Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

QUOTE(vidal @ 2009 01 21, 12:41)
nei š.. nei gegutė blush2.gif  Bet jau valgyt reik užsitraukus  langines, kad  nieks nepamatytų biggrin.gif nes viskas krenta, plyšta........
PROVALAS b doh.gif  : biggrin.gif  schmoll.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2009 01 21, 16:52)
plyšta kaip padla, neskanus visiškai  schmoll.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
nu merginos, jus saunuoles, ne tik suzinojau kaip ta lavasa gamint, bet ir nuotaika pakilo....clap.gif thumbup.gif
o beje gal kad foto gali ideti tu kur neplysta lavasu? g.gif
Atsakyti
foto neturiu to kur neplysta
bet as perku is RIMi ( aisku buna kituose centruose)
Etnia- tikrai neskanus- bandziau, bet daugiau jo neperku, jeigu nebuna kitos firmos is vis geriau nepirktsito.

o ta normalu lavasa gamina tikoia firma, kur ir kitokius armeniskus saldumybžnus- pyragus ir kita produkcija gamina.

siaip kiek asmaciau vilniuje tai buna tik dvieju rusiu lavasas etnia ir ta geras..

na norfa dar kartais kazkokio irgi uzsiveza- bet jis zalias, ji sildyt reikia..
Atsakyti
nu tai va mielos mergaitės, taip ir nesuprantu, koks tas gerasis lavašas g.gif g.gif
Reiks paieškot tiesiog kito ir išbandyt, na jei kas žinot, tai tikrai gal kokia fotke idėkit blush2.gif
Nes tikrai nesuprantu kaip galima gamint, ir dar svečius vaišint( na turiu omeny, ne raumeny biggrin.gif ) iš to kur mes čia taip negražiai ne kurios išvadinom ax.gif
Atrodo kad ir aš ne pirma diena virtuvėj, ant jo vandens nepyliau, nu bet pad....ištižo ir suplyšo biggrin.gif biggrin.gif
na bet nieko.Mes nugalėsim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir išsiaiškinsim, kuris pats geriausias LAVAŠAS.Sėkmės visoms ir geros nuotaikos, kad ir prie suplyšusio lavašo thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai patinka iš kebabinės kioskelio. Tik ne visur parduoda.
Atsakyti
Pats geriausias lavasas latviu gamybos, esu macius pirkti tik Rimi (konkreciai Megoj) ir tai ne visada buna. neplysta, ne toks kietas ir grubus kaip kad Etnios, ir didesnis. mes ant jo ir pica kepam 4u.gif Tas Etnios armeniskas tai is vis kazkoks nesusipratimas, plysta per visus sulenkimus ir neskanus doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 21, 17:49)
Perku armeniska lavasa ir tikrai neplysta, as dedu tepamo surelio, salotu lapu, rukytos vistos slauneles supjaustau ir zalio agurko, man bent jau niekas neperslampa

Aš dariau su etnios tai man labai puikiai gavosi,niekur nei trupučio nesuplyšo ir jokiu būdu niekas nebyrėjo,labai gerai išėjo,o ir svečioai liko patenkinti. Nors abejoju,kad pas mus dar kitokių būtų,nes it tai ne visuose pc randu ir šito jums blogo,na bet aš negaliu skųstis,man labai tiko ir patiko mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi perku iš kebabinės, labai geri
Atsakyti
As vietoj lavaso tortilijas naudoju,labai gerai susisuka thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju etnos lavasa. Paskaicius pastebejau, kad daugelis susukusios laiko saldytuve. As nei suslegiu, nei laikau saldytuve ir visuomet pawyksta puikiai tongue.gif Visada tepu rama varskes sureli, o jau idaras priklauso nuo fantazijos, bet skaniausi:
1. Lasisa, zalias agurkelis, krapiukas;
2. Kumpelis, malinuoto agurkelio griezineliai, salotos lapai.

O pussesere minejo, kad neblogas yra karstas variantas tokiu suktinuku: ji tepa lydyta sureli, deda kumpeli arba desra, darzoviu, susuka suktinuka, ivynioja i folija ir pasauna i orkaite. Po to supjausto riekelem. Sako kaip karsti sumustinukai gaunasi, tik dar ypatingesni. Ryt bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 21, 19:13)
As ir sita perku doh.gif  doh.gif  doh.gif Jus man pasakykit, kur ir koki galima gaut skanesni lavasa?

QUOTE(suntea7 @ 2009 01 21, 19:35)
o beje gal kad foto gali ideti tu kur neplysta lavasu? g.gif

šioje temoje jau dėjo vieną kartą,bet pasikartosiu
šitas būna RIMI,tikrai labai geras
user posted image
pasikartosiu dar,kur Klaipėdoje yra tikrai gerų lavašų:
Autoaibės teritorijoje armėniškos virtuvės kavinėje,Ararat bare/restorane (netoli p/c Gulbė), Aladino kebabinėje (Laukininkų ir Vingio g).dar vieną kartą pirkau kebabų kioskelyje prie pat Vaikų pasaulio-irgi visai neblogas
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 01 27, 12:27)

Aciu aciuks.gif esu macius pasirodo ji pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 01 27, 12:27)
user posted image
pasikartosiu dar,kur Klaipėdoje yra tikrai gerų lavašų:
Autoaibės teritorijoje armėniškos virtuvės kavinėje,Ararat bare/restorane (netoli p/c Gulbė), Aladino kebabinėje (Laukininkų ir Vingio g).dar vieną kartą pirkau kebabų kioskelyje prie pat Vaikų pasaulio-irgi visai neblogas

taip taip , aš irgi toki nusipirkau ( vieną dėl visa ko mirksiukas.gif po Vilniaus duonos Armeniško lavašo doh.gif ) kaip smagu girdėt kad geras, nes pati dar neišbandžiau, guli namie.Tad dabar ramiai darysiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti