Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

nesuprantu kiek darau tuos suktinukus tai amziai isyra bepjaustant, ka darau ne tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 22, 15:35)
nesuprantu kiek darau tuos suktinukus tai amziai isyra bepjaustant, ka darau ne tai? g.gif

gal standziau susukti reikia,kazkaip man niekada nesubirejo schmoll.gif
Atsakyti
O man bet kokie daryti namuose savadarbiai lavašai neprilygs tiems tikriems... nei padažo tokio parduotuvėj nusipirksi, nei tokios mėsikės, kur ten ant to iešmo kepa laugh.gif kadangi vištiena lavaše nepatinka, padažai (majonezai ir pan.) irgi, tai geriau jau nusiperku tą tikrą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 06 22, 17:24)
gal standziau susukti reikia,kazkaip man niekada nesubirejo schmoll.gif

gal tikrai reikia daugiau suspausti, nu snd taip ir bandziau padaryt, bet nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 22, 22:29)
gal tikrai reikia daugiau suspausti, nu snd taip ir bandziau padaryt, bet nepavyko  verysad.gif

Manyčiau, per mažai tepi užtepo (sūrelio pvz.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2009 07 09, 14:30)
Manyčiau, per mažai tepi užtepo (sūrelio pvz.) g.gif

na aš ir manau, kad reikia sutepti daugiau..na nepadaugint, kad tekėtų..na ir dar susukimas aišku savo padaro, jei labai laisvai tada taip, išisrs...ir dar gal variantas, kad labai daug visų kitų gėrybių prideda, nuo jų išsivynioja g.gif , arba stambiai labai supjaustyta viskas g.gif
Atsakyti
Turiu viena klausimuka - o uztenka tik lydyto ar varskes surelio ar reikia dar kazkokio padazo - majonezo, pikantisko ar kazko opanasaus? g.gif Klausiu, nes pirktiniai lavasai varva nuo padazu pertekliaus, tai idomu, ar namie gaminti lavasai su vienu sureliu nebus per sausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 06 22, 18:15)
O man bet kokie daryti namuose savadarbiai lavašai neprilygs tiems tikriems... nei padažo tokio parduotuvėj nusipirksi, nei tokios mėsikės, kur ten ant to iešmo kepa laugh.gif kadangi vištiena lavaše nepatinka, padažai (majonezai ir pan.) irgi, tai geriau jau nusiperku tą tikrą... ax.gif

Padaza toky tikrai galima namie pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 11, 14:43)
Padaza toky tikrai galima namie pasidaryt 4u.gif

kaip? ax.gif
Atsakyti
As darau toki lavasa:

2-3 virti kiausiniai, sutarkuoti burokine tarka, ideti tuno smulkinto aliejuje (yra pirkti skarbonkese), truputi poro papjaustau griezineliais, majonezo pora saukstu, krapu, druskytes. Viska ismaisau ir tepu ant lavaso, susuku ir i saldytuva valandai.
Man labai skanu ax.gif

Jei kartais jau pasikartojau, tai nepykit, temos neseku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 22, 21:01)
As vietoj lavaso tortilijas naudoju,labai gerai susisuka  thumbup.gif

o jus tortilijas pakepakt kaipnors, nes jos zalios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 09 13, 19:40)
o jus tortilijas pakepakt kaipnors, nes jos zalios unsure.gif

as tai nekepu, susuku i jas idara ir suvinioju biggrin.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti