As tai nemegstu tu tortiliju
, man jos kaip miltiniai paprasti, tokie dietiski blynai... tik kad atsaldyti... ir plysta ir neskanu ir mazi... kazkaip bandziau pora kartu as juos nauoti, bet labai nusiyliau
...
siaip man patinka arba ta armeniska duonele, bet geriausia tai "vielav" firmos lavasai... jie reikiamo dydzio, ne apvalus, o kvadratiniai, todel iskarto labai patogu vynioti arba sulankstti i trikampeli... o be to, dar drauge pamokino, kaip ji tinkamai naudoti...
pvz, prie sriubos norisi traskios duoneles, tai supjaustai "vielav" lavasa pailgais gabaliukais idedi tiesiog i mikrobange ir pakepi - jis sukieteja ir tampa traskus traskus... tada gali uztarkuoti surio, biski cili ir dar pora sekundziu... nu sakes kaip skanu
... as isigudrinau supjaustyti mazais kvadratukais.. taip pakepintus juos aptepu kuom noriu... gaunasi daug, skanu ir dietiska, kaip traskuciai ar tortilijos lb skanu...
o be to, kai kepam saslykus gamtoje, uzdedam tiesiog ant groteliu virs zariju, tai jis toks skanus traskus gaunasi, dar minkstas, nes nesildytas jis truputeli guminis... vynioji viska ir valgai, nes ryziu i gamta nenusivesi o tradicine duona kazkaip atsibodo...