nesuprantu kiek darau tuos suktinukus tai amziai isyra bepjaustant, ka darau ne tai?
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 22, 15:35)
nesuprantu kiek darau tuos suktinukus tai amziai isyra bepjaustant, ka darau ne tai?
gal standziau susukti reikia,kazkaip man niekada nesubirejo
QUOTE(kisule @ 2009 06 22, 17:24)
gal standziau susukti reikia,kazkaip man niekada nesubirejo
gal tikrai reikia daugiau suspausti, nu snd taip ir bandziau padaryt, bet nepavyko
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 22, 22:29)
gal tikrai reikia daugiau suspausti, nu snd taip ir bandziau padaryt, bet nepavyko
Manyčiau, per mažai tepi užtepo (sūrelio pvz.)
QUOTE(Anistėja @ 2009 07 09, 14:30)
Manyčiau, per mažai tepi užtepo (sūrelio pvz.)
na aš ir manau, kad reikia sutepti daugiau..na nepadaugint, kad tekėtų..na ir dar susukimas aišku savo padaro, jei labai laisvai tada taip, išisrs...ir dar gal variantas, kad labai daug visų kitų gėrybių prideda, nuo jų išsivynioja , arba stambiai labai supjaustyta viskas
Turiu viena klausimuka - o uztenka tik lydyto ar varskes surelio ar reikia dar kazkokio padazo - majonezo, pikantisko ar kazko opanasaus? Klausiu, nes pirktiniai lavasai varva nuo padazu pertekliaus, tai idomu, ar namie gaminti lavasai su vienu sureliu nebus per sausi?
QUOTE(night_ @ 2009 06 22, 18:15)
O man bet kokie daryti namuose savadarbiai lavašai neprilygs tiems tikriems... nei padažo tokio parduotuvėj nusipirksi, nei tokios mėsikės, kur ten ant to iešmo kepa kadangi vištiena lavaše nepatinka, padažai (majonezai ir pan.) irgi, tai geriau jau nusiperku tą tikrą...
Padaza toky tikrai galima namie pasidaryt
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 11, 14:43)
Padaza toky tikrai galima namie pasidaryt
kaip?
As darau toki lavasa:
2-3 virti kiausiniai, sutarkuoti burokine tarka, ideti tuno smulkinto aliejuje (yra pirkti skarbonkese), truputi poro papjaustau griezineliais, majonezo pora saukstu, krapu, druskytes. Viska ismaisau ir tepu ant lavaso, susuku ir i saldytuva valandai.
Man labai skanu
Jei kartais jau pasikartojau, tai nepykit, temos neseku
2-3 virti kiausiniai, sutarkuoti burokine tarka, ideti tuno smulkinto aliejuje (yra pirkti skarbonkese), truputi poro papjaustau griezineliais, majonezo pora saukstu, krapu, druskytes. Viska ismaisau ir tepu ant lavaso, susuku ir i saldytuva valandai.
Man labai skanu
Jei kartais jau pasikartojau, tai nepykit, temos neseku
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 22, 21:01)
As vietoj lavaso tortilijas naudoju,labai gerai susisuka
o jus tortilijas pakepakt kaipnors, nes jos zalios
QUOTE(InesaP @ 2009 09 13, 19:40)
o jus tortilijas pakepakt kaipnors, nes jos zalios
as tai nekepu, susuku i jas idara ir suvinioju labai skanu