Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

QUOTE(InesaP @ 2009 09 13, 19:40)
o jus tortilijas pakepakt kaipnors, nes jos zalios unsure.gif

na jos tikrai ne zalios - jos keptos biggrin.gif tiesiog skiriasi miltai - todel skonis kitoks smile.gif vieno kasnio uzkanduku-suktinuku paprastai nekepinu... bet daznai kepu ant zariju su visokiais idarais cielas tortilijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 rugsėjo 2009 - 12:09
As tai nemegstu tu tortiliju schmoll.gif , man jos kaip miltiniai paprasti, tokie dietiski blynai... tik kad atsaldyti... ir plysta ir neskanu ir mazi... kazkaip bandziau pora kartu as juos nauoti, bet labai nusiyliau g.gif ...
siaip man patinka arba ta armeniska duonele, bet geriausia tai "vielav" firmos lavasai... jie reikiamo dydzio, ne apvalus, o kvadratiniai, todel iskarto labai patogu vynioti arba sulankstti i trikampeli... o be to, dar drauge pamokino, kaip ji tinkamai naudoti...
pvz, prie sriubos norisi traskios duoneles, tai supjaustai "vielav" lavasa pailgais gabaliukais idedi tiesiog i mikrobange ir pakepi - jis sukieteja ir tampa traskus traskus... tada gali uztarkuoti surio, biski cili ir dar pora sekundziu... nu sakes kaip skanu thumbup.gif ... as isigudrinau supjaustyti mazais kvadratukais.. taip pakepintus juos aptepu kuom noriu... gaunasi daug, skanu ir dietiska, kaip traskuciai ar tortilijos lb skanu... drinks_cheers.gif
o be to, kai kepam saslykus gamtoje, uzdedam tiesiog ant groteliu virs zariju, tai jis toks skanus traskus gaunasi, dar minkstas, nes nesildytas jis truputeli guminis... vynioji viska ir valgai, nes ryziu i gamta nenusivesi o tradicine duona kazkaip atsibodo... smile.gif
Atsakyti
ne viena tortila lyg siol man nera plysus g.gif lygiai taip pat kepam ir su suriu+kmynai, ir ant lauzo - mums skanu essen.gif:
Atsakyti
Merginos as cia biski su durnu klausimu doh.gif ax.gif kaip jus pjaustot lavasa pries tepdamos ir dedamos viska ka turit? Na jis diiiiiidelis blynas doh.gif kaip ji geriau supjaustyt? ax.gif

Beje, siandien tortiliju blynus naudojau vietoj lavaso ax.gif dejau ka namie turejau:

majonezo
saldytu pjaustytu poru
saldytu krapu
pomidora
namie rukyto kumpio papjausciau

(i kitus dejau marinuotu patisonu smulkiai pjaustytu arba rauginta agurka)

Palaikiau 15 min ir niam niam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 10 02, 23:03)
Merginos as cia biski su durnu klausimu  doh.gif  ax.gif  kaip jus pjaustot lavasa pries tepdamos ir dedamos viska ka turit? Na jis diiiiiidelis blynas  doh.gif  kaip ji geriau supjaustyt?  ax.gif
Beje, siandien tortiliju blynus naudojau vietoj lavaso  ax.gif  dejau ka namie turejau:

majonezo
saldytu pjaustytu poru
saldytu krapu
pomidora
namie rukyto kumpio papjausciau

(i kitus dejau marinuotu patisonu smulkiai pjaustytu arba rauginta agurka)

Palaikiau 15 min ir niam niam thumbup.gif  thumbup.gif

Aš susuku į maistinę plėvelę kai padarau,palaikau pota val ir tada labai gražiai susipjausto mirksiukas.gif Aš su didesniu ir žinoma aštriu peiliu reikia 4u.gif
Jau senokai dariau,reikėtų gal kada pasigaminti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 10 03, 11:17)
Aš susuku į maistinę plėvelę kai padarau,palaikau pota val ir tada labai gražiai susipjausto  mirksiukas.gif  Aš su didesniu ir žinoma aštriu peiliu reikia  4u.gif
Jau senokai dariau,reikėtų gal kada pasigaminti  rolleyes.gif

tas tai man aisku, bet i kelias dalis dar netepta dalinat? Ar toki dideli visa sutepat ir susukat? g.gif
Atsakyti
As tai irgi kaip uzsinorejau lavaso biggrin.gif , vakar Maximoj akcija, papirkau 2, sakiau darysiu su lasisa ir paskui su tunu ir virtu kiausiniu, manau turetu buti skanuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 10 03, 15:22)
tas tai man aisku, bet i kelias dalis dar netepta dalinat?  Ar toki dideli visa sutepat ir susukat?  g.gif

As tai netepta dalinau i 2 dalis, po to viena aptepiau, sudejau salotas ir lasisa, po to uzdejau antra dali, vel aptepiau lydytu sureliu ir susukau.Gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 10 14, 16:13)
As tai netepta dalinau i 2 dalis, po to viena aptepiau, sudejau salotas ir lasisa, po to uzdejau antra dali, vel aptepiau lydytu sureliu ir susukau.Gavosi  thumbup.gif

bigsmile.gif as tai rgi taip dariau thumbup.gif (tik juos tepiau kiekviena atskirai) vaikucio gimtadieniui, tai su lasisa pirmi suejo doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ragavau gimtadienyje su troškintomis daržovėmis -svogūnais, morkomis, suktinukai buvo tokie mažyčiai, kažin ar juos dar kaip nors susuktus kepa, buvo labai niam niam, taip norėčiau pasidaryti, gal kuri tokius gaminat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 25, 20:39)
As pica ant jo kepu super smile.gif Dabar jauciu eisiu vel iskepsiu niam niam .

reiks ir man pabandyti pica iskepti bigsmile.gif
Atsakyti
as lavasha valgau labai paprastai: suvynioju pjaustytus pomidorus, salotu lapus, fetos suri ir dar ka nors is prieskoniniu skanumynu ka turiu saldytuve, ar alyvuogiu, ar kapareliu, ar dziovintu pomidoru
Atsakyti