Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

sėdžiu dabar prisikapojusi lavašo ir tokia patenkinta patenkinta biggrin.gif

vakar lavašą pirkau Kaune Merkurijaus Medijoje, buvo padėtas tokioje vietoje, kad niekad nebūčiau pagalvojusi rolleyes.gif ten, kur sveriamos mišrainės, priešais jas stovi tokie šaldytuvai, kur dedamos jau į indelius sudėtos mišrainės ir pan. tai viename tų šaldytuvų, pačioje apačioje ir radau krūvelę sudėtų lavašų.

jie supakuoti po vieną vnt. į tokį lipnų celofaną (kur sumuštiniams ar kam kitam vynioti naudojami), užklijuotas lipduka: gamintojas UAB "Gandras" (kaip simboliška mamų forume biggrin.gif ), pakalnės g. 2, lentvaris, tel. 8 5210 8788 (gal kam prireiks). užrašas: armėniška duona lavašas, eksperimentinis gaminys. kaina 1.89 (medijos kaina). pats lavašas tikrai nemažas ir apskritas.

o įdaras mano buvo toks (nes nieko daugiau namie nebuvo valgoma tongue.gif ): kepta makaluota kiaušinienė su rudais pievagrybiais ir svogūnu), aštrus barbekju padažas ir gabaliukais pjaustytas šviežias pomidoras. viską sukroviau ant lavašo ir sulanksčiau kaip voką.

nežmoniškai skanu, tik vienas trūkumas, kad pats lavašas plonas (o aš prisikrauti įdaro nepasigailėjau) ir viskas valgant drimba, taip kad prie elegantiškos kompanijos nelabai tinka valgyti biggrin.gif

liuks maistelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sita @ 2005 06 01, 12:44)
Christa, Klaipėdoj mačiau vienintelėj vietoj - prie delfino turgaus vagonėly ar kioskely, nežinau kaip pavadint, kepami viščiukai, vat ten ir yra lavašo (priešais banką)

O tu velians, o aš klausiau tuoje kebabinėje prie delfino, tai ten irgi nepardavinėja. reikėjo klausti prie viščiukų. Nu višta esu doh.gif reiks dar kartą kėblinti.
O SandraB kurioje IKI matei tu lavašų jau įdarytų?
Atsakyti
Nu nežinau, kaip to lavašo surasti. Skaitant čia seilės varva, o nusipirkt Kaune niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2005 10 12, 11:31)
Nu nežinau, kaip to lavašo surasti. Skaitant čia seilės varva, o nusipirkt Kaune niekur nerandu doh.gif

As irgi ilgai neradau,bet dabar zinau kur yra:
Maximoj Pramones prospekte, ten kur sudeta duona - vienas lavasas kainuoja 1.89Lt
DAr vakar labai apsidziaugiau radusi urme - 12 sandelyj yra po 60ct thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie tų nerandančių blush2.gif Seku tema,einu nurodytais pėdsakais lens.gif,o rezultatas tik toks cry.gif
Atsakyti
Skanu
Atsakyti
Niu ką klaipėdietės, žinoma aš neradau tų lavašų, bet užtat nusipirkau tortilijų. smile.gif Jos brangesnės, bet manau panašu kaip ir lavašai. Tikiu, kad jųyra ir kotise didesnėje parduotuvėse, tačiau aš pirkau IKI prieš Eglės turgų. Patiekalą dariau taip kaip ir su lavašu. gavosi labai skaniai. Tikrai ant jų ir picikes galima kelpti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2005 10 12, 20:00)
Prisidedu prie tų nerandančių blush2.gif Seku tema,einu nurodytais pėdsakais lens.gif,o rezultatas tik toks cry.gif

o tu dazniau paziurek, nes ne visada buna, reikia tik kantrybes ir... pamatysi, viena diena ateisi - paziuresi ir thumbup.gif - yra lavasu prideta tiek kiek tik nori!
Atsakyti
Mūsų kaime lavašais irgi neprekiauja (bent jau aš nežinau kur schmoll.gif ), tai mes karts nuo karto draugų paprašom, kad grįždami iš Vilniaus parvežtų...
Atsakyti
Plem nesuprantu.. išvaikščiojau visą Akropolio maximą vakar ir neradau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 17, 14:24)
Plem nesuprantu.. išvaikščiojau visą Akropolio maximą vakar ir neradau  cry.gif

NU TAU REIKĖJO GERAI PAIEŠKOTI TIKRAI YRA O GALIAUSIAI PAKLAUSTI,DUONOS SKYRIUJE BŪNA IR PRIE GATAVOS PRODUKCIJOS TEN KUR VIETOJE KEPA tongue.gif
Atsakyti
Vakar dariau, gavosi skaniai,bet as jo nemokejau sulankstyt ir viskas bego verysad.gif kaip jus ji sulankstote? As dariau taip: lavasa istepiau majonezu ir grietine,,pripjausciau agurku,pomidoru ir ipjausciau kalakuto file mesytes...nu skanumelis thumbup.gif
Atsakyti