Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(Magam @ 2010 10 04, 14:31)
Chemoterapija gaunu kas dvi savaites, treciadieni jau buvo 19 kartas. Po jos jauciuosi visai neblogai, galima net sakyti kad gyvenu kokybiska gyvenima tongue.gif . Tik tiek. kad siuo metu prireike dar pastiprint sirdele (kadangi chemo kardiotoksiska) ir nervus,nes vis dazniau pradejau galvoti apie negerus dalykus.

Leisk apkabinti, nors virtualiai smile.gif Būk su mumis, galbūt bus lengviau. Žiūriu, vaikučiai mūsų vienmečiai 2002m. mirksiukas.gif , ir dar didėlesnę turi. Būk laiminga su jais, gyvenkite pagal savo sveikatos galimybes, ir negalvok perdaug į priekį.
Atsakyti
Aj,dar nuo slogos NBA ,gali pabandyti Euphorbium compositum purskala,jis homeopatinis,daznai mane gelbeja smile.gif raso kad skirtas ivaires kilmes (virusines,bakterines,alergines) rinitas,sausasis rinitas,hiperplazinis ir atrofinis rinitas.Lietinis sinusitas.Tinka kvepavimui palendvinti,sergant sienlige.
http://www.vaistai.l.....um compositum
Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2010 10 04, 12:24)
Laba diena visiems smile.gif
Keli metai seku si foruma,bet tik dabar prisijungiu prie jusu. Esu ta moteris is Jonavos, apie kuria minejo NBA.
Su liga draugauju jau ketvirti metai. Man kruties vezis, metastazaves i kepenys. Siuo metu gydausi vinorelbinu, turiu porta. Tai jau 4 man taikoma chemija. Mano remisijos tesdavosi tik 6-7 menesius. Tai gi praejusi jau daug ka...
Visus tuos metus skaiciau apie jus, kartu dziaugdavausi ir liudedavau, ieskodavau atsakymu i man rupimus klausymus. Bet pati kazkaip vis nepasijungdavau. Tai gi tikiuos priimsit mane i savo kompanija smile.gif

Magam, sveika prisijungusi! Tai dabar mes trys galesime "girtis" wink.gif vienodais vaistukais besigydancios. Jei seki tai zinai siek tiek ir mano istorija...
Sustrikavo virskinimas, nezinau ar cia skrandis, ar kepenys. Burnoje nejauciu kartumo, bet skaudu pilvo virsuje. Gal labiau skrandziui nepatiko astrus maistas.
Atsakyti
Man zinok buvo pastovi ta sloga,ir dar tokia kraujinga.Manau cia salutinis chemijos poveikis.Pabandyk tepti su Nisita tepalu http://www.100metu.l...os/nisita,sloga nepraeina nuo jo,bet suminkstina gleivine,vis lengviau,dar neseniai isbandziau rasu lankos uzrodyta Mentosil http://www.vaistai.l...s=006e91,tikrai geras thumbup.gif Palengvina kvepavima ir dar profilaktiskas nuo gripo.

Ačiū, pabandysiu.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 04, 19:31)
Magam,  sveika prisijungusi! Tai dabar mes trys galesime "girtis" wink.gif vienodais vaistukais besigydancios. Jei seki tai zinai siek tiek ir mano istorija...
Sustrikavo virskinimas, nezinau ar cia skrandis, ar kepenys. Burnoje nejauciu kartumo, bet skaudu pilvo virsuje. Gal labiau skrandziui nepatiko astrus maistas.

Sveika,
Man pradžioje gydymo vinorelbinu labai streikavo skrandis ir dabar dar visko pasitaiko, Magam - žarnynas, a.a. Adis taip pat streikuodavo žarnynas. Gal tau taip pasireiškė šalutinis poveikis, o gal ir maisto pasikeitimas kaltas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 10 04, 14:33)
Gal kam taip yra buvę, kad gydymosi metu kankintų pastovi sloga?

Mamytė vargo su kraujinga sloga nuo kokios trečios chemo iki pat visų chemoterapijų pabaigos (jų buvo dvylika) ir dar kurį laiką po to. LOR gydytoja buvo išrašiusi kažkokių lašinamų į nosį vaistų (nors pati pirkau, bet nebepamenu). Šeimos gydytojas irgi buvo skyręs vaistų, tik geriamų (berods stiprinančių kraujagysles). Dabar jau viskas susitvarkė, kraujinga sloga baigėsi.
Atsakyti
Na..gal ir vaistukas, o gal ir maistas. O kokiuss vaistukus vartojote?
QUOTE(NBA @ 2010 10 04, 20:43)
Man zinok buvo pastovi ta sloga,ir dar tokia kraujinga.Manau cia salutinis chemijos poveikis.Pabandyk tepti su Nisita tepalu http://www.100metu.l...os/nisita,sloga nepraeina nuo jo,bet suminkstina gleivine,vis lengviau,dar neseniai isbandziau rasu lankos uzrodyta Mentosil  http://www.vaistai.l...s=006e91,tikrai geras thumbup.gif Palengvina kvepavima ir dar profilaktiskas nuo gripo.
Ačiū, pabandysiu.
Papildyta:
Sveika,
Man pradžioje gydymo vinorelbinu labai streikavo skrandis ir dabar dar visko pasitaiko, Magam - žarnynas, a.a. Adis taip pat streikuodavo žarnynas. Gal tau taip pasireiškė šalutinis poveikis, o gal ir maisto pasikeitimas kaltas schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 09 29, 23:07)
verysad.gif Tikekimes kad ka nors sugalvos gydytoja,pasiulys veiksmingesnius vaistukus 4u.gif Man toks kvailas klausimas kilo blush2.gif O bijopsija dare tu limfmazgiu? Negali buti kad cia vel limfoma grizo?

Oduvancikas  4u.gif  4u.gif  4u.gif Gal svoris krenta tiesig "nuo nervu",daug pergyvenai,isvaziavai i svetima sali...

4u.gif tikiuosi...ir aš,,,nuo vakar tai visai nervai dideli atsirado.....sužinojau didelės bėdos pas mama, o padėti niekuo negaliu,,,,esu bejėgė....pikta
Atsakyti
Sveikutės, visos Mergaitės 4u.gif 4u.gif
Visoms po balionėlį ir po gerą nuotaiką į širdeles, sveiktytės visoms ir dvasios ramybės... wub.gif

QUOTE(Magam @ 2010 10 04, 12:24)
Laba diena visiems smile.gif
Keli metai seku si foruma,bet tik dabar prisijungiu prie jusu. Esu ta moteris is Jonavos, apie kuria minejo NBA.
Su liga draugauju jau ketvirti metai. Man kruties vezis, metastazaves i kepenys. Siuo metu gydausi vinorelbinu, turiu porta. Tai jau 4 man taikoma chemija. Mano remisijos tesdavosi tik 6-7 menesius. Tai gi praejusi jau daug ka...
Visus tuos metus skaiciau apie jus, kartu dziaugdavausi ir liudedavau, ieskodavau atsakymu i man rupimus klausymus. Bet pati kazkaip vis nepasijungdavau. Tai gi tikiuos priimsit mane i savo kompanija smile.gif

Sveikute prisijungusi. wub.gif Tikrai gerai , kad atėjai čia. Galėsi bet kada pasidalinti savo mintelėmis ir patirtimi, kurią esi tikrai sukaupusi. Krūvoje visos bėdelės lengvesnės būna... o ir linkiu, kad jų būtų kuo mažiau ir visus akmenukus , pasitaikiusius tavo kelyje , lengvai peršoktum...

Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 04, 19:31)

Na, tikriausiai per daug palepinai savo pilvelį wub.gif . Gal užtektų kokią dienelę kruopų vandeninių pavalgyti, bet kur tu ten rasi jų... Gal Smektos turi, ar jogurtą kokį pabandyk. Tai greičiausiai nuo maisto...
Atsakyti
[quote=Patriccija,2010 10 04, 21:08]
Na..gal ir vaistukas, o gal ir maistas. O kokiuss vaistukus vartojote?

Man geriausiai padėjo panogastin rytais ir į tarpus, vakare prieš miegą maalox tebletės, dieta. Kai užeidavo skrandžio skausmai - dar vakarais raniberlą, fermentų. Viską buvau suderinusi su chemoterapeute, jokios saviveiklos smile.gif Kai važiuodavau lašintis vaistų su skaudančiu skrandžiu, suleisdavo papildomai ranitidino. Dabar jau viskas labai neblogai, tik sulašinimo dieną būna visokių cirkų, kai reikia greičiau lėkti į namus biggrin.gif
Aš manau,kad tau nuo maisto greičiausiai... Būtų gerai, kaip Rasų lanka rašė, ką nors lengvo, neaštraus, jeigu tai įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 10 04, 22:05)
4u.gif tikiuosi...ir aš,,,nuo vakar tai visai nervai dideli atsirado.....sužinojau didelės bėdos pas mama, o padėti niekuo negaliu,,,,esu bejėgė....pikta

unsure.gif Kaip negerai...bet vistiek ,pabandyk nusiraminti console.gif Jeigu negali padeti-reiskia negali,ir nekaltink saves 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norėčiau paprašyti Jūsų konsultacijos. Mano broliui tuoj pradės taikyti chemoterapiją ir švitinimą (galvos). Išoperuotas galvos auglys, bus 20 seansų. Man aktualu ar per šį laikotarpį kai vyks gydymas reikia imtis kokių organizmo stiprinimo priemonių, pvz. vitaminai, gal kokios žolės, na imuniteto stiprinimui, nes įsivaiduoju, kad organizmas bus labai nuo vaistų nusilpęs? Ar visą tai reikia daryti tik kai bus gydymas baigtas? Tiesiog nesu su tuo susidūrus ir nežinau ko griebtis sad.gif

Išanksto ačiū
Atsakyti
Kiek anksčiau diskutavote apie sarminį ir rūgštinį vandenį. Restauravo man seną burbuliuką, tai dabar noriu pradėti jį naudoti. Tik iškilo klausimėlis kokį vandenį prie onko ligų galima vartoti - šarminį (gyvą) ar rūgštinį (negyvą). Internete radau priešingos info. Gal kas galit patarti?
Atsakyti