[quote=ricija,2010 09 29, 13:45]
[quote=arune,2010 09 29, 11:27]
ricija, galbūt čia ir bus ta vieta, kur galėsite pasikalbėti, jus supras... Ar pati sergate, ar slaugote?
Nežinau kaip ir parašyti, skaitau ir galvoju kurioje stadijoje esu, turbūt toje pykčio...Ir tas durnas klausimas kodėl, kur žinau kad atsakymo ir nebus kokio norėtum dabar išgirsti.
Turiu malonuma, akustine neurinoma. Ir dabar jau suprantu kad tikrai viskas priklauso nuo minčių. Esmės jau nebėra turbūt kaip kas bus. Norisi išmokti džiaugtis gyvenimu, bet ne taip jog nuolat sau kartotum, ir įtikinėtum, bet kad tai jaustum ir kad tai matytųsi, net nereiktų sakyti
Norėčiau kad kas parašytų kurios yra vienos, kaip susitvarkote su savimi?
[/quote]
esu visiškai viena...ir dar du mėn. taip bus...su savimi jau nebesikalbu,,,stengiuosi būti kuo daugiau užimta...dirbu, pavargstu, tada ilsiuosi, žinau labai paprastai skamba,,,bet nieko nėra nepasiekiamo, manau kiekvienas žmogus pajėgus save įteigti,,,kad viskas bus gerai, na negali būti blogai...visa kas bloga praeina, kas gera irgi,,,,bet toks gyvenimas,,,visada buvau romantikė, gyvenimas privertė tapti realiste,,,ir man jau nebe tai baisu laukti rytojaus,,,paverkiu kartais...bet tik kartais, nuo emosijų nepabėgsi,,,,gyvenu, o šiuo momentu man tai yra svarbiausia, ir didžiausia Dievo dovana,,,,
Iš žemės ir dangaus atėjome. Į dangų ir žemę grįšim. Nebent pakeliui pasiklysim....