Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(borooze @ 2010 10 03, 12:08)
Aš šianka ilgai negalėjau užmigt vis apie medikus galvojau, ir niekaip nepriėjau bendros nuomonės, kodėl daugeliui iš jų žmogaus sveikata/gyvyvė yra bereikšmė? Gal su metais atbunki ir nebejauti/neišgyveni dėl to ? Aišku, negali mirti su kiekvienu ligoniu bet ...

Jei apie straipsnį Delfyje, tai čia ne gydytojų sprendimas, o elementarus ligoninių finansavimas.Jei jau antidepresantų kompensuojamų psichiatras negali išrašyti, nes baigėsi limitas, /sakė eiti pas šeimos gydytoją, jie gal dar turi limitą/tai ką jau šnekėti apie šimtus tūkstančių kainuojančius vaistus.O dar liko vienas pilnas ketvirtis.Turės natūrali atranka ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 03, 12:01)
Jei apie straipsnį Delfyje, tai čia ne gydytojų sprendimas, o elementarus ligoninių finansavimas.Jei jau antidepresantų kompensuojamų psichiatras negali išrašyti, nes baigėsi limitas, /sakė eiti pas šeimos gydytoją, jie gal dar turi limitą/tai ką jau šnekėti apie šimtus tūkstančių kainuojančius vaistus.O dar liko vienas pilnas ketvirtis.Turės natūrali atranka ką veikti...

Nejau čia tik pas mus LT tokia situacija su vaistų kompensavimu???

Ir mane domina PET tyrimas, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 03, 13:01)

Nea aš aplamai... straipsnis tik pridėjo abejonių ... dėl gydymo kokybės ir kiekybės... ai - labai tikiuosi kad Jums visoms viskas bus kompensuota ir pridėta ar kokių kelionių į Egiptą(tinka:) ) ? 4u.gif
Atsakyti
Art, gal galėtum parašyti smulkiau, kur, kaip, už kiek darėtės tą Pet tyrimą.
Atsakyti
Čia kalbėta apie PET

Dar čia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 spalio 2010 - 15:51
Labai glaustai apie PET-CT, kaina iki 5000 Lt (labai grubiai), artimiausiai Bydgoščius ir Varšuva Lenkijoje. Tad tam reikia ir svikatos nuvažiuot ir pinigų susimokėt. Dar yra Estijoje, bet buvo brangiau. Yra ir visose aplinkinėse Europos šalyse, gal net pigiau.
Užsiregistruoti, ir po 1 ar 2 savaičių gali važiuoti.
Mes buvome tik Bydgoščiuje, netoli apie 100 km nuo Gdansko.
Jeigu kam reikės galėsiu smulkaiu pasakyt apie mūsų kelinę, nors ir senuose forumuose manu rastumėt smulkmenas.
Atsakyti
Labas
Gal kam padės nusiraminti, labai gražu .
Gydanti jantra.
http://smart-paradox...troj/32-1-0-451

4u.gif
Atsakyti
Laba diena visiems smile.gif
Keli metai seku si foruma,bet tik dabar prisijungiu prie jusu. Esu ta moteris is Jonavos, apie kuria minejo NBA.
Su liga draugauju jau ketvirti metai. Man kruties vezis, metastazaves i kepenys. Siuo metu gydausi vinorelbinu, turiu porta. Tai jau 4 man taikoma chemija. Mano remisijos tesdavosi tik 6-7 menesius. Tai gi praejusi jau daug ka...
Visus tuos metus skaiciau apie jus, kartu dziaugdavausi ir liudedavau, ieskodavau atsakymu i man rupimus klausymus. Bet pati kazkaip vis nepasijungdavau. Tai gi tikiuos priimsit mane i savo kompanija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2010 10 04, 10:24)
Keli metai seku si foruma,bet tik dabar prisijungiu prie jusu. Esu ta moteris is Jonavos, apie kuria minejo NBA.
Su liga draugauju jau ketvirti metai. Man kruties vezis, metastazaves i kepenys. Siuo metu gydausi vinorelbinu, turiu porta. Tai jau 4 man taikoma chemija. Mano remisijos tesdavosi tik 6-7 menesius. Tai gi praejusi jau daug ka...
Visus tuos metus skaiciau apie jus, kartu dziaugdavausi ir liudedavau, ieskodavau atsakymu i man rupimus klausymus. Bet pati kazkaip vis nepasijungdavau. Tai gi tikiuos priimsit mane i savo kompanija smile.gif

Linkiu stiprybės įveikinėjant ligą! O kaip pati dabar jautiesi? Ar labai sunku po chemijos?
Atsakyti
Chemoterapija gaunu kas dvi savaites, treciadieni jau buvo 19 kartas. Po jos jauciuosi visai neblogai, galima net sakyti kad gyvenu kokybiska gyvenima tongue.gif . Tik tiek. kad siuo metu prireike dar pastiprint sirdele (kadangi chemo kardiotoksiska) ir nervus,nes vis dazniau pradejau galvoti apie negerus dalykus.
Atsakyti
[quote=Magam,2010 10 04, 12:24]

Sveika,
Priimsim, priimsim smile.gif Gerai, kad prisijungei, aš vis apie tave galvojau. Kaip savijauta po paskutinio lašinimo? Aš jau atsigavau, galima sakyti, nors su galva nežinau kas darosi - spaudimas kažkoks smilkiniuose, sloga pastovi kamuoja.
Jau savaitė, kaip geriu prieš vaistus prieš alerginę slogą, bet nieko nepadeda. Gydytojos klausiau, tai atsakė, kad gali būti nuo zofrano. Gal kam taip yra buvę, kad gydymosi metu kankintų pastovi sloga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 04 spalio 2010 - 13:34
QUOTE(NBA @ 2010 10 04, 15:33)
Jau savaitė, kaip geriu prieš vaistus prieš alerginę slogą, bet nieko nepadeda. Gydytojos klausiau, tai atsakė, kad gali būti nuo zofrano. Gal kam taip yra buvę, kad gydymosi metu kankintų pastovi sloga?

Man zinok buvo pastovi ta sloga,ir dar tokia kraujinga.Manau cia salutinis chemijos poveikis.Pabandyk tepti su Nisita tepalu http://www.100metu.l...os/nisita,sloga nepraeina nuo jo,bet suminkstina gleivine,vis lengviau,dar neseniai isbandziau rasu lankos uzrodyta Mentosil http://www.vaistai.l...s=006e91,tikrai geras thumbup.gif Palengvina kvepavima ir dar profilaktiskas nuo gripo.

Magam 4u.gif gerai kad parasiai cia smile.gif Galesi issipasakoti ar gauti kokiu patarimu
Atsakyti