Įkraunama...
Įkraunama...

29-ieji onko namučiai

QUOTE(A. Oželis @ 2010 09 23, 01:07)
Kepenis susigadina ne su žolėmis, o su vaistais. Su visa pagarba galiu pasakyti, kad vaistinėje nėra nė vienos žolės, kuri kenktų kepenims. Deja. Jei paprašyčiau pasakyti nors vieną pavadinimą, Jūs nepasakytumėte, nes tiesiog nėra.

Pvz. ežiuolė. Ją naudojant su metotreksatu gali būti sukeltas toksinis kepenų pakenkimas. Ir tokių žolių yra begalė, tad iš visos širdies patariu: gaudamos cheminius vaistukus nevartokit nieko papildomai, nepasitarę su gydytoju onkologu - ar tai būtų kažkokia žolė, ar maisto papildas, ar, netgi, kiti vaistai. Šalutinio poveikio neturi tik tie preparatai, kurie neturi ir gydomojo. Tad, jei pripažįstam, kad žolės gali padėti, pripažinkim ir tai, kad susiklosčius atitinkamai situacijai jos gali ir pakenkti, ir pakenkti gana smarkiai. Man labai sunku skaityti, kai žmonės, akivaizdžiai neturintys medicininio išsilavinimo svaidosi viena ausimi nugirstais terminais ir daro klaidinančias išvadas tuo klaidindami ir kitus...

Nuostabi ir saulėta rudens diena šiandien. Pažvelkim pro langą ir įkvėpkim to oro giliai giliai. Ir nusišypsokim. Teigiamos emocijos gydo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(umb @ 2010 09 23, 13:08)
Man labai sunku skaityti, kai žmonės, akivaizdžiai neturintys medicininio išsilavinimo svaidosi viena ausimi nugirstais terminais ir daro klaidinančias išvadas tuo klaidindami ir kitus...

Kur tie patarėjai turintys medicininnį išsilavinimą ?
Na būkit žmonės parašykit bent vienas.
Žinau , kad jei , kuris ir domisi alternatyviu gydymu , tikrai nerašys.
Ir per konsultacijas nieko neaiškins apie žoles.

Visą mėnesį gėriau šiitake tabletes.100 Lt nuėjo į š..., nes markeris pakilo.
Tai koks gydytojas tokį kaip šiitake rekomenduos ? O kokie reklaminiai atsiliepimai thumbup.gif

O jei atsiras drąsuolis gydytojas propaguojantis žoles, o pacientai , tokie kaip mes ilgai eksperimente nedalyvaujam, tai po to vargšą daktarėlį po teismus užtąsytų, kad žolėmis nugydė.

Įdomu kaip Ruolia išsisuka su nugydymais.Gal iš karto pasako, kad žmogelis beviltiškas, o jei žplės padės , tai padės.
Atsakyti
Sveiki gal kas vartojate Zometa vaistus parasykit zinute arba cia.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 09 22, 14:58)
mano KT gera! Rodo koksatrozę. Gydytoja buvo žadėjusi skirti dar ir kaulų scintigramą, ir KT, dabar sakė nebedarys scintigramos. Ifauru į a.ž. rašė, kad tikslinga daryti abu šiuos tyrimus, nes vien KT gali neparodyt, bet... šiai dienai raminuosi, kad viskas o.k. ir nebenoriu kelti bangų. 

Arune, jei KT nerodo mts, tai maža tikimybė, kad ir scintigrama rodys. Šiuo atveju gydytoja visiškai teisi thumbup.gif

Pinacea, kada Vokietijoje pavasario atostogos mokinukams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 23 rugsėjo 2010 - 22:27
sveiki, kam leido keliu rusiu chemijas,po kiek laiko dare tyrimus,po keliu chemiju?
laikas bega nemusu naudai,gaunam jau 3rusi,jau po pirmos savi burnojau kad tiek ilgai ja leido , nors pagerejimo nebuvo(ir gyd.jau apie tai uzsiminiau,nors nelabai kam tai idomu pasirode),poto ir pablogejimas,dabar vel jau 3 buvo, 4 kursas laukia,o tyrimu neprisiprasom, nezinau kodel bet VILNIUJ SU dakrarais nesusikalbam,visi kazokie sutikti arogantiski,uz vokelius tai jokio aciu nesulauksi,tarsi cia jau taip priklauso,stumdo nuo duru prie duru,jau 3gyd.paeitem,ir cia nesavo noru verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2010 09 23, 13:08)
Pvz. ežiuolė. Ją naudojant su metotreksatu gali būti sukeltas toksinis kepenų pakenkimas. Ir tokių žolių yra begalė, tad iš visos širdies patariu: gaudamos cheminius vaistukus nevartokit nieko papildomai, nepasitarę su gydytoju onkologu - ar tai būtų kažkokia žolė, ar maisto papildas, ar, netgi, kiti vaistai. Šalutinio poveikio neturi tik tie preparatai, kurie neturi ir gydomojo. Tad, jei pripažįstam, kad žolės gali padėti, pripažinkim ir tai, kad susiklosčius atitinkamai situacijai jos gali ir pakenkti, ir pakenkti gana smarkiai. Man labai sunku skaityti, kai žmonės, akivaizdžiai neturintys medicininio išsilavinimo svaidosi viena ausimi nugirstais terminais ir daro klaidinančias išvadas tuo klaidindami ir kitus...

Nuostabi ir saulėta rudens diena šiandien. Pažvelkim pro langą ir įkvėpkim to oro giliai giliai. Ir nusišypsokim. Teigiamos emocijos gydo smile.gif

Labas vakaras.
Ežiuolė su metotreksatu ir kepenimis nieko bendro neturi. Šiuo atveju sumaišyta priežastis su pasekmėmis. Dalykas yra toks - jei dega namas (tfu tfu tfu), kas jį gesins benzinu? Tad kam vartoti ežiuolę su metotreksatu? Ežiuolė - imunostimuliatorius, metotreksatas - imunosupresorius. Galimi dar keli variantai. Jei metotreksatas vartojamas leukozių atveju, tai primityviai kalbant, slopinsime neadekvačiai besidauginančių leukocitų gamybą, ko mums ir reikia. O ežiuolė kaip tik skatina leukocitų gamybą (būtent dėl to ežiuolė rekomenduojama vartoti leukocitams pakelti chemoterapijos metu). Taigi, žinant, kad metotreksato ir ežiuolės pora būtų kaip stūmtraukis iš vaikiškos knygelės, koks kvailys juos kartu vartos? Bet tai reikia žinoti. Bet tai jau ir žinome, belieka tik to laikytis. Bet nuo to ežiuolė nėra prasta, ar ne? Kaip ir benzinas - jį reikia pilti į mašinytę, o ne gesinti juo gaisrą. Antras variantas. Metotreksatas naudojamas ir neonkologinėms ligoms gydyti, pvz., reumatoidiniam artritui. Reum. artritas - autoimuninė liga, atseit, per stiprus imunitetas ėda nuosavus sąnarius. Tada duoda metotreksato, kad nuslopintų imunitetą, kuris jau nebeėstų sąnarių. Bet kas gaunasi? Nusilpsta imunitetas. Žmogus serga plaučių uždegimu net vasarą. Kaip pakelti imunitetą, nesusipykstant su metotreksatu? Ogi su ežiuole. Mat šiuo atveju metotreksato ir ežiuolės poveikiai, nors jie ir yra priešingi, nesusikerta. Jeigu dabar tai patikrintumėte gūglėje, deja, rastumėte parašyta, kad ežiuolės negalima vartoti autoimuninių ligų atveju. Bet niekada taip ir nebuvo įrodytas tas nesuderinamumas, o draudimas remiasi tik iš teorinių samprotavimų. Ne daugiau. Ir ši norma dabar yra oficiali.

Art. ir kitiems (-oms) - aš niekur savo pasisakymuose neparašiau neteisybės (Art. rašė). Jūs net nenurodėte tų mano neteisingumų.

Ir šiaip - supratau, kad čia netoleruojate kitokios nuomonės. Tik dabar supratau, kad čia visiškai uždaras forumas, kuris neįsileidžia svetimų. O kaip tapti savu? Susirgti vėžiu?

Umb rašo "Man labai sunku skaityti, kai žmonės, akivaizdžiai neturintys medicininio išsilavinimo svaidosi viena ausimi nugirstais terminais ir daro klaidinančias išvadas tuo klaidindami ir kitus... "

Ar Umb esate ekstrasensė, kad taip gerai žinote apie mane? Apie mano išsilavinimą? Ar aš svaidaus? Aš tik rašau, o ne svaidaus. Tai jūs turite psichologinių problemų (aš kalbu ne apie problemas, susijusias su liga, atleiskit), o ne aš, kaip čia forume sau leidote už akių apie mane padiskutuoti. Jūs visada aptarinėjate atėjusiųjų atėjimo į forumą priežastį? O ar negalima ateiti be priežasties? Ar aš darau klaidinančias išvadas? Kurias? Klaidinu kitus? Kaip aš galiu suklaidinti jus, jei jūs čia viską žinote? Vieni kitiems linkit gero ryto, sveikatos etc., o ant pabandžiusio paklausti, kas suformavo keistus jūsų įsitikinimus (sultys, B17 ir tt), išpylėt pamazgų kibirą. Velnias, kur mes einame? Jūs kalusiate apie mano išsilavinimą. Bet ar jūs patys (-ios) turite tą medicininį išsilavinimą, kad, kaip Umb, nuspręstumėte, kad aš jo neturiu. Gal kas supykote, kad parašiau, kad gydytojai niekada universitete nesimoko apie žoles ir apie jas nieko neišmano, bet duoda patarimus? Na, nesimoko jie. Negi taip sunku patikrinti univerų programų?

Apskritai, š*** gavosi. Ačiū, kad taip maloniai priėmėte. Linkiu sėkmės. Aš tik norėjau padiskutuoti (tik padiskutuoti) apie, mano nuomone klaidingus jūsų pamąstymus. Man smalsu buvo sužinoti, iš kur semiatės žinių apie sultis (du šaukštus). Bet jūs tai palaikėte įžeidimu. Reikia išsitepti barsuko taukais, vengti vitaminų ir nevalgyti ežiuolės, sulčių gerti po du šaukštus (parduotuves paduoti į teismą, nes sultis pardavinėja po litrą), nevalgyti persikų kauliukų, nes juose esantis vitaminas B17 yra narkotikas (dar policija pagaus), reikia būtinai stoti į universiteto medicinos fakultetą ir gauti gydytojo diplomą - ar jau tada nepulsite?

Kad daugiau neaptarinėtumėte mano problemų, jas pats išvardinsiu - esu grafomanas (matot, kiek parašiau), kleptomanas (vagiu iš gūglės žinias apie ežiuoles ir apsimetu, kad tai mano mintys), turiu žiaurų polinkį visus mokyti (išmetė iš pedagoginio, tad liko neišsipildžiusios svajonės), savimyla (juk matot, kad jaučiuosi kaip šunytis, kad nepriėmėt į savo smėlio dėžę)... O gal aš neturėjau su kuo pabendrauti iš tikrųjų? Nepagalvojot?

i 
sveiki, prašyčiau pagarbos šiame forume esantiems žmonėms, tuo pačiu ir sau , nes jau nepanašu į diskusiją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 23 rugsėjo 2010 - 23:35

Gerb. Oželi.
Sunkiausia yra nepykti, neįsižeisti ir atleisti.Sunkiausia yra to išmokti.
Jūs esate sveikas ir tai tikrai galite pasiekti.

Sunkiau mums , kurios pajuto, kaip slysta žemė iš po kojų, kurios mintinai žino onko statistiką, kurios bet kuria kaina kyla iš ligos patalo , nes turi užauginti darželinukus vaikus.

Iki Jūsų patarimų skaitėm Ruolią, Taunytę, Googlinom.Mes nežinojom , kad ateis žmogus , kuris pasakys visą tiesą.

Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 09 24, 00:14)
Labas vakaras.

Art. ir kitiems (-oms) - aš niekur savo pasisakymuose neparašiau neteisybės (Art. rašė). Jūs net nenurodėte tų mano neteisingumų.

Tiesos gydant vėžį aplamai kaipo tokios manau nėra .Yra tik daug labai prieštaringų nuomonių tarp kurių tenka rinktis ir ligonio laimė jei jis pataiko pasirinkimą.

Ir šiaip - supratau, kad čia netoleruojate kitokios nuomonės. Tik dabar supratau, kad čia visiškai uždaras forumas, kuris neįsileidžia svetimų. O kaip tapti savu? Susirgti vėžiu?

Iš forumo nebuvo išvarytas nei vienas žmogus.Ir čia rašo daug sveikų žmonių, kurie slaugo savo artimuosius.Mes dalinamės savo patirtimi , tuo kas padėjo mums.Dalinamės savo skausminga patirtimi.Tereikia tik tolerancijos ir šilumos.Mums nereikia užuojautos, tik paprasčiausios ramybės.

Ar Umb esate ekstrasensė, kad taip gerai žinote apie mane? Apie mano išsilavinimą? Ar aš svaidaus? Aš tik rašau, o ne svaidaus.

O kokia čia valstybinė paslaptis koks jūsų išsilavinimas ?

Tai jūs turite psichologinių problemų (aš kalbu ne apie problemas, susijusias su liga, atleiskit), o ne aš, kaip čia forume sau leidote už akių apie mane padiskutuoti.

Čia kiekvieno žmogaus yra sužeista siela.Jei sergi pati ar tavo artimas žmogus , nervai įtempti kiekvieną dieną.Tampi labai pažeidžiama.Bet tai nereiškia , kad mes psichiškai nesveikos.

Jūs visada aptarinėjate atėjusiųjų atėjimo į forumą priežastį? O ar negalima ateiti be priežasties?

O kas čia blogo ?

Ar aš darau klaidinančias išvadas? Kurias? Klaidinu kitus? Kaip aš galiu suklaidinti jus, jei jūs čia viską žinote? Vieni kitiems linkit gero ryto, sveikatos etc., o ant pabandžiusio paklausti, kas suformavo keistus jūsų įsitikinimus (sultys, B17 ir tt), išpylėt pamazgų kibirą. Velnias, kur mes einame?

Pirmiausia pritrūko tolerancijos iš jūsų pusės.Niekas nedalina dangiškos manos supiltos į įkaitintą dubenį.

Bet ar jūs patys (-ios) turite tą medicininį išsilavinimą, kad, kaip Umb, nuspręstumėte, kad aš jo neturiu. [/COLOR]O kas čia

O kas blogo pasidomėti su kuo kalbi? Žmonės realiai bendraudami prisistato.Tai etiketo reikalavimas.Čia to nereikia , bet jei aš parašau, kad buvau finansistė ar kas nuo to pasikeitė.

Gal kas supykote, kad parašiau, kad gydytojai niekada universitete nesimoko apie žoles ir apie jas nieko neišmano, bet duoda patarimus? Na, nesimoko jie. Negi taip sunku patikrinti univerų programų?

Deja į šią srytį nesigilinsiu, nes jos nepakeisiu.

Apskritai, š*** gavosi. Ačiū, kad taip maloniai priėmėte. Linkiu sėkmės. Aš tik norėjau padiskutuoti (tik padiskutuoti) apie, mano nuomone klaidingus jūsų pamąstymus. Man smalsu buvo sužinoti, iš kur semiatės žinių apie sultis (du šaukštus). Bet jūs tai palaikėte įžeidimu. Reikia išsitepti barsuko taukais, vengti vitaminų ir nevalgyti ežiuolės, sulčių gerti po du šaukštus (parduotuves paduoti į teismą, nes sultis pardavinėja po litrą), nevalgyti persikų kauliukų, nes juose esantis vitaminas B17 yra narkotikas (dar policija pagaus), reikia būtinai stoti į universiteto medicinos fakultetą ir gauti gydytojo diplomą - ar jau tada nepulsite?

Jūs turite juodojo jumoro jausmą.Bet gal reiktų šiltesnių jausmų ?

Kad daugiau neaptarinėtumėte mano problemų, jas pats išvardinsiu - esu grafomanas (matot, kiek parašiau), kleptomanas (vagiu iš gūglės žinias apie ežiuoles ir apsimetu, kad tai mano mintys), turiu žiaurų polinkį visus mokyti (išmetė iš pedagoginio, tad liko neišsipildžiusios svajonės), savimyla (juk matot, kad jaučiuosi kaip šunytis, kad nepriėmėt į savo smėlio dėžę)... O gal aš neturėjau su kuo pabendrauti iš tikrųjų? Nepagalvojot?

Ir vėl tas pyktis.Mokykitės tolerancijos, gerumo, atlaidumo, meilės sau ir kitiems.

sveiki, prašyčiau pagarbos šiame forume esantiems žmonėms, tuo pačiu ir sau , nes jau nepanašu į diskusiją

Atsakyti
Kazkodel labai ambicingas ir kategoriskas musu gerbiamas naujasis dalyvis.
Taip noris cia tik ramybes ir geru emociju sioje temoje sulaukti. Juk galima taip paarasyti tai ka zinome, ka isgyvenome. Tai stai, esu KMUK kraujagysliu skyriuje ir laukiu port sistemos ivedumo su vietine nejautra. Tikiuos siandien!

Gyvenkime draugiskai ir dalinkimes savomis ziniomis ir patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 24, 12:53)
Kazkodel labai ambicingas ir kategoriskas musu gerbiamas naujasis dalyvis.
Taip noris cia tik ramybes ir geru emociju sioje temoje sulaukti. Juk galima taip paarasyti tai ka zinome, ka isgyvenome. Tai stai, esu KMUK kraujagysliu skyriuje ir laukiu port sistemos ivedumo su vietine nejautra. Tikiuos siandien!

Gyvenkime draugiskai ir dalinkimes savomis ziniomis ir patirtimi.

Sveika,
Koks gydytojas statys portą, o gal jau ir įstatė smile.gif ?
Atsakyti
NBA, gyd. Velicka. Siek tiek nerimauju. Ar man skaudes po istatymo ilgai?? Ar netrukdys dirbti? Ar reikes isimdineti siulus is pjuvio, ar istirps patys? O ooo, kokios ilgos minutes.
QUOTE(NBA @ 2010 09 24, 15:53)
Sveika,
Koks gydytojas statys portą, o gal jau ir įstatė smile.gif ?

Atsakyti
Oi, kaip nesmagu forume. blink.gif
Buvau išvažiavus visai dienai į klinikas, grįžau, galvoju, paskaitinėsiu ir še tau , kad nori-vėl pykčiai. Kaip tame filmukyje-gyvenkime draugiškai group.gif
Atsakyti