Rimi (Vilniuje) lavašai būna duonos skyriuje (sulankstyti į stačiakampį ir susukti į polietileno plėvelę).
QUOTE(Balta avele @ 2005 02 09, 16:03)
Snd pirkau lavasa Kaune Silainiu turguje, net pati nustebau pamaciusi kad ir turguj pardavineja.Pasidariau-tikrai skanu
o gal kas nors zino kokia kita vieta kur lavasu kaune buna pirkt, nes labai jau tingisi iki silainiu turgaus vaziuot
QUOTE(Balta avele @ 2005 02 09, 16:03)
Snd pirkau lavasa Kaune Silainiu turguje, net pati nustebau pamaciusi kad ir turguj pardavineja.Pasidariau-tikrai skanu
O kurioje vietoje ju yra? Kiek kainuoja?
QUOTE(une @ 2005 02 24, 08:07)
beja, vakar vakare neturejo matyt irgi ne visada buna....
tai va, o aš vakar pusę Molo Maximos aplaksčiau
As vakar Grace buvau, tai ten labai skania uzkanda su lavasu daro: sudeda
* mesyte (salto rukymo, liesa),
* "President" suri su baltaisiais pelesiais,
* petrazoles (nedaug, tiesiog lapeliais, gal juos veliau ideda, nzn...),
suvynioja toki vyniotini mazdaug 5cm storio, jis toks plokscias iseina, ir supjausto ~2cm juostelemis. As dar del visa ko dantu krapstuka ar sumustiniu pagaliuka, ir galima pateikti kaip uzkandeles
Liabai skanu.
* mesyte (salto rukymo, liesa),
* "President" suri su baltaisiais pelesiais,
* petrazoles (nedaug, tiesiog lapeliais, gal juos veliau ideda, nzn...),
suvynioja toki vyniotini mazdaug 5cm storio, jis toks plokscias iseina, ir supjausto ~2cm juostelemis. As dar del visa ko dantu krapstuka ar sumustiniu pagaliuka, ir galima pateikti kaip uzkandeles
Liabai skanu.
QUOTE(Lemur @ 2005 03 26, 15:29)
Jei kas pamatysit ,kur Kaune lavaso ,butinai parasykit ,nes as siandien visur buvau ir maximoj ir rimi ir norfoj niekur nera ,o pardavejos pesiais traukioja ! (nebuvau tik silainiu turguj ) labai jau man toli
Vakar maciau Merkurijaus "Medijo". Sudeta shaldytuve prieshais mishrainiu skyriu