Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 11:44)
Tai cia reikia eiti i miesto savivaldybe?
Sulasino Novelbine, kol kas nieko nejauciu blogo. Dabar sedziu uz vairo ir tuoj busiu namuciuose!

Patriccija tiesiog naujausiųjų IT technologijų asė, visur pas tave ryšys, visur internetas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Art.: 28 rugsėjo 2010 - 11:30
Bu bu , turiu ismanuji telefona uz 1lt, i skola. DABAR GERAIIII! biggrin.gif
QUOTE(Art. @ 2010 09 28, 13:29)
Patriccija tiesiog naujausiųjų IT technologijų asė, visur pas tave ryšys, visur internetas  thumbup.gif

Atsakyti
Uzskaitau port sistemos nauda jau is karto, is pirmo karto. Jokiu skausmu rankose!
Dabar i darba neisiu, su malonumu pamiegosiu.. parasinesiu internete. Is pradziu mane erzino sis telefonas, kad jo klaviaturai siek tiek per stori pirstai(nors ziedelis tik 17 dydzio), neuzmindavau tiksliai ant reikiamos raides, bet pamazu ipratau ir pradedu uzskaityti si telefona-kompiuteri.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 11:44)
Sulasino Novelbine, kol kas nieko nejauciu blogo. Dabar sedziu uz vairo ir tuoj busiu namuciuose!

Jo, soc.parama priklauso savivaldybei, tik pas mus tas skyrius pvz. yra kitame pastate. Pasiskambinkite is pradziu. smile.gif Panaudojant savo ismanuji telefona smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 12:44)

Laba diena,
Neiškojau tavęs ligoninėje, nes šiandien su nuotykiais diena prasidėjo, tai vežė į ligoninę vyras, nenorėjau blaškytis. Ryte bac ir nualpau blink.gif Vyrui vos neįvariau infarkto, pati taip pat gerokai išsigandau, nes tuoj aplankė mintys apie metastazes smegenyse. Padarė skubos tvarka KT, nieko nerado. Nurašė kraujotakos sutrikimui. Dabar sėdžiu žiauriai morališkai pavargusi.
Atsakyti
NBA, o, matai kaip buna. O tavo kraujuko tyrimai geri budavo? Ar nekrisdavo leukocitai, hemoglobinass? Gerai, kad tau staigiai padare KT, tai esi rami. As siandien prasiau, kad padarytu plauciu nuotrauka ar exoskopija, tai daktaryte atsake, kad nereikia. As aiskinau noreciau zinoti koks stovis plauciuose ir tarpuplautyje pries pradedant chemo, kad zinociau ar vaistukai veikia.
QUOTE(NBA @ 2010 09 28, 16:56)
Laba diena,
Neiškojau tavęs ligoninėje, nes šiandien su nuotykiais diena prasidėjo, tai vežė į ligoninę vyras, nenorėjau blaškytis. Ryte bac ir nualpau blink.gif Vyrui vos neįvariau infarkto, pati taip pat gerokai išsigandau, nes tuoj aplankė mintys apie metastazes smegenyse. Padarė skubos tvarka KT, nieko nerado. Nurašė kraujotakos sutrikimui. Dabar sėdžiu žiauriai morališkai pavargusi.

Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 09 28, 15:56)
Laba diena,

Per chemo esu du kart alpusi.Pirmą kartą tulike, kadangi siaurą, tai nuslidau siena ir atsigavau besėdinti ant grindų.Antrą kartą dar priedo skrandis buvo sutrikęs.Naktį ėjau į tuliką ir dar pagalvojau, kad gal nedaeisiu, bet nusprendžiau, kad daeisiu... ir pajutau, kad drebantis vyras bando mane kelti.Vargšui net nedašilo šviesą uždegti.Bet kritau atgal ant lovos , tai nesusidaužiau.Po to jau pati atsikėliau.
Aš nieko nesityriau.Nurašiau bendram silpnumui.Nepagalvojau apie metastazes galvoje.
Atsakyti
Viti17.. siandien lepinuosi namuciuose. Lovoj su telefonu. Virtuveje triusia viena sese, tepa lasisos sumustinius, tortas ant stalo. Vat. Kita dienele "ieskosim teisybes".
QUOTE(Viti17 @ 2010 09 28, 14:56)
Jo, soc.parama priklauso savivaldybei, tik pas mus tas skyrius pvz. yra kitame pastate. Pasiskambinkite is pradziu. smile.gif Panaudojant savo ismanuji telefona smile.gif)))

Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2010 09 28, 17:11]
Per chemo esu du kart alpusi.Pirmą kartą tulike, kadangi siaurą, tai nuslidau siena ir atsigavau besėdinti ant grindų.Antrą kartą dar priedo skrandis buvo sutrikęs.Naktį ėjau į tuliką ir dar pagalvojau, kad gal nedaeisiu, bet nusprendžiau, kad daeisiu... ir pajutau, kad drebantis vyras bando mane kelti.Vargšui net nedašilo šviesą uždegti.Bet kritau atgal ant lovos , tai nesusidaužiau.Po to jau pati atsikėliau.
Aš nieko nesityriau.Nurašiau bendram silpnumui.Nepagalvojau apie metastazes galvoje.

Man kakle pilna limfmazgių, todėl ir mintys tokios buvo... Manau, kad chemija taip pat prisidėjo. Šiuo metu jaučiuosi visai neblogai, tik nenoriu daugiau taip atsijunginėti, bet kaip bus, taip bus.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 16:14)
Viti17.. siandien lepinuosi namuciuose. Lovoj su telefonu. Virtuveje triusia viena sese, tepa lasisos sumustinius, tortas ant stalo. Vat. Kita dienele "ieskosim teisybes".

Mmm... Ka sveikint ir su kuo?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Retai užsuku pas Jus, bet užsuku. Pabūnu su Jumis pasidžiaugiu, kartais paverkiu.
...
Gabija ir kitos mergaites, radau neįtikėtai raminančią meditacinę muziką, kuria negaliu nepasidalinti 4u.gif
Kaip tik dienos pabaigai

http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
Miela, kad uzsuki, Daile!
Aciu uz muzikyte.
Po chemo -Navelbine
gal ryt bus blogiau? Siandien tikrai nebuvo jokiu salutiniu dideliu nukrypimu nuo normalios busenos. I tualeta isejau labai normaliai.. temperatura bbuvo 37.2 (nesiskaito), tokios temp nejauciu. Tik kelis kartus labai dideles karscio bangos ismuse, na, suprakaitavau ir cha
lateli vilnoni reikejo nusimesti, ir prakaita istryskusi nuo veido valytis. Gal skydliauke sujudino...Ziuresim kaip rytoj bus. Man irgi si gydytoja sake, kad lasinti reikes kas savaite, o manoji buvo minejusi , kad kas dvi. Kai grisiu, 11 spalio jau bus mano daktaryte. Si net kraujospudzio i nematavo ir plauciu nepaklause kai jie veikia. e
QUOTE(Daile @ 2010 09 28, 22:15)
Sveikos mergaites,

Retai užsuku pas Jus, bet užsuku. Pabūnu su Jumis pasidžiaugiu, kartais paverkiu.
...
Gabija ir kitos mergaites, radau neįtikėtai raminančią meditacinę muziką, kuria negaliu nepasidalinti  4u.gif
Kaip tik dienos pabaigai

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 rugsėjo 2010 - 20:54