tiesiog zudo...arba tokie pasakymai - kad visoms tik laiko klausymas...

Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2010 10 12, 14:09)
Uzuojanta merginoms verysad.gif
Nezinau kaip kitoms, bet mane tie pasakojimai apie isejima i ana pasauli tiesiog zudo...arba tokie pasakymai - kad visoms tik laiko klausymas...

Tai visiems mums tik laiko klausimas. smile.gif Juk kazkas jau rase - su paukscias neiskrisim. smile.gif Reikia ismokti atsiriboti nuo tokiu parasymu. Is viso siulyciau tureti siokio tokio tvirtumo i bent jau i sia tema nerasyti, kas ten kaip ir kokiuose skausmuose.... Nu... Manau ne sita vieta...
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 10 12, 14:32)
bent jau i sia tema nerasyti, kas ten kaip ir kokiuose skausmuose.... Nu... Manau ne sita vieta...

Daug kartų esam apie tai kalbėję, ale vistiek doh.gif. Aš tai praleidžiu tokius rašymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 12 spalio 2010 - 14:00
QUOTE(Viti17 @ 2010 10 12, 13:32)
Tai visiems mums tik laiko klausimas. smile.gif Juk kazkas jau rase - su paukscias neiskrisim. smile.gif Reikia ismokti atsiriboti nuo tokiu parasymu. Is viso siulyciau tureti siokio tokio tvirtumo i bent jau i sia tema nerasyti, kas ten kaip ir kokiuose skausmuose.... Nu... Manau ne sita vieta...

Sunku skaityt ir sveikiems ir sergantiems. Bet buvo ir bus rašančių... Gal tokia būsena, ateina paveikti nelaimės, netekties skausmo, galvoja čia supras. Dažnas net visos temos nepaskaitęs. Pasisitenkit atsiribot, net neskaityt 4u.gif
Atsakyti
Taip, cia rasyti taip niekas nedraudzia, nes rasoma i tema.

KLAUSIU NBA IR MAGAM, ar joms po novelbino sulasinimo kartais tai sen tai ten padilgcioja? Tai pilve dilgt, tai po sonkauliais, tai porto srityje lyg siek tiek degina?
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 21:49)
Taip, cia rasyti taip niekas nedraudzia, nes rasoma i tema.

KLAUSIU  NBA IR MAGAM, ar joms po novelbino sulasinimo kartais tai sen tai ten padilgcioja? Tai pilve dilgt, tai po sonkauliais, tai porto srityje lyg siek tiek degina?

Labas vakaras,
Taip, man padilgčioja ir net stipriai. Porto srityje tai ne, bet raumenis, kaulus, pilvą tai kartais gan stiprokai.
Kaip šiaip jautiesi? Skrandis ar žarnynas nestreikuoja? Kaip širdis?
Aš važiuosiu ketvirtadienį. Padvelskienė atostogauja, todėl teko užsiregistruoti pas kitą gydytoją. Jaučiuosi ne itin gerai, skauda kaklą, lyg būtų sugipsuotas, pažastį, tikriausiai iš limfmazgių eina į audinius. Pozityvumas baigia išgaruoti, bet čia gi negalima nuotaikos gadinti...
Atsakyti
Sveikute NBA, na, lyg ir neblogai. Siek tiek apgirtusi. Ryta nubudau 8 val. ir sokusi ismoviau i darba, juk reikejo bilietus i Paryziu atsispausdinti ir rezervacija viesbutyje. Namuos printerio neturiu. I vakara lyg saltis eme kresti, pasimatavau temperatura, buvo lygiai 37.0, negeriau paracetamolio. Vakar tai isgeriau viena tabl. Siek tiek cia man gal per didelis kruvis gausis, juk penkt vel is namu, bet juk pati to norejau. Viesbutyje bus nemokamas internetas ir mano telefonas veiks, parasysiu kaip laikausi.

NBA, jei liudnos mintys lenda, tai gal reikia vaistuku kokiu, kad smegenis "glusintu" bigsmile.gif ir viska grazesnem spalvom matytum. Mano irgi limfmazgis virs raktikaulio na toks pakilimas, kaip ir arune rasiusi. Ten dabar toje pacioje puseje ir porta istate, t.y. kaireje prie sirdies. Gydytojas Velicka sake, kad operuotoje puseje negerai, kad gali tinti ranka. Negalejau gincytis, bet man rodos, kad kaip tik limfos tekejimas sutrikes kaireje puseje, juk ir 2007m. viena virsraktikaulini limfmazgi isoperavo ir toji kairioji ranka yra storesne siek tiek.... ai, ka as cia paistau, bet i tema juk wink.gif viskas susije su musu diagnozuota ligele.

Na, kol kas nieko nejauciu del skrandzio ir zarnyno. Vakar isejau normaliai i tualeta, bet siandien niekaip babkes neismeciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif,
bus matyt rytoj. Siduke lyg taip palengva greiciau plakancia nugirdau, lasiuku nuo sirdies uzsivertusi is buteliuko uzsilasinau ant liezuvio. Man nepavyks pirmadieni lasintis, grisiu tik 20 d, t.y.treciadieni. Butu gerai, kad lasinimo diena butu penktaddienis, tai kaip nors darbe issilaikyciau dar kol jegu turiu. O TU eini i darba, NBA? O kaip Magam? ar ka nors panasaus jaucia po Novelbine del dilgciojimu?

As net pagalvojau, kad gal neleisti man to nuo pykinimo Zofrano, nes jis kietina vidurius. Namuos as jo neleidau nei po Gemzaro su Paklitakseliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 12 spalio 2010 - 20:51
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 22:42)
Sveikute NBA, na, lyg ir neblogai. Siek tiek apgirtusi. Ryta nubudau 8 val. ir sokusi ismoviau i darba, juk reikejo bilietus i Paryziu atsispausdinti ir rezervacija viesbutyje. Namuos printerio neturiu. I vakara  lyg saltis eme kresti, pasimatavau temperatura, buvo  lygiai 37.0, negeriau paracetamolio. Vakar tai isgeriau viena tabl.  Siek tiek cia man gal per didelis kruvis gausis, juk penkt  vel is namu, bet juk pati to norejau. Viesbutyje bus nemokamas internetas ir mano telefonas veiks, parasysiu kaip laikausi.

NBA, jei liudnos mintys lenda, tai gal reikia vaistuku kokiu, kad smegenis "glusintu" bigsmile.gif  ir viska grazesnem spalvom matytum. Mano irgi limfmazgis virs raktikaulio na toks pakilimas, kaip ir arune rasiusi. Ten dabar toje pacioje puseje ir porta istate, t.y. kaireje prie sirdies. Gydytojas Velicka sake, kad operuotoje puseje negerai, kad gali tinti ranka. Negalejau gincytis, bet man rodos, kad kaip tik limfos tekejimas sutrikes kaireje puseje, juk ir 2007m. viena virsraktikaulini limfmazgi isoperavo ir toji kairioji ranka yra storesne siek tiek.... ai, ka as cia paistau, bet i tema juk wink.gif viskas susije su musu diagnozuota ligele.

Patricija, su antidepresantais aš draugauju beveik 6 metus, kitaip negaliu. Jie tvarko mintis, kalbos nėra, bet realybę visvien suvokiu, deja...
Lauksim žinių ir įspūdžių iš Paryžiaus. Sėkmės tau, pasistenk nepervargti.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 22:42)
Sveikute NBA, na, lyg ir neblogai. Siek tiek apgirtusi. Ryta nubudau 8 val. ir sokusi ismoviau i darba, juk reikejo bilietus i Paryziu atsispausdinti ir rezervacija viesbutyje. Namuos printerio neturiu. I vakara  lyg saltis eme kresti, pasimatavau temperatura, buvo  lygiai 37.0, negeriau paracetamolio. Vakar tai isgeriau viena tabl.  Siek tiek cia man gal per didelis kruvis gausis, juk penkt  vel is namu, bet juk pati to norejau. Viesbutyje bus nemokamas internetas ir mano telefonas veiks, parasysiu kaip laikausi.

NBA, jei liudnos mintys lenda, tai gal reikia vaistuku kokiu, kad smegenis "glusintu" bigsmile.gif  ir viska grazesnem spalvom matytum. Mano irgi limfmazgis virs raktikaulio na toks pakilimas, kaip ir arune rasiusi. Ten dabar toje pacioje puseje ir porta istate, t.y. kaireje prie sirdies. Gydytojas Velicka sake, kad operuotoje puseje negerai, kad gali tinti ranka. Negalejau gincytis, bet man rodos, kad kaip tik limfos tekejimas sutrikes kaireje puseje, juk ir 2007m. viena virsraktikaulini limfmazgi isoperavo ir toji kairioji ranka yra storesne siek tiek.... ai, ka as cia paistau, bet i tema juk wink.gif viskas susije su musu diagnozuota ligele.

Na, kol kas nieko nejauciu del skrandzio ir zarnyno. Vakar isejau normaliai i tualeta, bet siandien niekaip babkes neismeciau  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif,
bus matyt rytoj. Siduke lyg taip palengva greiciau plakancia nugirdau, lasiuku nuo sirdies uzsivertusi is buteliuko uzsilasinau ant liezuvio. Man nepavyks pirmadieni lasintis, grisiu tik 20 d, t.y.treciadieni. Butu gerai, kad lasinimo diena butu penktaddienis, tai  kaip nors darbe issilaikyciau dar kol jegu turiu.  O TU eini i darba, NBA? O kaip Magam? ar ka nors panasaus jaucia po Novelbine del dilgciojimu?

As net pagalvojau, kad gal neleisti man to nuo pykinimo Zofrano, nes jis kietina vidurius. Namuos as jo neleidau nei po Gemzaro su Paklitakseliu.

Man vieną kartą sesutė pamiršo suleisti zofraną, tai vakare žiauriai pradėjo pykinti. Kažin ar išsiversi be jo? Dėl žarnyno tai aš nelaukiu kol užkietės, išgeriu liuosuojančių, nes po to kitos problemos atsiranda doh.gif Dėl širdies aš pageriu mildronatą, o kai ritmas labai padažnėja - betaloką. Aišku, geriausia lašintis penktadieniais. Aš taip darydavau, nes dirbu 4 val., tik dabar reikėjo laisvų savaitgalių, tai lašinuosi kitomis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 10 12, 23:07)
Patricija, su antidepresantais aš draugauju beveik 6 metus, kitaip negaliu. Jie tvarko mintis, kalbos nėra, bet realybę visvien suvokiu, deja...
Lauksim žinių ir įspūdžių iš Paryžiaus. Sėkmės tau, pasistenk nepervargti.
Papildyta:
Man vieną kartą sesutė pamiršo suleisti zofraną, tai vakare žiauriai pradėjo pykinti. Kažin ar išsiversi be jo? Dėl žarnyno tai aš nelaukiu kol užkietės, išgeriu liuosuojančių, nes po to kitos problemos  atsiranda doh.gif Dėl širdies aš pageriu mildronatą, o kai ritmas labai padažnėja - betaloką. Aišku, geriausia lašintis penktadieniais. Aš taip darydavau, nes dirbu 4 val., tik dabar reikėjo laisvų savaitgalių, tai lašinuosi kitomis dienomis.

Aciu uz linkejimus ir patarimus, NBA. Gersiu senos lapu tableteliu si vakara, tik nuo ju paskui pramusa per smarkiai wink.gif. O kokius Tu geri vidurius laisvinancius? Betaloka man rase, kai po keturiu chemiju, po ginekologines operacijos, buvo labai aukstas pulsas. O siaip tai jau labai seniai kartasi nusiperku atenalol, kai pajuntu duzius atsigulusi ausyje.
Nuotrauku jau yra pridejusi saulelydis* is Paryziaus musu albumelyje.

As cia gal vakar varciau senas temas ir radau a.a. angel.gif adis angel.gif, kaip ji ruoses i Roma su vyru kelionei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 12 spalio 2010 - 21:16
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 23:15)
Aciu uz linkejimus ir patarimus, NBA. Gersiu senos lapu tableteliu si vakara, tik nuo ju paskui pramusa per smarkiai wink.gif. O kokius Tu geri vidurius laisvinancius? Betaloka man rase, kai po keturiu chemiju, po ginekologines operacijos, buvo labai aukstas pulsas. O siaip tai jau labai seniai kartasi nusiperku atenalol, kai pajuntu duzius atsigulusi ausyje.
Nuotrauku jau yra pridejusi saulelydis* is Paryziaus musu albumelyje.

As cia gal vakar varciau senas temas ir radau a.a. angel.gif adis angel.gif, kaip ji ruoses i Roma su vyru kelionei...

Man geriausiai patinka Regulax briketukai arba lašiukai, bet kiekius taip pat reikia sau prisitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 10 12, 23:20)
Man geriausiai patinka Regulax briketukai arba lašiukai, bet kiekius taip pat reikia sau prisitaikyti biggrin.gif

Uzsirasysiu pavadinima ir isbandysiu butinai, kad tik nepadauginciau, kaip tokia nesgrebna esu biggrin.gif
Atsakyti