Laba diena
Linkiu visoms ir visiems nesušlapti ir nesušalti.
O koks Jūsų išsilavinimas A. Oželi ? Ar domėjimasis vėžiu -gydytojo specializacija/bet neatrodo/ ar hobi ar gyvenimo patirtis ar šeip pasiskaitinėjimai ?
Ar Jūs žolininkas? Ekstrasensas?
Tiesiog norisi žinoti iš kur ateina Jūsų kaip vėžio gydymo žinovo patirtis.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 21, 09:27)
Laba diena
O koks Jūsų išsilavinimas A. Oželi ? Ar domėjimasis vėžiu -gydytojo specializacija/bet neatrodo/ ar hobi ar gyvenimo patirtis ar šeip pasiskaitinėjimai ?
Labas rytas,
ne, nesu ekstrasensas nei žolininkas (tokių profesijų oficialiai (būtent, oficialiai) Lietuvoje pakolkas neruošia, todėl niekas negali vadintis žolininkais). Deja. Jei tokių radote, jie apsišaukėliai.
Aš nekalbu apie ligas ar jų gydymą. Man tik užklydusiam pasirodė (ne tik pasirodė, bet taip ir yra), kad dauguma pasisakymų (ne apie jūsų patirtį ar oficialų gydymą) yra, švelniai tariant, neadekvatūs šiuolaikiniam mokslui ar tiesiog bendram išsilavininmui. Pavyzdys - prieš savaitę ar dvi čia skaičiau, kad negalima stimuliuoti imuniteto, nes stimuliuosime vėžį (čia atmaina to, kai valgydami, tik ne košes, stipriname vėžį). Bet juk elementarioje anotacijoje ar kokioje monografijoje apie kokią nors ežiuolę aiškiai parašyta, kad rekomenduotina esant solidiniams navikams kaip imuniteto stimuliatorius. Onkologijos vadovėliuose irgi yra tokios išvados - kuo stipresnis imunitetas, tuo mažesnė metastazių rizika (aišku, yra išimčių, pvz., tam tikros kraujo ligos). Vietoj to, kad būtume apsišvietę, mes mes skaitome malachovą, žiniuonių patarimus ar taunytes. O po to piktinamės, kad kažkoks Oželis nesutinka su tokių skaitalų suformuota nuomone. Dar kartą peace! Kaip matote, aš noriu, kad mūsų visuomenė būtų apsišvietusi, bet neperšu savo nuomonės. Tai ką rašau, yra ne mano nuomonė, o paprasti faktai ir pastebėjimai. Vistiek nesuprantu, iš kur traukiamos tos nuomonės apie stipraus imuniteto žalą vėžio ligoniams, apie vėžio maitinimą, apie sultis po du šaukštus. Na, nusišypsokim ir pasijuokim iš to, pakelkim nuotaiką sau ir kitiems, nors ir kaip nelengva tai būtų. Nepykit, nesiginčinsiu su jumis daugiau
Sveikutes,
seniai cia nesilankiau, nors ir pabendravau labai trumpai. Tiesiog, malonu ateiti cia ir paskaityti kiek nuostabiu stipriu zmoniu cia raso. Saunuoles, ikvepiate ir kitus savo tikejimu ir stiprybe. Sveikatytes linkiu kuo daugiausiai kiekvienai is jusu
seniai cia nesilankiau, nors ir pabendravau labai trumpai. Tiesiog, malonu ateiti cia ir paskaityti kiek nuostabiu stipriu zmoniu cia raso. Saunuoles, ikvepiate ir kitus savo tikejimu ir stiprybe. Sveikatytes linkiu kuo daugiausiai kiekvienai is jusu
[quote=A. Oželis,2010 09 21, 11:07]
apie sultis po du šaukštus.
Tai J. Ruolios nurodymai iš pirmų lūpų. Buvau pas jį ne kartą, visą laik akcentavo tas sultis. Tai kuo tikėti? Vienas taip, kitas anaip, kol randi savo kelią, daug išbandai. O jūsų nuomonė apie Malovičko? Vienam šarlatanas, kitam - gelbėtojas. Draugė mano su nuline - pirma st. , atsisakė tradicinio gydymo, nėrė į Malovičko teoriją, ir kas tiesa, tai tiesa - augliuko po metų nebuvo stebima. Nuvažiavus į Santariškes po metų, gydytojai klausė "kuom gydeisi?". Tiesa ta, kad pradėjus įprastai maitintis, liga grįžo su aukštesne st.
Tai J. Ruolios nurodymai iš pirmų lūpų. Buvau pas jį ne kartą, visą laik akcentavo tas sultis. Tai kuo tikėti? Vienas taip, kitas anaip, kol randi savo kelią, daug išbandai. O jūsų nuomonė apie Malovičko? Vienam šarlatanas, kitam - gelbėtojas. Draugė mano su nuline - pirma st. , atsisakė tradicinio gydymo, nėrė į Malovičko teoriją, ir kas tiesa, tai tiesa - augliuko po metų nebuvo stebima. Nuvažiavus į Santariškes po metų, gydytojai klausė "kuom gydeisi?". Tiesa ta, kad pradėjus įprastai maitintis, liga grįžo su aukštesne st.
[quote=arune,2010 09 21, 12:17]
[/quote]
Su I stadija nereikalingas joks Molovičko.Draugei padarė operaciją ir tuo viskas baigėsi.Jau 6 metai kaip sveika.Nebuvo taikytas joks kitas gydymas.
O su didesne stadija, Molovičko tikrai padės nukeliauti į anapus.Pasiskaitykit jo knygas.Tai įvairiausių autorių, įvairiausių laikotarpių straipsnių, paneigiančių vienas kitą kratinys.
Ir pono A. Oželio studija užsiciklino ant kruopų ir sulčių.
It dar neatsakė A. Oželis iš kur jis žinių semiasi.Kodėl?
Dar kartą pabrėžiu, kad kruopų dietos laikausi kartą per ketvirtį, o jei neištveriu , tai gaunasi net ne 12-ka dienų , o 8.Ir tai ne tiek vėžio gydymui, kiek toksinų valymui.Tai ypač pajutau, kai laikiausi iškart po paskutinės chemo.Pojūtis buvo stulbinamai akivaizdus.Dabar kai jau metai po remisijos, po kruopų dietos jau nejutau beveik jokių pojūčių.O kiekvieną dieną aš nevalgau kruopų.Jos man per tas dietas akis išgraužia.
O suleidus chemo , man suerzinamas skrandis , kepenys, todėl prie geriausių norų valgau tik lengvą maistą, kartais ir kruopas, tik normaliai išvirtas.
Dideli kiekiai sulčių , o jos visos išskyrus morkas, yra rūgščios ,taip pat užerzina skrandį.Kada skrandyje neužsilaiko maistas ,išgerti vos ne litrą sulčių, bent mane užgraužtų rėmuo.Burokėlių sultis išvemtum vos paragavus.
Sveikieji rūpinasi , kad po chemo valgytum.Jei žinotumėte kokia tai sunki prievolė, kai maistas neturi skonio ir nuo jo pykina.
Tarp kitko visi gyvūnai sirgdami neėda.
Ir aš nesakau , kad badaukit.Valgykit visko ko tuo metu norit.Neišsigydysi vėžio vien maistu, nei kruopomis , nei sultimis .Tai irgi mano nuomonė.
Bet kokio vienarūšio maisto dideli kiekiai man atrodo negerai.Atsižvelkite į užterštumą.Tos pačios daržovės ir vaisiai ar tokie kokie buvo prieš 50 metų.Jei jau gauti trašų , chemikalų ir kitokių pagardų , tai iš visko po truputi.
A. Oželio rašo, kad chemo greit pasišalina.Nė velnio ji greit nepasišalina.Irgi kalbu už save.Kitiems gal kitaip.Užtirpę kojų pirštai neatsigauna jau visi metai.Maistą tenka rinktis atsargiau , nei prieš ligą.
Dar kartą sakau, kad rašau tik apie savo patirtį.Per 5 is metus ji tokia.
Ir niekam aš jos neperšu.Gink Dieve nedarykit to vieni namuose.
Linkiu greičiau pasveikti
[/quote]
Su I stadija nereikalingas joks Molovičko.Draugei padarė operaciją ir tuo viskas baigėsi.Jau 6 metai kaip sveika.Nebuvo taikytas joks kitas gydymas.
O su didesne stadija, Molovičko tikrai padės nukeliauti į anapus.Pasiskaitykit jo knygas.Tai įvairiausių autorių, įvairiausių laikotarpių straipsnių, paneigiančių vienas kitą kratinys.
Ir pono A. Oželio studija užsiciklino ant kruopų ir sulčių.
It dar neatsakė A. Oželis iš kur jis žinių semiasi.Kodėl?
Dar kartą pabrėžiu, kad kruopų dietos laikausi kartą per ketvirtį, o jei neištveriu , tai gaunasi net ne 12-ka dienų , o 8.Ir tai ne tiek vėžio gydymui, kiek toksinų valymui.Tai ypač pajutau, kai laikiausi iškart po paskutinės chemo.Pojūtis buvo stulbinamai akivaizdus.Dabar kai jau metai po remisijos, po kruopų dietos jau nejutau beveik jokių pojūčių.O kiekvieną dieną aš nevalgau kruopų.Jos man per tas dietas akis išgraužia.
O suleidus chemo , man suerzinamas skrandis , kepenys, todėl prie geriausių norų valgau tik lengvą maistą, kartais ir kruopas, tik normaliai išvirtas.
Dideli kiekiai sulčių , o jos visos išskyrus morkas, yra rūgščios ,taip pat užerzina skrandį.Kada skrandyje neužsilaiko maistas ,išgerti vos ne litrą sulčių, bent mane užgraužtų rėmuo.Burokėlių sultis išvemtum vos paragavus.
Sveikieji rūpinasi , kad po chemo valgytum.Jei žinotumėte kokia tai sunki prievolė, kai maistas neturi skonio ir nuo jo pykina.
Tarp kitko visi gyvūnai sirgdami neėda.
Ir aš nesakau , kad badaukit.Valgykit visko ko tuo metu norit.Neišsigydysi vėžio vien maistu, nei kruopomis , nei sultimis .Tai irgi mano nuomonė.
Bet kokio vienarūšio maisto dideli kiekiai man atrodo negerai.Atsižvelkite į užterštumą.Tos pačios daržovės ir vaisiai ar tokie kokie buvo prieš 50 metų.Jei jau gauti trašų , chemikalų ir kitokių pagardų , tai iš visko po truputi.
A. Oželio rašo, kad chemo greit pasišalina.Nė velnio ji greit nepasišalina.Irgi kalbu už save.Kitiems gal kitaip.Užtirpę kojų pirštai neatsigauna jau visi metai.Maistą tenka rinktis atsargiau , nei prieš ligą.
Dar kartą sakau, kad rašau tik apie savo patirtį.Per 5 is metus ji tokia.
Ir niekam aš jos neperšu.Gink Dieve nedarykit to vieni namuose.
Linkiu greičiau pasveikti
A.Oželi, kas Jums sakė, kad mes pykstame? Mes kaip ir jūs tik pasakėme savo nuomonę. Prašom dalyvauti čia, jei tik turite laiko ir galite pateikti info naudingos. Kaip kažkuri čia rašė, o žmonės renkasi patys kas jiems atrodo geriausia. Jeigu būtų išrasti vaistai nuo šios ligos, tai žinotų tiksliai ir gydytojai kaip ją geriausia gydyti. Kaip pavyzdys yra mano kaimynė iš trečio aukšto, ji tik vieną chemo gavo, blogai jautės po jos, tai kitų ir atsisakė. Lig šiol jokių problemų, gyvena sau, atšventė septyniasdešimtmetį. Taip, kad niekas negali užtikrinti, kad gydantis ilgesnis išgyvenamumo procentas, nes niekas nežino, kaip pvz. mano kaimynei būtų buvę, jei ji būtų kankinama sunkaus gydymo....
Taip, GABIJA, nemanau ir nejaučiau, kad chemo taip MYGOM išlėktų iš organizmo, juk keturias dienas būdavau kaip apnuodinta, o ir mano kojų pirštų pagalvėlės lig šiol ne tokios jautrios, kaip turėtų būti. Po paskutinės chemo praėjo jau 10,5 mėn..
Sultis gėriau, Alkimerą gėriau, C vitamminą-askorutiną, Kordiseptą kapsulėmis, Wobenzymą irgi gėriau chemijų metu. Niekas nedraudė man to daryti.
Dabar geriu skystą kordiseptą.
Taip, GABIJA, nemanau ir nejaučiau, kad chemo taip MYGOM išlėktų iš organizmo, juk keturias dienas būdavau kaip apnuodinta, o ir mano kojų pirštų pagalvėlės lig šiol ne tokios jautrios, kaip turėtų būti. Po paskutinės chemo praėjo jau 10,5 mėn..
Sultis gėriau, Alkimerą gėriau, C vitamminą-askorutiną, Kordiseptą kapsulėmis, Wobenzymą irgi gėriau chemijų metu. Niekas nedraudė man to daryti.
Dabar geriu skystą kordiseptą.
Laba diena Idomiai cia jus ....Vienos tiesos apie sultys,ezuole,maista ,vitaminus ir t.t. nebus niekada ir negali buti.Nes jeigu tikrai ,tiksliai "100%niai" zinotu ka geriau valgyti,kaip stiprinti organizma ,kokia dieta pades-tai seniai visi jau pasveiktume
Kaip bebutu-pagrindinis ir ,mano numone,vienintelis vezio gydymo budas-tradicine medicina,chemeoterapija,operacija,radioterapija ,hormono terapija,biologine imunoterapija ir kaulu ciulpu transplantacija.
Neseniai vel kalbejom apie priemones,paded.nuo burnos isopejimo...mama is Rusijos parveze toki vaista-Stomatofit ,ji naudojo nuo dantenu uzdegimo,jai labai padejo,perskaiciau apie ta vaista,manau kad ir po chemijos ir svitinimo jis turetu padeti Daug kur yra prekiaujama rusiskais vaistais,galima ten ir uzsakyti gal
http://www.stomatofit.ru/
Kaip bebutu-pagrindinis ir ,mano numone,vienintelis vezio gydymo budas-tradicine medicina,chemeoterapija,operacija,radioterapija ,hormono terapija,biologine imunoterapija ir kaulu ciulpu transplantacija.
Neseniai vel kalbejom apie priemones,paded.nuo burnos isopejimo...mama is Rusijos parveze toki vaista-Stomatofit ,ji naudojo nuo dantenu uzdegimo,jai labai padejo,perskaiciau apie ta vaista,manau kad ir po chemijos ir svitinimo jis turetu padeti Daug kur yra prekiaujama rusiskais vaistais,galima ten ir uzsakyti gal
http://www.stomatofit.ru/
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 21, 13:13)
A. Oželio rašo, kad chemo greit pasišalina.Nė velnio ji greit nepasišalina.Irgi kalbu už save.Kitiems gal kitaip.Užtirpę kojų pirštai neatsigauna jau visi metai.
Chemoterapija pasišalina taip, kaip ir rašė A. Oželis. Užtirpę kojų pirštai - tai chemoterapijos nepageidaujamas poveikis, kuris lieka kai ji pasišalina.
Sveikatos jums visoms
QUOTE(bellezza @ 2010 09 21, 16:36)
Chemoterapija pasišalina taip, kaip ir rašė A. Oželis. Užtirpę kojų pirštai - tai chemoterapijos nepageidaujamas poveikis, kuris lieka kai ji pasišalina.
Sveikatos jums visoms
Sveikatos jums visoms
Labas vakaras,
pagarba bellezza`i.
Keli chemoterapiniai vaistai tiesiogiai pažeidžia nervus (tarkim, galūnių) tuom metu, kai jie dar plaukioja organizme. Kartais chemoterapija sunaikina B grupės vitaminų atsargas organizme tiesiogiai arba sugadina fermentines sistemas, dėl ko nepasisavinami tie vitaminai. Rezultatas - B grupės avitaminozė, kas lygu inervacijos sutrikimai. Vat tada ir neateina į kojas ar rankas nervais impulsai ir galūnių mes nejaučiam. Atrodo lyg nugulėtos. Dygliukai laksto ir pan. Kai chemija išeina, jau ta inervacija juk ir būna sugadinta. Tada reikia laiko, kol atsistato. Bet tai juk jūs žinot, tik per kasdienybės vargus galbūt nesudėliojat į vietas. Geros nakties.
QUOTE(SVETA K. @ 2010 09 21, 16:31)
su tuo tikrai negaliu sutikti.
manau, kad vadinamas "tradicinis gydymas" veiksmingas ta prasme, kad naikina vezines lasteles. taciau vezys - ne koks plauciu uzdegimas ar gripas, kai isnaikini bakterija ar virusa ir pasveiksti. vezys - letinis procesas, glaudziai susijes su bendra zmogaus sveikata, imunitetu. grubiuoju budu - chemo, operacija, spinduliai - naikinant ne svetimas, o to paties organizmo pakitusias lasteles - nualinamas organizmas, pazeidziami iki tol buve ligos nepaliesti organai (pvz, sirdis, plauciai, kepenys), imunine sistema (zusta baltieji ir raudonieji kraujo kuneliai). vadinasi, organizmas lieka dar atviresnis ligai, nes jo resursai isnaudoti, o salinama tik pasekme (auglys), bet ne priezastis - gydytojai pataria, kaip naikinti liga, bet niekas nepaaiskina, kaip palaikyti ir stiprinti sveikata!
beje, teko skaityti, kad visai nemaza dalis onkologiniu ligoniu mirsta ne tiesiogiai nuo vezio, o nuo issekimo ir gydymo komplikaciju... o dar placiau ziurint i "tradicine medicina", JAV nuo "gydymo komplikaciju" mirsta daugiau ligoniu negu nuo vezio! taip kad...
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 22, 09:18)
stipru. tikrai, ar galim zengti tiesiai i savo baime?