Maximoj ir Rimi būna pirkt
Merginos,kaip jūs dėliojat lavašui produktus,aš kartą dariau,bet nepavyko,o dabar naujiesiems noriu pasigaminti ir bijau,kad nepavyks
QUOTE(Gintarėja @ 2008 12 29, 13:24)
Merginos,kaip jūs dėliojat lavašui produktus,aš kartą dariau,bet nepavyko,o dabar naujiesiems noriu pasigaminti ir bijau,kad nepavyks
Aš darau taip: lavaša ištepu sureliu,pabarstau krapais,dedu salotų lapus,pjaustytą mėsytę galima dar agurkėlį.Susuki vamzdelį,į foliją ir porai valandėlių į šaldytuvą
QUOTE(jolia @ 2008 12 29, 19:08)
Aš darau taip: lavaša ištepu sureliu,pabarstau krapais,dedu salotų lapus,pjaustytą mėsytę galima dar agurkėlį.Susuki vamzdelį,į foliją ir porai valandėlių į šaldytuvą
Na bet dedi paeiliui,o ne vienus ant kitų ar ne? Nes aš pirmam užtepiau sūrelį,sudėjau ant viso(išklojau) lašišą ir ant jos dar priedų Tai jautėsi vien tik lašiša,nėjo valgyt
QUOTE(jolia @ 2008 12 29, 20:08)
skanumėlis
o ant kokio lavaso darot? nes sakau gal tas"blogasis" jau geresnis nes kiek anksciau ji pirkau, tai plysdavo visada per sulenkimus
QUOTE(blondynka @ 2009 01 07, 11:33)
o ant kokio lavaso darot? nes sakau gal tas"blogasis" jau geresnis nes kiek anksciau ji pirkau, tai plysdavo visada per sulenkimus
Darau ant armenisko lavaso, maximoj perku, lygtais Etnos vadinasi ar kazkas panasaus, man geras, nesuplyso
QUOTE(inrinke @ 2008 10 09, 17:23)
Ka tik pasidariau lavasus su lasisa ir jautienos farsu (kepintu keptuveje) . Dabar telieka 2 valandziukes palaukti .
o kaip reik daryt ? kaip tik kasko panasaus iekau gal kas pasakytu?
QUOTE(joliteee @ 2009 01 03, 23:25)
Siandien dariau pirma karta lavasa-tepiau lydytu sureliu, zalio agurko papjausciau, ir rukytos slauneles dejau tik , labai skanu buvo
nepykit, bet aš - klin klin - noriu paklausti, tai ar jo nereik šildyt???? aš šiandien varčiau varčiau rankose parduotuvėj tuos lakštus ir galvoju - ka daryt, ka daryyyt???
pasirodo juos reik šaltus valgyt,o gal galima ir šildyt mikrobangėj?
Tik nesijuokit, na nesu aš jų darius ir gaila nieks nepavaišino......teks pačiai daryt
Galima sildyt, galima salta valgyt - skonio reikalas ir ziurint, ka su juo darysi.
QUOTE(vidal @ 2009 01 13, 20:44)
nepykit, bet aš - klin klin - noriu paklausti, tai ar jo nereik šildyt???? aš šiandien varčiau varčiau rankose parduotuvėj tuos lakštus ir galvoju - ka daryt, ka daryyyt???
Tik nesijuokit, na nesu aš jų darius ir gaila nieks nepavaišino......teks pačiai daryt
As dariau kaip salta uzkandi, saltas man labai skanu, sildytas manes kazkaip nevilioja, matyt nuo skonio priklauso