Sveikutės, pasufleruosiu jum dar vieną receptuką :)tikiuosi nepasikartosiu tai vat levašo įdarui reikės :
1. karštai rūkytos žuvytes
2. zalio, susmulkinto svoguno
3. majonezo
4. krapų
šių produktų kiekį dėkite pagal skonį, skonis tikrai geras:)
mergaites o gal zinote kaip daryti involtino, kru buna tokie sukti? ka galima i juos ideti? kazkaip galvoju bet jauciu ne cisaka atsimenu. padekite jei galirtre
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 03, 16:07)
O čia šiaip pastebėjimas - anksčiau visad lavašą darydavau su lydytu sūriu,tai irgi buvau nusivylusi jau šituo patiekalu , dabar pradėjau tepamą varškę naudoti, tai gaunasi. Tas sūrelis lydytas kažkokį bjaurų skonį priduodavo
Turbut skonio (ir pacio lydyto surio) reikalas. Mum ir su suriu, ir su varske
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 03, 16:07)
O čia šiaip pastebėjimas - anksčiau visad lavašą darydavau su lydytu sūriu,tai irgi buvau nusivylusi jau šituo patiekalu , dabar pradėjau tepamą varškę naudoti, tai gaunasi. Tas sūrelis lydytas kažkokį bjaurų skonį priduodavo
aš dariau su lydytu sūreliu,rūkytu kumpiu,agurku ir salotom,tai viskas liuks buvo jokio bjauraus skonio nesijuto
QUOTE(Poema @ 2008 09 01, 11:57)
etnia lavasas tikrai nieko gero Suplyso sukant nors ir ydaro dejau mazai zodziu daugiau jo nepirksiu
o as kaip tik katik susisukau etnos lavasa, nes jusu rekuomenduojamos ir taip isgirtos nebuvo tai nusprendziau surizikuot su sita, ir kuo geriausiai - nei plyso, nei ka labai greitai ir lengvai pasidariau, po poros valandeliu galesiu parasyt ir kaip gavos
labai puikiai viskas gavosi
ir MB labai patiko
ir MB labai patiko
o man labai įdomu iš ko pats lavašas gaminamas?kažin namie pavyktų pasigaminti?
neperskaiciau visos temos,gal nesikartosiu
mano mama mirsta del mano lavaso suktinuku
supjaustau kopusta,kaip salotom,suminkau rankom,uzmarinuoju su prieskoniais ir daug padazu(salotu,majonezu,truputi keciupo),taip,kad kopustai plauktu padaze.
tada i lavasa dedu kopustus,pakepinta vistiena,pomidoro,svogunu,vinioju i folija ir i orkaite arba i tokia griline kaip kebabinese buna
kitas receptukas: Saltas lavasas!
tepu majonezu, dedu salotu,krapu,svogunu(raudonu), pomidora,agurka smulkiai ir lasisa rukyta,galima ir su vistiena. tada suvinioti i folija, kuo nors paslegti ir palaikyti,tada pjaustyti gabaleliais ir valgyti
mano mama mirsta del mano lavaso suktinuku
supjaustau kopusta,kaip salotom,suminkau rankom,uzmarinuoju su prieskoniais ir daug padazu(salotu,majonezu,truputi keciupo),taip,kad kopustai plauktu padaze.
tada i lavasa dedu kopustus,pakepinta vistiena,pomidoro,svogunu,vinioju i folija ir i orkaite arba i tokia griline kaip kebabinese buna
kitas receptukas: Saltas lavasas!
tepu majonezu, dedu salotu,krapu,svogunu(raudonu), pomidora,agurka smulkiai ir lasisa rukyta,galima ir su vistiena. tada suvinioti i folija, kuo nors paslegti ir palaikyti,tada pjaustyti gabaleliais ir valgyti
nu niekaip nerandu to gerojo lavaso, gal kuri uzmatet Kaune kur nors, help
QUOTE(blondynka @ 2008 11 25, 12:00)
nu niekaip nerandu to gerojo lavaso, gal kuri uzmatet Kaune kur nors, help
minejo merginos, kad Rimi yra
Megos Rimi buna kiekviena diena