QUOTE(Opensea @ 2010 09 29, 14:01)
Ačiū jums. Pabadysiu pasiūlyti,kaip norėčiau, kad bent sutiktų nors kartelį nuvykti konsultacijai. O dėl kunigo ar vienuolio, tai sudėtingiau, pas mus miestelyje, jie labai dažnai keičiasi, štai vėl naujas atvyko, vienuolių šalia nėra.
Ir dar bėda ta, kad artimieji labai pergyvena dėl jos ligos ir ji pati juos guodžia, ramina, tiesiog nenori būti niekam našta. O man taip norisi ja pasirūpinti, norisi praskiadrinti dienas, norisi padaryti tai, ko ji pati trokštų. Tačiau ji atsitvėrusi siena, tarsi liga tik jos bėda. Pagal ją, mes turime gyventi savo gyvenimus, negalvodami apie ją užklupusią ligą.
Ir dabar nežinau kaip elgtis, šiandien parveža ją po chemoterapijos, labai blogai jaučiasi, nes ištisai pykina ir silpna. Norėčiau nuvažiuoti, bet galvoju, gal ji norėtų pabūti ramybėje, kad tik taip ją varginsim. Nežinau kaip elgtis.... Patarkit...
Gaila, kad ji knygų neskaito, na nebent pasidomi apie žoleles, tačiau ir joms labiau abejinga, nei žavisi.
Ir dar bėda ta, kad artimieji labai pergyvena dėl jos ligos ir ji pati juos guodžia, ramina, tiesiog nenori būti niekam našta. O man taip norisi ja pasirūpinti, norisi praskiadrinti dienas, norisi padaryti tai, ko ji pati trokštų. Tačiau ji atsitvėrusi siena, tarsi liga tik jos bėda. Pagal ją, mes turime gyventi savo gyvenimus, negalvodami apie ją užklupusią ligą.
Ir dabar nežinau kaip elgtis, šiandien parveža ją po chemoterapijos, labai blogai jaučiasi, nes ištisai pykina ir silpna. Norėčiau nuvažiuoti, bet galvoju, gal ji norėtų pabūti ramybėje, kad tik taip ją varginsim. Nežinau kaip elgtis.... Patarkit...
Gaila, kad ji knygų neskaito, na nebent pasidomi apie žoleles, tačiau ir joms labiau abejinga, nei žavisi.
Nebutinai turi taip buti, bet elgesys labai panasus i mano...priezastis, noriu kad butu salia zmogus kuriam rupiu ir butu mano gyvenimo bendrakeleivis. Visos kitos kalbos nepadeda, nebent tam kartui...ir puikiai suprantu kad kiti turi gyventi savo gyvenimus, o ne mano.
Bet jusu zodziai priverte susimastyti, nes sunku suvokti kad kazkam gali taip rupeti...
Sunku matyti salia esancius, kuriems suteiki skausmo sirgdamas...
Gal tik is mano mintys, bet man atrodo kad ji per daug rupinasi jumis