Idek po to foto kaip atrodo
Pabandziau issikepti lavasa namuose, turejau uzsilikusios mielines teslos gabaleli tai pabandziau va kas gavosi
Pakisau dabar po ranksluosciu ziuresiu ar nesukietes atsales
Pakisau dabar po ranksluosciu ziuresiu ar nesukietes atsales
Isvada: nuo siol lavasus kepsiu pati patarimas kitoms kurios irgi bandys kepti: iskociokit blyna kuo ploniau
va toks lavašas ir man patiktų
Prisižiūrėjau kaip jūs gaminat ir aš bandžiau su ETNIA lavašu, nu ir žinokit man gavos fu fe ir t.t. toks jausmas kaip žalia tešlą valgyčiau.... vat ir kitos firmos lavašas atrodo skanus
Prisižiūrėjau kaip jūs gaminat ir aš bandžiau su ETNIA lavašu, nu ir žinokit man gavos fu fe ir t.t. toks jausmas kaip žalia tešlą valgyčiau.... vat ir kitos firmos lavašas atrodo skanus
Sveikos.
Esu dažnas Jūsų forumo lankytojas, kai reikia patarimų dėl maisto gaminimo. Labai jau mėgstu aplink puodus šokinėti
Šiame forume atsikasiau ir susukto lavašo receptus, dariau įvairius, labai skanu.
Man (mačiau ir daugumai Jūsų) iškilo klausimas, kur pirkti gerą lavašą? Juk jis turi būti ne per storas, tolygus, nelabai bijoti drėgmės. Parduotuvėse mačiau kelių rūšių, jie nėra blogi, tačiau:
1) po pagaminimo jau būna "pastovėję";
2) gan brangūs;
3) ne visada kokybiški, netinkamo storumo ir pan.
Kaip tyčia, vakar susipažinau su armėnu. Jis turi kebabinę. Sėdėjome, "šnapsiavome", išėjo kalba, kur jis lavašus ima. Sako, kepu. Klausiu, ar parduodi. Jo, sako. 1,5 Lt vieneto kaina ir man namo įdėjo 5 lavašus. Smagu, nes tikrai kokybiški. Dydis irgi panašus į parduotuvėje parduodamų.
Tad jei kada sumanysite pabandyti:
Kebabinė senajame Žvėryno žiede (didelis kioskas toks), Sėlių g. 56A.
Lavašai po 1,5 Lt, pachlava - 2,5 Lt (jei kas mėgstat, man tai per saldu), basturma kilogramas - 80 Lt (bet ragaukite prieš tai, gal nepatiks?).
Savininko vardas Armen
Telefonaas jei ką: 8 600 53 061
Į sveikatą
Esu dažnas Jūsų forumo lankytojas, kai reikia patarimų dėl maisto gaminimo. Labai jau mėgstu aplink puodus šokinėti
Šiame forume atsikasiau ir susukto lavašo receptus, dariau įvairius, labai skanu.
Man (mačiau ir daugumai Jūsų) iškilo klausimas, kur pirkti gerą lavašą? Juk jis turi būti ne per storas, tolygus, nelabai bijoti drėgmės. Parduotuvėse mačiau kelių rūšių, jie nėra blogi, tačiau:
1) po pagaminimo jau būna "pastovėję";
2) gan brangūs;
3) ne visada kokybiški, netinkamo storumo ir pan.
Kaip tyčia, vakar susipažinau su armėnu. Jis turi kebabinę. Sėdėjome, "šnapsiavome", išėjo kalba, kur jis lavašus ima. Sako, kepu. Klausiu, ar parduodi. Jo, sako. 1,5 Lt vieneto kaina ir man namo įdėjo 5 lavašus. Smagu, nes tikrai kokybiški. Dydis irgi panašus į parduotuvėje parduodamų.
Tad jei kada sumanysite pabandyti:
Kebabinė senajame Žvėryno žiede (didelis kioskas toks), Sėlių g. 56A.
Lavašai po 1,5 Lt, pachlava - 2,5 Lt (jei kas mėgstat, man tai per saldu), basturma kilogramas - 80 Lt (bet ragaukite prieš tai, gal nepatiks?).
Savininko vardas Armen
Telefonaas jei ką: 8 600 53 061
Į sveikatą
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 28, 15:53)
Isvada: nuo siol lavasus kepsiu pati patarimas kitoms kurios irgi bandys kepti: iskociokit blyna kuo ploniau
galvoju, kad ryt ir man reiktų pasidaryt to naminio lavašo (sportinis interesas ) tik nesupratau, kiek žinau į lavašą mielės nesideda?
Aš alvašo įdarą darau taip: sutepu majonezu, pabarstau smulkintų kopūstų salotų, po to sutrupinto pakepinto zuikio ar kokio kotleto pabarstau ir užpilu padažo (majonezas, grietinė, česnakas, citrinos sultys, truputį šviežaus agurko, druskytė) ir viską suvynioju. Paslegiu keliom minutėm, supjaustau dideliais gabalais (nes plonais neišeina, per daug įdaro) ir tada kemšam.
Man tai labai skanu, ir niekas dar nesakė kad neskanu, ir dar paprašė.
Man tai labai skanu, ir niekas dar nesakė kad neskanu, ir dar paprašė.
Uzsinorejau valgyti
Kokios įdomios idėjos su šildytu lavašo įdaru, reikia būtinai išbandyti
Pabandžiau variantą su Tartare sūreliu lašišos skonio ir lašiša - superinis skonis ir atrodo labai gražiai ačiū už įdėja