Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

na va vakar dariau lavas bet nieko man nesigavo matyt esu nekokia kulinare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 09, 09:16)
na va vakar dariau lavas bet nieko man nesigavo matyt esu nekokia kulinare biggrin.gif

kas nesigavo? 4u.gif
Atsakyti
Nerealiai megstu lavaša... kaip užsimaniau doh.gif aš esu darius ir su varškės sūriu ir vytintu kumpiu, man labai skanu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 07 09, 15:26)
kas nesigavo? 4u.gif

man tas blynas suplyso verysad.gif o kai sukau ji tai jis man kazkoks stpras gavosi g.gif
Atsakyti
gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk mirksiukas.gif
as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 12, 10:33)
gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk  mirksiukas.gif
as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai  thumbup.gif

na kad lyg ir nespaudziau nu kada reiks dar pabandyt padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2008 07 12, 08:36)
man tas blynas suplyso verysad.gif o kai sukau ji tai jis man kazkoks stpras gavosi g.gif

Atidarius lavaso pakuote , ji is karto reikia ir naudoti , o kai pastovi jis pradeda dziuti ir plysti ! Ar negali ,kad jus ilgiau ji palaikete atidaryta, ir del to jums jis plyso!
Atsakyti
o gal dar ir per daug, arba per storai viska sudejote?
butinai pabandykite dar karta, tik su visu patarimais. su svieziu lavasu, stipriai ne viniokite, ir dekite viska kuo ploniau, ir ne per daug, turi pavykti, jums patiks, tikrai skanu thumbup.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau lavašą, o jis toks pailgos formos. Kuria kryptimi jį vyniojate: siaurąja ar ilgąja?
Atsakyti
siauraja- kad storesnis butu
Atsakyti
Mergaitės,o lavašą reikia visą vynioti ar dalinti pusiau??? g.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyt kur rasti tu skaniuju lavasu, kur RIMI buna? Ne tu kur ka tik atsirado
Atsakyti