Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(ZoVi @ 2010 10 05, 11:40)
Kiek anksčiau diskutavote apie sarminį ir rūgštinį vandenį. Restauravo man seną burbuliuką, tai dabar noriu pradėti jį naudoti. Tik iškilo klausimėlis kokį vandenį prie onko ligų galima vartoti - šarminį (gyvą) ar rūgštinį (negyvą). Internete radau priešingos info. Gal kas galit patarti?

Neatsimenu tiksliai, bet Ruolia liepe sarminti organizma. Tai tikriausiai - sarminis vanduo mums tinka...
Atsakyti
Neatsimenu tiksliai, bet Ruolia liepe sarminti organizma. Tai tikriausiai - sarminis vanduo mums tinka...

Ir aš tai girdėjau. O Taunytės straipsniuose skaičiau, kad gyvo vandens prie onko negalima vartoti. Tai ir pasimečiau. Gal gerb. Oželis galėtų pakomentuoti apie gyvą ir negyvą vandenuką?

Atsakyti
QUOTE(ZoVi @ 2010 10 05, 12:58)
Ir aš tai girdėjau. O Taunytės straipsniuose skaičiau, kad gyvo vandens prie onko negalima vartoti. Tai ir pasimečiau. Gal gerb. Oželis galėtų pakomentuoti apie gyvą ir negyvą vandenuką?

As skambinau paciam Telesforui Lauceviciui. Jis sake, kad vartojant 5 min. (su burbuliuko aparatu) sarmini vandeni, nieko blogo nuo to nebus. Tai mes toki ir geriame.
Atsakyti
Aciu visoms uz silta priemima smile.gif
Patriccija, labai dziugu kad lengvai pernesei pirma vaistuku sulasinima. Nes man po pirmo karto sustojo visas zarnynas, su skausmais prasikankinau 5 dienas, nepadejo jokie vaistai-vyras ir i ligonine veze, ir greitaja kviete. Bet kai uzejo, taip savaime ir praejo. NBA, kiek pamenu, irgi po pirmo karto nekas buvo.
Bet po to ir dabar po sulasinimu jauciuosi gana neblogai, tik ta ir sekancia diena buna pastreikuoja skrandis, paraizo pilva. Labai retai isgeriu kokiu fermentu. O kad su skrandziu po sulasinimo gali buti problemu, perspejo gydytoja pacioj pradzioj - turbut sie vaistukai taip veikia. Beje, Patriccija, gydomes pas ta pacia daktaryte smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 10 05, 13:21)
As skambinau paciam Telesforui Lauceviciui. Jis sake, kad vartojant 5 min. (su burbuliuko aparatu) sarmini vandeni, nieko blogo nuo to nebus. Tai mes toki ir geriame.

Radau nuorodą
https://www.level.lt...enimas-be-ligu/
gal knygoje rasite atsakymus.

Kažkur skaičiau , kad onkologiniams šarminis netinka.Bet čia rašo

Iškyla pagrįstas klausimas: KODĖL? Ką darome neteisingai? Kodėl mes sergame ir senstame? Atsakymą rasite šioje knygoje. Taip pat sužinosite apie vaistą, kuris efektyviai padeda kovoti su:

- Širdies ligomis, ateroskleroze, aukštu arba žemu kraujospūdžiu

- Atritu, podagra

- Gastritu, kolitu

- Inkstų ligomis

- Šienlige, astma

- Vėžiu

- Cukriniu diabetu

- Akių ligomis ir daugybe kitų sunkių ligų ir negalavimų!

reikia ieškoti daugiau info o.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 05 spalio 2010 - 14:50
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 05, 15:48)
Radau nuorodą
https://www.level.lt...enimas-be-ligu/
gal knygoje rasite atsakymus.

Kažkur skaičiau , kad  onkologiniams šarminis netinka.Bet čia rašo

Iškyla pagrįstas klausimas: KODĖL? Ką darome neteisingai? Kodėl mes sergame ir senstame? Atsakymą rasite šioje knygoje. Taip pat sužinosite apie vaistą, kuris efektyviai padeda kovoti su:

- Širdies ligomis, ateroskleroze, aukštu arba žemu kraujospūdžiu

- Atritu, podagra

- Gastritu, kolitu

- Inkstų ligomis

- Šienlige, astma

- Vėžiu

- Cukriniu diabetu

- Akių ligomis ir daugybe kitų sunkių ligų ir negalavimų!

reikia ieškoti daugiau info o.

Nusipirkome mes ta knyga autoriui rekomendavus. NUsivyleme, jokios normalios informacijos.
Atsakyti
Labas vakaras

Norėčiau orisiglausti ir aš prie Jūsų būrelio. Mamai įtaria odos vėžį. Ryt važiuoja į Klinikas tyrimams. Gal kuri esate susidūrus su tuo ? Kažkaip aš truputi pasimetus. Tik prieš metus tėtį palaidojau nuo vėžio, o dabar va mama ...
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2010 10 05, 21:04)
Labas vakaras

Norėčiau orisiglausti ir aš prie Jūsų būrelio. Mamai įtaria odos vėžį. Ryt važiuoja į Klinikas tyrimams. Gal kuri esate susidūrus su tuo ? Kažkaip aš truputi pasimetus. Tik prieš metus tėtį palaidojau nuo vėžio, o dabar va mama ...

Sveikute. 4u.gif Kiek pamenu(esu skaičiusi nuo pirmos temos), kad čia su šia ligele nesilankė niekas, išskyrus vieną merginą, kuriai visi tyrimai pasirodė laimingi... Tik nepamenu, kurioje temoje, bet jau senokai. Laimingo tyrimo linkiu ir tavo mamytei. Ne viskas yra taip, kaip atrodo ir kaip įtaria.
ši ligelė diskutuota ČIA,bet jau senokai nurimusi. Jei ko paklaustum, gal ligoniukai atsilieptų. Bet gal geriau palaukti tyrimų rezultatų ir nesiaudrinti jausmų anksčiau laiko.
O pas mus užsukti gali visada - ne tik prisiglausti... wub.gif . Jei sirgo tetukas, gal ir patarimų kokių galėsi duoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 spalio 2010 - 20:09
Odos vėžys - tai koks? mano senelis daug metų turi odos vėžinį susirgimą, odos vėžinės ataugos, kurias pastoviai nupjauna ir viskas, kas pusę metų žymenys...Tai taip jau kokie 6 - 8 m., net liga nelaikome....O va a.a. uošvis buvo žaibiškai
melanomos paguldytas..tai svarbu diagnozė ir kur metastazės išsisėjusios, jeigu jos dar yra, žinoma, gal tik apgamas čia pakitęs...

jei kol kas tyrimai, siūlyčiau daug ramybės...Kita vertus, iš patirties - uošviui prieš kokius 7 - 8 m. buvo išpjautas apgamas - įtartinas, jį ištyrė, nieko blogo nerado. Kai ilgai nebuvo rastas pirminis vėžys, sumanėm padaryt to paimto audinuko naują tyrimą, pgl naujas metodikas - ir tai jau buvo, visgi melanoma, pačios pirmosios stadijos, labai nežymiai įaugusi...Tokia ta mūsų patirtis. Linkiu sveikatos, ramybės, ir žinoma, ramiau gyvensite, jei turėsite kelių gydytojų nuomones.

Apskritai, po uošvio ligos tiesiog pastebiu daug žmonių su apgamais ant veido, kaklo, ausų, sprando...Didelių, juodų, jau reikalaujančių gyd. konsultacijos - nors imk gatvėj ir siųsk pas onkodermatogą..bet juk neprieisi ir negąsdinsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 05 spalio 2010 - 20:52
QUOTE(ZoVi @ 2010 10 05, 12:58)

Labas vakaras,
Jūsų klausimas įdomus. O atsakymo nežinau (niekada nesidomėjau gyvu-negyvu vandeniu, nebent girdėjau, kad Ilja Muromietis pasveiko išgėręs gyvojo vandens, nors išsiaiškinau, kad tas gyvasis vanduo buvo pagamintas iš žolių).
Kadangi Mr. Oželis, kaip demaskavo boružėlė, yra bemokslis, tai jis tik garsiai mąstys, kaip jam atrodo.
O atrodo elementariai - vėžinės ląstelės yra rūgščios. Visi trimituoja, kad užrūgštėjęs organizmas yra tiesus kelias į vėžį, tad ir geriam šarminį burbuliuko vandenį (berods jis ir bus tas gyvasis). Neutralizacijos reakcija.
O ne elementariai? Sveikos ląstelės mėgsta šarminę terpę. Yra toks genas p53, kuris atsakingas už ląstelių apoptozę (programuotą ląstelių mirtį - tiesiog jau genuose užprogramuota, kad kas kažkokį periodą ląstelės žūna, o naujos vėl užauga). Kai organizmas rūgštus, rūgštis neproporcingai suaktyvina tą geną, kuris pagreitina apoptozę ir tokiu būdu pagreitina sveikų ląstelių mirtį. Tai yra negerai. O kaip elgiasi vėžinės ląstelės rūgščioje terpėje? Paprastai. Vėžiniame audinyje genas p53 yra mutavęs ir nebijo rūgšties ir net neįjungia taip trokštamos vėžinių ląstelių apoptozės. Kodėl mutavęs? Na, tiesiog mutavęs, nes jei nebūtų mutacijos, nebūtų ir vėžio - mutavęs tas genas lyg užmiršta veikti ir neįjungia ląstelių periodinės mirties, tad būtent dėl to vėžinės ląstelės dar ir vadinamos nemirtingomis.
Kodėl dėstau savamokslišką teoriją apie tuos genus? O todėl, kad ne viskas yra taip paprasta. Įsivaizduokime, kad gyvuoju vandeniu pašarminame vėžines ląsteles. Terpės neutralizacija. Po to geriam dar daugiau. Viskas tampa šarminiu. Bet ar galima džiaugtis? Genas p53 mutuoja ne dėl rūgštinės vėžio terpės - visų pirma mutuoja genas, ląstelės nebemiršta, virsta vėžinėmis ir tik po to tas vėžys prikakoja rūgšties. Pašarminę vėžio lizdą, mes vistiek neištaisysime p53 geno mutacijos. Čia tiesiog aš taip manau. Tiesa, yra žinoma, kad kai kurios augalinės medžiagos gali ištaisyti to geno mutavimą ir vėl paleisti normalią apotozę, bet čia jau kita opera.

Ko gero, tai dar neviskas. Jūsų mylimas Ruolia (google.lt rodo krūvą jo straipsnių ar pasisakymų) visada per paskaitas pabrėžia - jokios žolės negali paveikti pirminio vėžio, nes vėžio ląstelės yra apaugusios fibrino kokonu ir nieko ten neįleidžia. Paklausiau kartą per paskaitą - o tada kodėl negalima gerti kviečių želmenų sulčių? Juk jos nepateks pas vėžį. Dar klausiu - o kaip patenka chemoterapiniai vaistai į vėžį, jei žolės nepatenka? Atsakymas buvo panašus į mano mėgstamą dainą - mažas esiiii ir suprasti nieko neeeegaliiii...

Kiek leidžia mano beraštė galva suvokti, galutinis atsakymas būtų toks - galima ir verta gerti šarminį burbuliuko vandenį. Manau, nors kaip ten Ruolia ir besakytų, neigiami OH- jonai pateks į vėžio židinį. Neutralizuos rūgštingumą. Reiktų manyti, kad, jei vėžinės ląstelės tarpsta rūgštinėje terpėje, joms šarminėje aplinkoje nebus labai gerai, nors ir mutuoto geno p53 nesutaisys. Bet kokiu atveju šarminiu vandeniu pagerinsime sveikų ląstelių gyvenimą, gal jos sugebės stipriau kovoti su mutantais? Pabrėžiu, tai Oželio mintys. Draugas turi aparatą, sakė, kad yra instrukcija (bet užkišęs kažkur), tai gal ten kas nors parašyta tuo klausimu.
Sakiau, kad Oželis yra grafomanas - tik paprašyk vieno sakinio, tai puslapį parašys. Kaip ten dar sako - davė pirštą palaižyt, o ranką nukando. Taigis, gero gyvybės vandenėlio gėrimo.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 10 05, 22:17)
Labas vakaras,
Jūsų klausimas įdomus. O atsakymo nežinau (niekada nesidomėjau gyvu-negyvu vandeniu, nebent girdėjau, kad Ilja Muromietis pasveiko išgėręs gyvojo vandens, nors išsiaiškinau, kad tas gyvasis vanduo buvo pagamintas iš žolių).
Kadangi Mr. Oželis, kaip demaskavo boružėlė, yra bemokslis, tai jis tik garsiai mąstys, kaip jam atrodo.

Na va kaip gražiai atsakyta. Kaip tikras vaistininkas, o ir pseudonimas neatsitiktinai panašus į pavardę :-)... Pamiršote seną slaptažodį :-)

Atsakyti
A.Ozeli, taip ir toliau garsiai mastykite!

Papildyta:
Magam, man tai tik po penkiu dienu po chemo novelbinu sustreikavo, kaip tu sakai raizo pilva. Isitikinus, kad taip gal ir butu nebuve , jei ne "viskas iskaiciuota" ir neturejimas saiko viska is eiles ragauti. Gerai, kad paiemusi nospos. Mezym forte tik dvi tabl.turejau.
Manes gyd., kuri israsinejo vaistus lasinimui neperspejo, o manoji gydytoja kaip ir Tavo atostogavo. Rasei, kad tau lasina kas dvi savaites. Man irgi taip zadejo gyd. Tamosaityte, bet rasydama vaistus kita kazka paminejo, kad reikia Navelbine lasinti kas savaite. Spalio men. 11 d. bus tiksliau paaiskinta.
QUOTE(Magam @ 2010 10 05, 15:28)
Aciu visoms uz silta priemima smile.gif
Patriccija, labai dziugu kad lengvai pernesei pirma vaistuku sulasinima. Nes man po pirmo karto sustojo visas zarnynas, su skausmais prasikankinau 5 dienas, nepadejo jokie vaistai-vyras ir i ligonine veze, ir greitaja kviete. Bet kai uzejo, taip savaime ir praejo. NBA, kiek pamenu, irgi po pirmo karto nekas buvo.
Bet po to ir dabar po sulasinimu jauciuosi gana neblogai, tik ta ir sekancia diena buna pastreikuoja skrandis, paraizo pilva. Labai retai isgeriu kokiu fermentu. O kad su skrandziu po sulasinimo gali buti problemu, perspejo gydytoja pacioj pradzioj - turbut sie vaistukai taip veikia. Beje, Patriccija, gydomes pas ta pacia daktaryte smile.gif.

Atsakyti