Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(romantikė @ 2010 09 29, 12:51)
Taip. Nepigiai kainoja. Bet mums, man rodos, jo tikrai reikia.

Kol neturi šio aparato, gerk mineralinį vandenį "Birutė", "Borjomi". Šarminantį poveikį iš maisto turi: medus, kefyras, rūgpienis, bulvės, kaip nekeista - citrinos bei svarainiai. Vaisiai nesaldūs bei daržovės. 80 proc. dienos raciono turi sudaryti šarminės medžiagos.

Rūgštinės medžiagos: mėsa, dešros, žuvis, kiaušiniai, dauguma pieno prod., ypač varškė, sūriai. Duona, miltai, košės.
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 29 rugsėjo 2010 - 12:33
wub.gif Labutis mergytės, pagaliau radau galimybę paskaitinėti,,,,kiek daug visko pas jus atsitiko,,,,,pirmiausia-nuoširdžiausia užuojauta praradusioms savo brangiausius žmones....liūdna ir man, ir skaudu verysad.gif Kažkaip bandau apsiprasti be namų,,,,ai neverkšlensiu, būna ir blogiau....dėl sveikatos, kaip ir nieko,,,bet yra du bet...krenta svoris juodai,,,ar čia džiaugtis, kad būsiu manekenė, ar sunerimti/nežinau,,,ir mano pilvukas visiškai pablūdęs,,,,raminu save, kad gal nuo nervų?truputį neramu, kad nebūčiau padarius klaidos su šituo išvažiavimu...gal praeis?bučkis visoms..... 4u.gif
Atsakyti
[quote=arune,2010 09 29, 11:27]
ricija, galbūt čia ir bus ta vieta, kur galėsite pasikalbėti, jus supras... Ar pati sergate, ar slaugote?

Nežinau kaip ir parašyti, skaitau ir galvoju kurioje stadijoje esu, turbūt toje pykčio...Ir tas durnas klausimas kodėl, kur žinau kad atsakymo ir nebus kokio norėtum dabar išgirsti.
Turiu malonuma, akustine neurinoma. Ir dabar jau suprantu kad tikrai viskas priklauso nuo minčių. Esmės jau nebėra turbūt kaip kas bus. Norisi išmokti džiaugtis gyvenimu, bet ne taip jog nuolat sau kartotum, ir įtikinėtum, bet kad tai jaustum ir kad tai matytųsi, net nereiktų sakyti smile.gif
Norėčiau kad kas parašytų kurios yra vienos, kaip susitvarkote su savimi?
Atsakyti
[quote=ricija,2010 09 29, 13:45]
[quote=arune,2010 09 29, 11:27]
ricija, galbūt čia ir bus ta vieta, kur galėsite pasikalbėti, jus supras... Ar pati sergate, ar slaugote?

Nežinau kaip ir parašyti, skaitau ir galvoju kurioje stadijoje esu, turbūt toje pykčio...Ir tas durnas klausimas kodėl, kur žinau kad atsakymo ir nebus kokio norėtum dabar išgirsti.
Turiu malonuma, akustine neurinoma. Ir dabar jau suprantu kad tikrai viskas priklauso nuo minčių. Esmės jau nebėra turbūt kaip kas bus. Norisi išmokti džiaugtis gyvenimu, bet ne taip jog nuolat sau kartotum, ir įtikinėtum, bet kad tai jaustum ir kad tai matytųsi, net nereiktų sakyti smile.gif
Norėčiau kad kas parašytų kurios yra vienos, kaip susitvarkote su savimi?
[/quote]
4u.gif esu visiškai viena...ir dar du mėn. taip bus...su savimi jau nebesikalbu,,,stengiuosi būti kuo daugiau užimta...dirbu, pavargstu, tada ilsiuosi, žinau labai paprastai skamba,,,bet nieko nėra nepasiekiamo, manau kiekvienas žmogus pajėgus save įteigti,,,kad viskas bus gerai, na negali būti blogai...visa kas bloga praeina, kas gera irgi,,,,bet toks gyvenimas,,,visada buvau romantikė, gyvenimas privertė tapti realiste,,,ir man jau nebe tai baisu laukti rytojaus,,,paverkiu kartais...bet tik kartais, nuo emosijų nepabėgsi,,,,gyvenu, o šiuo momentu man tai yra svarbiausia, ir didžiausia Dievo dovana,,,, 4u.gif
Atsakyti
JO iteigti gali, bet cia ir yra problema. Kad reiktų tai jausti, nzn gal jau stogas vaziuoja, bet manau kad pati norejau susirgti, kad ir kaip ziauriai skamba. Nes viduje tokia mintis, jog gal kas pasigales ir prades manimi rupintis... bet tu vis tiek lieki vienas...cia gal klystu prie zodzio prasmes, lieki vienisas turetu buti.
Todel ir manau kad reikia ismokti tuo dziaugtis, o ne iteigti smile.gif

Nesuprantu kodel du menesiai, o paskui pasikeis kazkas? Taip gvyenimas zinau kad yra grazus, nieko nera graziau, bet taip norisi tuo groziu ir pasidalinti su kazkuo...
Darbas... tai nera gerai tik dirbti kol pavargsti... as paskutinius metus taip ir gyvenau ir tik dabar suvokiu kad tik kenkiau sau, as saves nemylejau, alinau savo kuna, nebesnekant apie siela...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimą, ar sergančiam žmogui tiktų psichologo pagalba. Mano anyta serga, jai metastazės kepenyse, pilvaplėvėje, prie kasos. Jau bando trečios rūšies chemija, nes kitos nepagelbėjo, augliai tik didėja. Ji jau susitaikė su blogiausiu, ruošiasi mirčiai. Nors ir sako, kad viskas bus gerai, kad nereikia jai jokios pagalbos, yra kaip yra.
Pati nežinau kaip jai padėti,ji labai uždara, apie save nieko nešneka, viską laiko viduje. Norėtųsi kažko profesionalaus, kad suteiktų jai kuo daugiau vilties. Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Mieloji, pradek nuo smulkmenu, paskaityk "alchemikas" ar"vienuolis kuris pardave ferari", pirk smulmeneles, kurios tave dziugina, buk toje aplinkoje kur tau gera!
QUOTE(ricija @ 2010 09 29, 15:09)
JO iteigti gali, bet cia ir yra problema. Kad reiktų tai jausti, nzn gal jau stogas vaziuoja, bet manau kad pati norejau susirgti, kad ir kaip ziauriai skamba. Nes viduje tokia mintis, jog gal kas pasigales ir prades manimi rupintis... bet tu vis tiek lieki vienas...cia gal klystu prie zodzio prasmes, lieki vienisas turetu buti.
Todel ir manau kad reikia ismokti tuo dziaugtis, o ne iteigti smile.gif

Nesuprantu kodel du menesiai, o paskui pasikeis kazkas? Taip gvyenimas zinau kad yra grazus, nieko nera graziau, bet taip norisi tuo groziu ir pasidalinti su kazkuo...
Darbas... tai nera gerai tik dirbti kol pavargsti... as paskutinius metus taip ir gyvenau ir tik dabar suvokiu kad tik kenkiau sau, as saves nemylejau, alinau savo kuna, nebesnekant apie siela...

Papildyta:
Oduvancikai, kuo didziausios sekmes ir stiprybes!
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 09 29, 14:32)
wub.gif Labutis mergytės, pagaliau radau galimybę paskaitinėti,,,,kiek daug visko pas jus atsitiko,,,,,pirmiausia-nuoširdžiausia užuojauta praradusioms savo brangiausius žmones....liūdna ir man, ir skaudu verysad.gif Kažkaip bandau apsiprasti be namų,,,,ai neverkšlensiu, būna ir blogiau....dėl sveikatos, kaip ir nieko,,,bet yra du bet...krenta svoris juodai,,,ar čia džiaugtis, kad būsiu manekenė, ar sunerimti/nežinau,,,ir mano pilvukas visiškai pablūdęs,,,,raminu save, kad gal nuo nervų?truputį neramu, kad nebūčiau padarius klaidos su šituo išvažiavimu...gal praeis?bučkis visoms..... 4u.gif

Atsakyti
smile.gif Apie kanapes teko girdėti ne kartą, kad panaudojus jas po chemijos blogumų - parūkius, - palengvėja, na bet nei tikiu nei norėčiau išbandyt, nors jei l. šalutinis poveiksi pasireikštų tai bet ką pabandyčiau .

Dėl mineralinio "Birutė" kiek žinau jis nelabai schmoll.gif , na nebent jis šarmingas - kadangi tai mineralizuotas vanduo, o ne mineralinis, tikras mineralinis "Vytautas" iš jų šeimos smile.gif

Svekatytės 4u.gif

P.S. Laukiam šnd rezultatų ... Tikiuosi bent kažko gero ...
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2010 09 29, 15:10)
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimą, ar sergančiam žmogui tiktų psichologo pagalba. Mano anyta serga, jai metastazės kepenyse, pilvaplėvėje, prie kasos. Jau bando trečios rūšies chemija, nes kitos nepagelbėjo, augliai tik didėja. Ji jau susitaikė su blogiausiu, ruošiasi mirčiai. Nors ir sako, kad viskas bus gerai, kad nereikia jai jokios pagalbos, yra kaip yra.
Pati nežinau kaip jai padėti,ji labai uždara, apie save nieko nešneka, viską laiko viduje. Norėtųsi kažko profesionalaus, kad suteiktų jai kuo daugiau vilties. Ačiū jums 4u.gif

Sveikute, jei pats ligoniukas nenorės tos pagalbos - tai nieko ir nepadarysi. Jūs tik galite pabandyti pasiųlyti, bet uždaram žmogučiui vargu ar suveiks ... Čia gal labiau tiktų koks geras šventikas, vienuolis ar kunigėlis, kuris sielą apramintų... Būkite stiprūs.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 rugsėjo 2010 - 13:41
Sveikutes 4u.gif

Šiandien paskutinė diena kaip jaučiuosi neblogai, ryt vėl prasideda lašinimas (7dienas) ir vėl tokia būsena wacko.gif biggrin.gif Nieko, paskui vėl turėsiu pora savaičių relaksuotis iki sekančio kurso rolleyes.gif
Ryt turėtų jau gauti man naujus vaistukus kurie skirti pagrindinei mano ligelei, nes jau turi ligoninė leidimą kompensacijai iš ligonių kasų bigsmile.gif Truputį bijau jų, bet tikiuosi jie man padės ir nenukenksmins mano neblogos savijautos. Per pirmus du lašinimus jaučiausi tikrai sakyčiau neblogai. Bet gi svarbiausia, kad padėtų, ania??! smile.gif
Šeip laikausi neblogai, neprisileidžiu neigiamų minčių schmoll.gif Bet retkarčiais aplanko koks juodas liūdesiukas blush2.gif

Patriccija ir Samta0206 kaip džiugu dėl kelionės bigsmile.gif Gerų ir smagių įspūdžių jums! Pailsėkit wub.gif Lauksim nuotraukyčių ax.gif blush2.gif

Visoms visoms daug sveikatytės ir nesušalkit 4u.gif Brrrr lauke jau šaltoka unsure.gif
Atsakyti
[quote=Patriccija,2010 09 29, 13:22]
Mieloji, pradek nuo smulkmenu, paskaityk "alchemikas" ar"vienuolis kuris pardave ferari", pirk smulmeneles, kurios tave dziugina, buk toje aplinkoje kur tau gera!
Papildyta:

taip smulkmenos, jomis ir dziaugiesi... daug jau ju praskaityta... kol skaitai atrodo viskas paprasta, grizti i gyvenima vel tas pats... ypac kai grizti i darba... kur skubejimas, tempas, pinigai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 29, 13:40)
Sveikute, jei pats ligoniukas nenorės tos pagalbos - tai nieko ir nepadarysi. Jūs tik galite pabandyti pasiųlyti, bet uždaram žmogučiui vargu ar suveiks ... Čia gal labiau tiktų koks geras šventikas, vienuolis ar kunigėlis, kuris sielą apramintų...  Būkite stiprūs.... wub.gif

Ačiū jums. Pabadysiu pasiūlyti,kaip norėčiau, kad bent sutiktų nors kartelį nuvykti konsultacijai. O dėl kunigo ar vienuolio, tai sudėtingiau, pas mus miestelyje, jie labai dažnai keičiasi, štai vėl naujas atvyko, vienuolių šalia nėra.
Ir dar bėda ta, kad artimieji labai pergyvena dėl jos ligos ir ji pati juos guodžia, ramina, tiesiog nenori būti niekam našta. O man taip norisi ja pasirūpinti, norisi praskiadrinti dienas, norisi padaryti tai, ko ji pati trokštų. Tačiau ji atsitvėrusi siena, tarsi liga tik jos bėda. Pagal ją, mes turime gyventi savo gyvenimus, negalvodami apie ją užklupusią ligą.
Ir dabar nežinau kaip elgtis, šiandien parveža ją po chemoterapijos, labai blogai jaučiasi, nes ištisai pykina ir silpna. Norėčiau nuvažiuoti, bet galvoju, gal ji norėtų pabūti ramybėje, kad tik taip ją varginsim. Nežinau kaip elgtis.... Patarkit...
Gaila, kad ji knygų neskaito, na nebent pasidomi apie žoleles, tačiau ir joms labiau abejinga, nei žavisi.
Atsakyti