Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 26, 19:16)
Edme, aha, tikiuos, kad tempsiu dar ilgokai, nes dar daug manes yra ir didele ir nekuda, 80 kilu. Tokie Zmoguciai nesivercia ir neuzsilenkia taip lengvai wink.gif Ryt eisiu i darba atostogoms prasyma parasyti. Dubliuosis tik viena diena keliones ir biuletenio.
Papildyta:
Taip, jei yra kam, tai gerai kai eina salia. As pas visus gydytojus zygiavau pati viena.

Gerai čia mane nuteikei. Aš irgi ne iš liesų. biggrin.gif .

Aš pačioje pradžioje bandžiau vyrą nusivest, kai ėjau pas chirurgę epikrizės pasiimti, tai tą išvijo, tikra to žodžio prasme išvijo. Čia sako moteriški reikalai, nėra ką vyrams veikti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 26, 20:26)
Sveikutės, Mergaitės... wub.gif  wub.gif ... ir  kurios įsidėjote portus - nepergyvenkit - būsit labai laimingos, nes atkris daug nemalonių dalykų. Skausmas, tik kol neužgijo žaizdelė, po to nieko nebejausite, o kai durs vaistukams - tai bakst ir viskas. Nuostabiausias išradimas, kai nebeįmanoma rasti venelių... thumbup.gif

Kai apie venas kalbama , jau visai neramu darosi.Operacija - minimum trys paros venoje kateteris.Po to chemo, o jau baigia venos atitarnauti. doh.gif Kokia turi būti venų būklė, kad portą skirtų? Ar priklauso nuo paties ligonio iniciatyvos ?

QUOTE(Art. @ 2010 09 26, 20:13)
Svarbiausia nepaleisti vieno ligoniuko pas daktarus, bent jau pačiais pirmaisiais seansais.
Būtinai turi važiuoti savas žmogus, kuris išklausinės gydytojo, viską užsirašys ką sako, nebūtinai viską ir suprasti, tik kad išgirsti ir susirašyti. Sergantis žmogus dažnai neišgirsta to kas jam sakoma ir paskui bereikaingi stresai būna.

O mane po chemijų tik namo vyras parvešdavo ir daktarų visus nuosprendžius pati išklausau.Nematau prasmės , jei lašina 6 val . , kad kažkas sėdėtų ir kankintųsi.Užtenka vyrui nervų ir be tų vaizdelių.Telefono ausinukus į ausis, pasileidi M1, jei yra nuotaikos ką nors skaitau, bet jei leidžia platiną, tada nelabai skaitosi.Na gal kai nebepaeisiu ir smegenys nebeveiks ,reikės kažkieno vedžiojimo.
Jau rašiau, kaip pasimetęs vyras - ligonis sėdėjo kolidoriuje, o žmona kabinete konsultavosi su gydytoja.Tai man panašu į samokslą.
Stresą aš išgyvenu, kai žinau kas ir kaip, o jei man už nugaros kažką aptarinės , tai aš tokių teorijų prisikursiu, kad ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 26, 23:21)
Kai apie venas kalbama , jau visai neramu darosi.Operacija - minimum trys paros venoje kateteris.Po to chemo, o jau baigia venos atitarnauti. doh.gif Kokia turi būti venų būklė, kad portą skirtų? Ar priklauso nuo paties ligonio iniciatyvos ?

Matai, kaip jau tau jos veikia ir paklausi - "gal man porto sistemą geriau įsisatyti?" Sako gydytoja ar sesutė - "būtų puiku" . Niekas nesiųlo taip, nes pinigiukus savo moki. Po to adatos kainuoja....Bet dar pakartosiu, kad pinigai verti nepriklausomybės nuo pastovių badymų....
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 26, 22:21)
O mane  po chemijų tik namo vyras parvešdavo ir daktarų visus nuosprendžius pati išklausau.

As irgi visur pati eidavau... Bet tada buvo tokia situacija, kad faktiskai nebuvo kam manes lydeti. Dabar suprantu, kad butu geriau, jei eiciau ne viena. Buciau stipresne moraliskai.

Uosvi mano jau isoperavo. Jam rado 2 darinius plautyje, kurie buvo skirtingos prigimties. Viena isoperavo, kita paliko... Dabar laukia spinduline terapija ir GAL (jei inkstai leis) chemoterapija prisides.

rasu lanka, mieloji... Apkabinu Tave... Uzjauciu.

Jus su mamyte nuejot ilga kelia. Kokia ji laiminga, kad turejo salia TOKIA nuostabia rupestinga ir mylincia dukteri. Tai yra LAIME. Tai yra irodymas, kad ji gyvenime pasieke svarbiausia tiksla - uzaugino mylinti vaika. Laikykis.

Geros dienos!
Atsakyti
Labas
gal kam bus aktualu.

http://www.homosanit...kna_kaip_nendre

4u.gif

Čia apie onkologiją
http://www.homosanit...hologinio_tasko
verysad.gif

http://www.homosanit...logine_tematika
Deja visos knygos angliškai.Tai man netinka,o kitos gal ras išmintingų patarimų ir papasakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 27 rugsėjo 2010 - 08:24
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 27, 10:17)
Labas
gal kam bus aktualu.

http://www.homosanit...kna_kaip_nendre

4u.gif

Čia apie onkologiją
http://www.homosanit...hologinio_tasko
verysad.gif

http://www.homosanit...logine_tematika
Deja visos knygos angliškai.Tai man netinka,o kitos gal ras išmintingų patarimų ir papasakos.

Sveikutes,

Geri strapsniai, paskaitinėjau.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 27, 00:52)
Matai, kaip jau tau jos veikia ir paklausi - "gal man porto sistemą geriau įsisatyti?" Sako gydytoja ar sesutė - "būtų puiku" . Niekas nesiųlo taip, nes pinigiukus savo moki. Po to adatos kainuoja....Bet dar pakartosiu, kad pinigai verti nepriklausomybės nuo pastovių badymų....

Taip, rasu lanka, ir as taip paprasiau Porto, nes kai per konsiliuma paskyre Navelbine, jau zinojau, kad jis labiausiai veikia venas, o jau mano venos vienos rankos nekokio stovio, like plonytes tik plastakos virsuje. Gyd. sake, tai galima, tik uz visa malonuma reikes susimoketi paciai. Porto sistema kainavo 669 Lt, plius Gydytojui dovanele, kuris prieme anksciau, nes, kaip esu minejusi, talonas buvo tik lapkricio 26 dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 rugsėjo 2010 - 17:38
Sveiki,

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 26, 19:16)
Edme, aha, tikiuos, kad tempsiu dar ilgokai, nes dar daug manes yra ir didele ir nekuda, 80 kilu. Tokie Zmoguciai nesivercia ir neuzsilenkia taip lengvai wink.gif Ryt eisiu i darba atostogoms prasyma parasyti. Dubliuosis tik viena diena keliones ir biuletenio.
Papildyta:
Taip, jei yra kam, tai gerai kai eina salia. As pas visus gydytojus zygiavau pati viena.

Stiprybes Tau, ir geros keliones 4u.gif Mes su seima irgi spalio 8 skrendam i Turkija, noriu po visu gydymu pailseti rolleyes.gif
Kiek zinau tik kertant siena, Sodra gauna pranesima ir biliuteni anuliuoja g.gif

Po visu svytinimu nukrito labai mano leukuocitai, tai ieskuojau receptu, kaip juos pakelti. Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 27 rugsėjo 2010 - 21:15
Sveikatytės visoms 4u.gif

Dėl nedarbingumo ir sienos kirtimo -atsargiai - nes žinau atveju kaip pinigėlių visai negavo žmogus sad.gif Nors vieną žinau kad prasmuko, bet geriau nerizikuot ... 4u.gif

Mb mama ryšis jaučiu CT... Nes kitos išeities visgi nėra, labai tikiuosi geriausio ... (Gydysis ko gero Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 27, 09:17)

Paskaičiau neatidžiai, tačiau iš karo susidariau nekokią nuomonę apie portalą. Kažkoks anonimins piratinis. Tekstas be parašo. Pradžioje pateikia abejotinas prielaidas, o paskui rašo "remiantis aukščiau išdėstytais faktais, peršasi logiška išvada"...
Man taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 27, 18:37)
Taip, rasu lanka, ir as taip paprasiau Porto, nes kai per konsiliuma paskyre Navelbine, jau zinojau, kad jis labiausiai veikia venas, o jau mano venos vienos rankos nekokio stovio, like plonytes tik plastakos virsuje. Gyd. sake, tai galima, tik uz visa malonuma reikes susimoketi paciai. Porto sistema kainavo 669 Lt, plius Gydytojui dovanele, kuris prieme anksciau, nes, kaip esu minejusi, talonas buvo tik lapkricio 26 dienai.

Patriccija,

Kiek girdejau Soc. paramos skyrius kompensuoja dali porto statymo islaidu.. Na, bent kazkiek gal pavyktu kompensuotis. Reikia pateikti saskaitas ir prasyma.
Atsakyti
Tai cia reikia eiti i miesto savivaldybe?
Sulasino Novelbine, kol kas nieko nejauciu blogo. Dabar sedziu uz vairo ir tuoj busiu namuciuose!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 rugsėjo 2010 - 10:46