Aš jau maniau kad apakau Niekaip Kaune nerandu lavašo Gal deficitas pasidarė? Ieškojau ir Rimiuose ir IKI.
O kaip jie būna supakuoti? Maišeliuose, dėžutėse?
Labai noriu...
Labai noriu...
QUOTE(Gritė @ 2005 08 01, 13:13)
Aš jau maniau kad apakau Niekaip Kaune nerandu lavašo Gal deficitas pasidarė? Ieškojau ir Rimiuose ir IKI.
Labai noriu...
Labai noriu...
Būna papastam celofaniniam maišelyje ir užklijuotas popieriukas su svoriu,pavadinimu.Padėta prie duonos,picų padų.. Aš Kaune esu pirkus tik Pramonės pr. maximoj.Kitur nemačiau,o IKI iš vis nebūna
Dekui, Papugele, ieškosiu Prmonės Maximoj
pirkau Kaune, Pramonės Maximoj, nežinau, gal per daug įdaro įdėjau, nes vienas perplyšo
QUOTE(Sita @ 2005 06 01, 12:44)
Christa, Klaipėdoj mačiau vienintelėj vietoj - prie delfino turgaus vagonėly ar kioskely, nežinau kaip pavadint, kepami viščiukai, vat ten ir yra lavašo (priešais banką)
aciu, aciu
Maciau "Iki", bet jau su visu idaru
Skaitau skaitau ir nesuprantu kaip jūs to lavašo nerandat. aš jį kasdien perku norfoj. kaina 1,99 lt..o tą kurį aš perku gamina kažkokia "duoninė" didlaukio gatvėj. Aš jį valgau vieną arba darom ant jo picą..
Gal kuri žinote kur Panevėžyje galima lavašo nusipirkti?
Aš ir vis noriu lavašo paragaut, bet kažkaip vis neprisiruošiu nusipirkt, o parduotuvėj pamirštu pažiūrėt
Na, o as vis tiek nerandu, nors ka...
Pramones maximoj kaune bunu vos ne kasdien, o lavaso niekad nesu maciusi.
Gal kas gali tiksliau parasyt kur ieskot?
Labai noreciau nusipirkt.
Pramones maximoj kaune bunu vos ne kasdien, o lavaso niekad nesu maciusi.
Gal kas gali tiksliau parasyt kur ieskot?
Labai noreciau nusipirkt.
LAVAŠO SUKTINUKAI SU BROKOLIAIS IR OŽKOS SŪRIU
lavašą supjaustau stačiakampiais (išeina 9), imu stačiakampį, dedu ant vieno trumpojo krašto įdaro, ilgųjų kraštų šonus truputį patepu aliejum, kad nesudžiūtų ir susuku į tūtelę, išeina panašiai į lietinį, tik atvirais galais. tada tuos suktinukus dedu į skardelę ir į orkaitę. kepu, kol įdaras sušyla, o sūris išsilydo, o tai gana greit įvyksta
įdarą dariau tokį:
šiek tiek apvirti brokoliai (kad truputį suminkštėtų, bet neištižtų), smulkiai pjaustyta raudona paprika, smulkintas poras, nedideliais kubeliais pjaustytas ožkos sūris (atradau tokį, kur man visai patinka, lietuvių gamybos, vadinasi "Smaguris", ir ne per riebus, ir ne toks brangus, palyginus su kitais), žiedeliais pjaustytos žaliosios alyvuogės, smulkinti baziliko lapeliai, pipirai ir truputis druskos
lavašą supjaustau stačiakampiais (išeina 9), imu stačiakampį, dedu ant vieno trumpojo krašto įdaro, ilgųjų kraštų šonus truputį patepu aliejum, kad nesudžiūtų ir susuku į tūtelę, išeina panašiai į lietinį, tik atvirais galais. tada tuos suktinukus dedu į skardelę ir į orkaitę. kepu, kol įdaras sušyla, o sūris išsilydo, o tai gana greit įvyksta
įdarą dariau tokį:
šiek tiek apvirti brokoliai (kad truputį suminkštėtų, bet neištižtų), smulkiai pjaustyta raudona paprika, smulkintas poras, nedideliais kubeliais pjaustytas ožkos sūris (atradau tokį, kur man visai patinka, lietuvių gamybos, vadinasi "Smaguris", ir ne per riebus, ir ne toks brangus, palyginus su kitais), žiedeliais pjaustytos žaliosios alyvuogės, smulkinti baziliko lapeliai, pipirai ir truputis druskos