Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

Sveikutės, pasufleruosiu jum dar vieną receptuką :)tikiuosi nepasikartosiu 4u.gif tai vat levašo įdarui reikės :
1. karštai rūkytos žuvytes
2. zalio, susmulkinto svoguno
3. majonezo
4. krapų smile.gif
šių produktų kiekį dėkite pagal skonį, skonis tikrai geras:)
Atsakyti
mergaites o gal zinote kaip daryti involtino, kru buna tokie sukti? ka galima i juos ideti? kazkaip galvoju bet jauciu ne cisaka atsimenu. padekite jei galirtre
Atsakyti
O čia šiaip pastebėjimas - anksčiau visad lavašą darydavau su lydytu sūriu,tai irgi buvau nusivylusi jau šituo patiekalu verysad.gif , dabar pradėjau tepamą varškę naudoti, tai thumbup.gif gaunasi. Tas sūrelis lydytas kažkokį bjaurų skonį priduodavo
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 03, 16:07)
O čia šiaip pastebėjimas - anksčiau visad lavašą darydavau su lydytu sūriu,tai irgi buvau nusivylusi jau šituo patiekalu verysad.gif , dabar pradėjau tepamą varškę naudoti, tai  thumbup.gif  gaunasi. Tas sūrelis lydytas kažkokį bjaurų skonį priduodavo

Turbut skonio (ir pacio lydyto surio) reikalas. Mum ir su suriu, ir su varske thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 03, 16:07)
O čia šiaip pastebėjimas - anksčiau visad lavašą darydavau su lydytu sūriu,tai irgi buvau nusivylusi jau šituo patiekalu verysad.gif , dabar pradėjau tepamą varškę naudoti, tai  thumbup.gif  gaunasi. Tas sūrelis lydytas kažkokį bjaurų skonį priduodavo

aš dariau su lydytu sūreliu,rūkytu kumpiu,agurku ir salotom,tai viskas liuks buvo smile.gif jokio bjauraus skonio nesijuto

Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 09 01, 11:57)
etnia lavasas tikrai nieko gero schmoll.gif Suplyso sukant nors ir ydaro dejau mazai zodziu daugiau jo nepirksiu schmoll.gif

o as kaip tik katik susisukau etnos lavasa, nes jusu rekuomenduojamos ir taip isgirtos nebuvo doh.gif tai nusprendziau surizikuot su sita, ir kuo geriausiai - nei plyso, nei ka thumbup.gif labai greitai ir lengvai pasidariau, po poros valandeliu galesiu parasyt ir kaip gavos ax.gif
Atsakyti
labai puikiai viskas gavosi thumbup.gif
ir MB labai patiko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o man labai įdomu iš ko pats lavašas gaminamas?kažin namie pavyktų pasigaminti? g.gif
Atsakyti
neperskaiciau visos temos,gal nesikartosiu ax.gif
mano mama mirsta del mano lavaso suktinuku ax.gif
supjaustau kopusta,kaip salotom,suminkau rankom,uzmarinuoju su prieskoniais ir daug padazu(salotu,majonezu,truputi keciupo),taip,kad kopustai plauktu padaze.
tada i lavasa dedu kopustus,pakepinta vistiena,pomidoro,svogunu,vinioju i folija ir i orkaite arba i tokia griline kaip kebabinese buna thumbup.gif

kitas receptukas: Saltas lavasas!
tepu majonezu, dedu salotu,krapu,svogunu(raudonu), pomidora,agurka smulkiai ir lasisa rukyta,galima ir su vistiena. tada suvinioti i folija, kuo nors paslegti ir palaikyti,tada pjaustyti gabaleliais ir valgyti thumbup.gif
Atsakyti
nu niekaip nerandu to gerojo lavaso, gal kuri uzmatet Kaune kur nors, help 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 11 25, 12:00)
nu niekaip nerandu to gerojo lavaso, gal kuri uzmatet Kaune kur nors, help  000189.gif

minejo merginos, kad Rimi yra g.gif
Atsakyti
Megos Rimi buna kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti