Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

Maximoj ir Rimi būna pirkt blush2.gif
Atsakyti
Merginos,kaip jūs dėliojat lavašui produktus,aš kartą dariau,bet nepavyko,o dabar naujiesiems noriu pasigaminti ir bijau,kad nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 12 29, 13:24)
Merginos,kaip jūs dėliojat lavašui produktus,aš kartą dariau,bet nepavyko,o dabar naujiesiems noriu pasigaminti ir bijau,kad nepavyks  verysad.gif

Aš darau taip: lavaša ištepu sureliu,pabarstau krapais,dedu salotų lapus,pjaustytą mėsytę galima dar agurkėlį.Susuki vamzdelį,į foliją ir porai valandėlių į šaldytuvą
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2008 12 29, 19:08)
Aš darau taip: lavaša ištepu sureliu,pabarstau krapais,dedu salotų lapus,pjaustytą mėsytę galima dar agurkėlį.Susuki vamzdelį,į foliją ir porai valandėlių į šaldytuvą

Na bet dedi paeiliui,o ne vienus ant kitų ar ne? Nes aš pirmam užtepiau sūrelį,sudėjau ant viso(išklojau) lašišą ir ant jos dar priedų doh.gif Tai jautėsi vien tik lašiša,nėjo valgyt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2008 12 29, 20:08)

skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Siandien dariau pirma karta lavasa-tepiau lydytu sureliu, zalio agurko papjausciau, ir rukytos slauneles dejau tik , labai skanu buvo 4u.gif
Atsakyti
o ant kokio lavaso darot? nes sakau gal tas"blogasis" jau geresnis biggrin.gif nes kiek anksciau ji pirkau, tai plysdavo visada per sulenkimus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 01 07, 11:33)
o ant kokio lavaso darot? nes sakau gal tas"blogasis" jau geresnis biggrin.gif nes kiek anksciau ji pirkau, tai plysdavo visada per sulenkimus sad.gif

Darau ant armenisko lavaso, maximoj perku, lygtais Etnos vadinasi ar kazkas panasaus, man geras, nesuplyso
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 10 09, 17:23)
Ka tik pasidariau lavasus su lasisa ir jautienos farsu (kepintu keptuveje) assa.gif . Dabar telieka 2 valandziukes palaukti hihihi.gif .

o kaip reik daryt ? g.gif kaip tik kasko panasaus iekau smile.gif gal kas pasakytu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 03, 23:25)
Siandien dariau pirma karta lavasa-tepiau lydytu sureliu, zalio agurko papjausciau, ir rukytos slauneles dejau tik , labai skanu buvo 4u.gif

nepykit, bet aš - klin klin - noriu paklausti, tai ar jo nereik šildyt???? aš šiandien varčiau varčiau rankose parduotuvėj tuos lakštus ir galvoju - ka daryt, ka daryyyt??? doh.gif biggrin.gif
pasirodo juos reik šaltus valgyt,o gal galima ir šildyt mikrobangėj?
Tik nesijuokit, na nesu aš jų darius ir gaila nieks nepavaišino......teks pačiai daryt blush2.gif
Atsakyti
Galima sildyt, galima salta valgyt - skonio reikalas ir ziurint, ka su juo darysi.
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2009 01 13, 20:44)
nepykit, bet aš - klin klin - noriu paklausti, tai ar jo nereik šildyt???? aš šiandien varčiau varčiau rankose parduotuvėj tuos lakštus ir galvoju - ka daryt, ka daryyyt??? doh.gif  biggrin.gif
pasirodo juos reik šaltus valgyt,o gal galima ir šildyt mikrobangėj?
Tik nesijuokit, na nesu aš jų darius ir gaila nieks nepavaišino......teks  pačiai daryt  blush2.gif

As dariau kaip salta uzkandi, saltas man labai skanu, sildytas manes kazkaip nevilioja, matyt nuo skonio priklauso
Atsakyti