Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(nikola @ 2010 09 30, 19:06)
man atrodo kad as ji buvau ir anksciau aptikus, tik kol nebuvo tokiu ziniu kaip mama pranese nesukau galvos....o va siandien ir mamos bendradarbe rado irgi is desnes, buvo pas odontologa, gavo siuntima i zalgiri......zodziu mergaites, kazkaip as linkus manyti kad tie dariniai nuo musu mylimu mobiliu telefonu g.gif  mama linkus irgi i tokia nuomone

Jetus... tie mobilūs ir man kelią įtarimą, prie mažojo vaiko net neleidžiu jo kišti, reikėtų ir iš dukros paimti. O štai bėda su vyru, visą dieną juo kalba. Net vakar vakare, apie tai kalbėjomės, sakau ieškok išeities, kaip jo išvengti.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2010 09 30, 20:21)
Jetus... tie mobilūs ir man kelią įtarimą, prie mažojo vaiko net neleidžiu jo kišti, reikėtų ir iš dukros paimti. O štai bėda su vyru, visą dieną juo kalba. Net vakar vakare, apie tai kalbėjomės, sakau ieškok išeities, kaip jo išvengti.

mes irgi praktiskai neduodam savo 4 -meciui telefono, isskirtinis atvejis kai su baba pasneka, o va vyro seses mergaite metais vyresne tai labai daug kalba mobiliu su dedukais doh.gif ir mano vyras greztai pries vaika ir telefona
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 30, 09:29)
A.Ozeli, rasykite!
Del seleno, tai tada ar is vis verta gerti Triovita, kaip raso inf.lapelyje, lyg ir tris kartus per diena?
Ka Jus pasakytumete apie skysta kordisepta? Kazkada geriau kapsulemis platinama, o dabar skysta.
Ingredients:
Chinese Codyceps,Linchzhi, Shitake, Bamboo, honey, potassium sorbate, pure water.
GABIJA, matai kiek skirtingu nuomoniu. Taunyte taip, o Ruolia kitaip pataria. Dar esu skaiciusi , kad lasiniai veikia kaip darzoves, t.y. sarmina organizma.
Ricija, zinoma gerai, kai turi kur galva padeti atsigulus, bet kai susiduri su tokia situacija, kada pajunti, kad gali tuoj pasiekti "gyvenimo finisa", negalvoji taip, tada dziaugies siandien, kad dar viska gali, kad jau esi bejegis ka nors pakeisti, kad viskas ka gauni ir kaip gyveni, tai ir yra Tavo gyvenimas ir ne KITOKS, O TOKS.

Prieš kordicepsą nieko prieš, bet visi žino, kad jis labiausiai tinka tik kvėpavimo takų organams (ir plaučiams tame tarpe) bei kaip tonizuojanti priemonė.
Perskaičiau čia anksčiau rašytus pasisakymus apie tai ir šiandien patikrinau vaistinėje - ant tų preparatų pakuočių nėra nurodyta tų grybų dozė. Man tai nekelia pasitikėjimo. Ne patys grybai, bet preparatai, jei nėra parašyta, kiek yra tų grybų. Šiandien tikrai skaičiau ankstesnėse temose, apie tai jau tikrai kažkas rašė.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 09 30, 22:30)
Prieš kordicepsą nieko prieš, bet visi žino, kad jis labiausiai tinka tik kvėpavimo takų organams (ir plaučiams tame tarpe) bei kaip tonizuojanti priemonė.
Perskaičiau čia anksčiau rašytus pasisakymus apie tai ir šiandien patikrinau vaistinėje - ant tų preparatų pakuočių nėra nurodyta tų grybų dozė. Man tai nekelia pasitikėjimo. Ne patys grybai, bet preparatai, jei nėra parašyta, kiek yra tų grybų. Šiandien tikrai skaičiau ankstesnėse temose, apie tai jau tikrai kažkas rašė.

Vaistinėse cordicepso nepardavinėja (kiniško), o apie lietuvišką aš neturiu komentarų ...
Atsakyti
Sveikos, dar kartą įlysiu su pasiūlymu - gal kam nors reikia manitolio infuzinio tirpalo, 10 proc?

Dovanojame, yra didelis kiekis..pripirkom prieš pat a.a. uošvio mirtį, vaistai geri, su galiojimo laiku, gan sunkiau gaunami - daug lakstėm, kol šituos gavome, išmest labai nesinori, gal kam pravers....Žinau, kad į vaistines grąžint negaliu, o dėt nėra kur..Laikyt irgi nenoriu namie...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 09 30, 23:15)
Vaistinėse cordicepso nepardavinėja (kiniško), o apie lietuvišką aš neturiu komentarų ...

Mieloji, Fohow firmos pilnos vaistinės ir skysto, ir tiršto.
Ir koks būtų skirtumas - lietuviškas, žydiškas ar kiniškas? Jokio. Reikia tik žiūrėti kiek yra tų kordicepsų ir kiek jie kainuoja. Prašau vėl nepykti, bet šiame forume kažkaip keistai yra dėliojami akcentai. Ne ten. Juk kordicepso vaistinėse yra. Ir skysto. Ir kiniško. Jūs sakot, kad nėra. Kordicepsas mažiausiai tinka onkologijoje iš kitų grybų, bet visi kaip užvesti kalba tik apie kordicepsą. Keistoka kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 10 01, 11:05)
Mieloji, Fohow firmos pilnos vaistinės ir skysto, ir tiršto.
Ir koks būtų skirtumas - lietuviškas, žydiškas ar kiniškas? Jokio. Reikia tik žiūrėti kiek yra tų kordicepsų ir kiek jie kainuoja. Prašau vėl nepykti, bet šiame forume kažkaip keistai yra dėliojami akcentai. Ne ten. Juk kordicepso vaistinėse yra. Ir skysto. Ir kiniško. Jūs sakot, kad nėra. Kordicepsas mažiausiai tinka onkologijoje iš kitų grybų, bet visi kaip užvesti kalba tik apie kordicepsą. Keistoka kažkaip.

Ačiū už nuomone. Šiandien kaip tik apie Jus galvojau. Įtariu kolega esate iš buvusio KMU, gal kitos fakulteto, nes pavardė labai jau drinks_cheers.gif Ir nuomonės reškimas labai jau Kmukiškas smile.gif

Dėl kordicepso - buvau lygiai tokia pati skeptikė, netikėjau nieko - kol neišbadžiau "ant" savęs, kažkodėl pagėrus jį dingo visos cistos ir įtarimai dėl galimos krūties operacijos (papildomai nieko negėriau). Dėl vėžio gydymo - manau tai puikus papildas, nes daug kam iš aplinkinių sergančių vėžiuku tai padėjo. Dėl vaistinėse parduodamo kordicepso, anksčiau kiek žinau FOHOW to vaistinėse nedarė, reikės nueiti pasiklausti, nes kiek žinau tai buvo visi lietuviški, galbūt jei ir nėra blogiausi, bet,,, Visi tiki, kad Kinijoje gaminti turėtų turėti pakankamą ir tikrą nurodomą kiekį to grybo. 4u.gif
Atsakyti
Paslaptingasis ponas Oželis labai primena dingusį vaistininką.Tiesiog pagal saviraišką dvasios dvyniai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 01, 18:27)
Paslaptingasis ponas Oželis labai primena dingusį vaistininką.Tiesiog pagal saviraišką dvasios dvyniai. lotuliukas.gif

Ir man primena,nuo pirmu postu rolleyes.gif
Atsakyti
A. Ozeli, man labai rupi kordiseptas. Perku FOHOW SANBAO ORAL LIQUID. Mokam tikrai nemazus pinigus. BUCIAU DEKINGA, JEI PADETUTE SURASTI VAISTINE, kurioje juo prekiauja! Kazkada rasete, kad jis tinkamas prie plauciu ligu, o man skystis pleuroje-adenocarcinoma. Plitimas is kruties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 01 spalio 2010 - 20:03
Zinau pavyzdi, moteri, kurisi labai daug pasalinta zarnyno. Isvesta stoma.
Gydytojai neka prognozavo. Ji is pradziu atsisake gydymo..ejo pas ekstrasensus, o kai suriete taip., jog negalejau iskenteti ir gyventi. Tada pas medukus.operacija,chemoterapija. Ji prase gydytiju, kad nors kelis metus pagyvenciau... Pradejo gerti kordisepta skysta platinama . Dabar praejo jau 7 metai! Todel ir as taip susidomejau siuo grybu.
QUOTE(borooze @ 2010 10 01, 13:35)
Ačiū už nuomone. Šiandien kaip tik apie Jus galvojau. Įtariu kolega esate iš buvusio KMU, gal kitos fakulteto, nes pavardė labai jau  drinks_cheers.gif Ir nuomonės reškimas labai jau Kmukiškas smile.gif

Dėl kordicepso - buvau lygiai tokia pati skeptikė, netikėjau nieko - kol neišbadžiau "ant" savęs, kažkodėl pagėrus jį dingo visos cistos ir įtarimai dėl galimos krūties operacijos (papildomai nieko negėriau). Dėl vėžio gydymo - manau tai puikus papildas, nes daug kam iš aplinkinių sergančių vėžiuku tai padėjo. Dėl vaistinėse parduodamo kordicepso, anksčiau kiek žinau FOHOW to vaistinėse nedarė, reikės nueiti pasiklausti, nes kiek žinau tai buvo visi lietuviški, galbūt jei ir nėra blogiausi, bet,,, Visi tiki, kad Kinijoje gaminti turėtų turėti pakankamą ir tikrą nurodomą kiekį to grybo.  4u.gif

Atsakyti
Ką tik išlydėjau draugę farmacininkę abi tyrinėjom ir galiu patikinti, kad FOHOW kordicepso vaistinėse neįsigysite wink.gif Mr. Oželis kažką sumaišė wink.gif Galbūt maišo su lietuviška vaistų platinimo ir "gaminimo" firma kuri dabar platina vaistinėse ALE kordicepsą wink.gif
Atsakyti