Pirmiausiai darydavau su Etnia, na, man jie biski plyso, bet normaliai ,ta vieta patepdavau sukdama sureliu lydytu ir viskas ok
, o tie Rimi plonesni, lengviau sukas. Nei pirmi, nei natri nedreko - gal per daug slapiu ingredientu dedat? Dar dabar kaip tik turiu saldytuve, ir lasisos yra, reiktu pasidaryt lauktuviu (vaziuosiu pas mociute). Man tai jie nuostabus issigelbejimas, kai uzsuka sveciai, kol plepam greit susuku, pusvalanduka pastovi ir puikus uzkandis ant stalo
ir vieno isheina 2 lavasai, darau viena su zuvim, kita su slapke ar kumpiu, vnzo nesekmiu kaip ir nebuta, Be to man labiau patinka kai lavasa suku standziau - nes tas ispleres ne toks patogus valgyt ir vaizdas man grazesnis, tada ir pjaustosi graziau, ir lekstei sustatyti galima.
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2008 07 24, 10:52)
va naminem salygom lavasas, bet kazin ar verta terliotis, kai jis tiek kainuoja, ir pakuot patogi
ta prasme, n ei per daug jo ten, nei per mazai