Sveikos,
Aš taip pat turiu nebloga receptuką:
3 paplotėlių lakštai, sojų padažo, 50 g fermentinio sūrio, 50 g džiūvėsėlių, 0,5 kg mėsos faršo, džiupsnelis druskos, pipirų, česnako, šaukštas aliejaus. Susmulkintus svogūnus, faršą, sumaišytą su česnaku, druska, pipirais, pakepinti. Karščiui atsparų indą ištepti aliejumi, kloti sojų padažu apšlakstytą paplotėlio lakštą, dėti pusę faršo. Ant viršaus dėti antrą sojų padažu apšlakstytą paplotėlio lakštą, sudėti likusią paruoštą faršo masę. Uždėjus paplotėlio lakštą, viską suspausti, viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu, sumaišytu su džiuvėsėliais. Kepti apie 10-15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
Ir aš tai perku lavašus tiesiai iš kepyklos, yra Elektrėnų sav. Pylimų k. kepykla, ten gamina tikrai nepakartojamus lavašus, manau gamina pagal ritietiškas tradicijas, dėl to jų geras skonis, dar internete radau jų skelbimą
http://www.skelbiu.lt/6879014.html ir šis receptas buvo pateiktas ant jų gaminio, ten dar ir daugiau yra receptu, nekantraudama meginsiu ir juos pasigaminti.