Galioja lavašai lygtai 72val.Kur jau ten neišpirks
O kuriam parduotuvės skyriuj būna tie lavašai? Niekur nerandu
QUOTE(erborista @ 2005 11 13, 12:31)
O kuriam parduotuvės skyriuj būna tie lavašai? Niekur nerandu
MEDIJOJ tai būna tame šaldytuvė, kur sudėtos supakuotos mišrainės
Man sake kad Kaune perka kalnieciu turgely prie duonos ir kainuoja apie 0,60centu,paieskokit
QUOTE(kjurate @ 2005 11 18, 11:03)
man tai jie nelabai skanu beto ir nelabai sveika
Dėl skonio tai nesiginčijama...o nesveikumas kame?
Suktinukai su rūkyta lašiša
Ant lavašo užtepu tepamo sūrio (aš naudoju "Žemaitijos", bet galima ir kitokį). Jei sūris be priedų, įspaudžiu citrinos sulčių, įdedu smulkiai supjaustytų krapų ir maltų juodųjų pipirų. Galima imti sūrelį jau su priedais. Tada ant viršaus kloju lašišos gabalėlius (kur būna taip plonai supjaustyti). Susuku suspausdama, kaip vyniotinį, galus nupjaustau ir suvynioju vyniotinį į plėvelę. Palaikau porą valandų šaldytuve. Tada supjaustau tokiais kaip trikampais (viena pjovimą pjaunu tiesiai, kitą įstrižai ir vėl taip pat). Pabarstau krapais. Labai gražiai atrodo ir skanu prie vyno ar šampano.
Ant lavašo užtepu tepamo sūrio (aš naudoju "Žemaitijos", bet galima ir kitokį). Jei sūris be priedų, įspaudžiu citrinos sulčių, įdedu smulkiai supjaustytų krapų ir maltų juodųjų pipirų. Galima imti sūrelį jau su priedais. Tada ant viršaus kloju lašišos gabalėlius (kur būna taip plonai supjaustyti). Susuku suspausdama, kaip vyniotinį, galus nupjaustau ir suvynioju vyniotinį į plėvelę. Palaikau porą valandų šaldytuve. Tada supjaustau tokiais kaip trikampais (viena pjovimą pjaunu tiesiai, kitą įstrižai ir vėl taip pat). Pabarstau krapais. Labai gražiai atrodo ir skanu prie vyno ar šampano.
Sveikos gyvos
O tai jūs man tundrai pasakykit, aš skaitau, skaitau ir niekkaip neįkertu, jūs tą lavašą Maximoj perkat be įdaro, ar kaip? Jei be įdaro tai kai sudedat įdarą jūs tą lavašą šildot ar šaltą valgot? Ale vot tundra užsimaniau ir aš, bet ......žinau, kad toks patiekalas egzistuoja, o pati tai niekad ir nedariau
O tai jūs man tundrai pasakykit, aš skaitau, skaitau ir niekkaip neįkertu, jūs tą lavašą Maximoj perkat be įdaro, ar kaip? Jei be įdaro tai kai sudedat įdarą jūs tą lavašą šildot ar šaltą valgot? Ale vot tundra užsimaniau ir aš, bet ......žinau, kad toks patiekalas egzistuoja, o pati tai niekad ir nedariau
Ten parduoda tik pačius blynus, be nieko, tokius kaip lietinius panašiai.
Aš tai dedu kepintą faršą, žalius svogūnus, pekiną, pomidorus, agurką, papriką, padarau majonezo-kečupo padažiuką kokį. Žodžiu dėti galima ką tik nori. Šildyti mikrobanginėje ar orkaitėje. Kiti vietoj pekino deda kopūstą, tik kietisnis toks gaunas, bet pirktiniame irgi kopūstas būna.
Aš tai dedu kepintą faršą, žalius svogūnus, pekiną, pomidorus, agurką, papriką, padarau majonezo-kečupo padažiuką kokį. Žodžiu dėti galima ką tik nori. Šildyti mikrobanginėje ar orkaitėje. Kiti vietoj pekino deda kopūstą, tik kietisnis toks gaunas, bet pirktiniame irgi kopūstas būna.
QUOTE(erborista @ 2005 11 13, 12:31)
O kuriam parduotuvės skyriuj būna tie lavašai? Niekur nerandu
Būna prie batono ir picų paplotėlių Maximose.
QUOTE(kjurate @ 2005 11 18, 11:03)
man tai jie nelabai skanu beto ir nelabai sveika
Pirma karta girdziu, kad jie nesveika.
Tikrai butu idomu suzinoti kuo jie gali pakenkti
QUOTE(Romeo @ 2005 11 30, 16:30)
Pirma karta girdziu, kad jie nesveika.
Tikrai butu idomu suzinoti kuo jie gali pakenkti
Tikrai butu idomu suzinoti kuo jie gali pakenkti
Kad sveika, tai tikrai nėra, vien todėl, kad kečupas, majonezas dedasi.