Sveikutės, visos
Mergaitės
Visoms po balionėlį ir po gerą nuotaiką į širdeles, sveiktytės visoms ir dvasios ramybės...
QUOTE(Magam @ 2010 10 04, 12:24)
Laba diena visiems
Keli metai seku si foruma,bet tik dabar prisijungiu prie jusu. Esu ta moteris is Jonavos, apie kuria minejo NBA.
Su liga draugauju jau ketvirti metai. Man kruties vezis, metastazaves i kepenys. Siuo metu gydausi vinorelbinu, turiu porta. Tai jau 4 man taikoma chemija. Mano remisijos tesdavosi tik 6-7 menesius. Tai gi praejusi jau daug ka...
Visus tuos metus skaiciau apie jus, kartu dziaugdavausi ir liudedavau, ieskodavau atsakymu i man rupimus klausymus. Bet pati kazkaip vis nepasijungdavau. Tai gi tikiuos priimsit mane i savo kompanija
Sveikute prisijungusi.
Tikrai gerai , kad atėjai čia. Galėsi bet kada pasidalinti savo mintelėmis ir patirtimi, kurią esi tikrai sukaupusi. Krūvoje visos bėdelės lengvesnės būna... o ir linkiu, kad jų būtų kuo mažiau ir visus akmenukus , pasitaikiusius tavo kelyje , lengvai peršoktum...
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 04, 19:31)
Sustrikavo virskinimas, nezinau ar cia skrandis, ar kepenys. Burnoje nejauciu kartumo, bet skaudu pilvo virsuje. Gal labiau skrandziui nepatiko astrus maistas.
Na, tikriausiai per daug palepinai savo pilvelį
. Gal užtektų kokią dienelę kruopų vandeninių pavalgyti, bet kur tu ten rasi jų... Gal Smektos turi, ar jogurtą kokį pabandyk. Tai greičiausiai nuo maisto...