na va vakar dariau lavas bet nieko man nesigavo matyt esu nekokia kulinare
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 09, 09:16)
na va vakar dariau lavas bet nieko man nesigavo matyt esu nekokia kulinare
kas nesigavo?
Nerealiai megstu lavaša... kaip užsimaniau aš esu darius ir su varškės sūriu ir vytintu kumpiu, man labai skanu
QUOTE(gabrieliux @ 2008 07 09, 15:26)
kas nesigavo?
man tas blynas suplyso o kai sukau ji tai jis man kazkoks stpras gavosi
gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk
as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 12, 10:33)
gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk
na kad lyg ir nespaudziau nu kada reiks dar pabandyt padaryti
QUOTE(lamcik @ 2008 07 12, 08:36)
man tas blynas suplyso o kai sukau ji tai jis man kazkoks stpras gavosi
Atidarius lavaso pakuote , ji is karto reikia ir naudoti , o kai pastovi jis pradeda dziuti ir plysti ! Ar negali ,kad jus ilgiau ji palaikete atidaryta, ir del to jums jis plyso!
o gal dar ir per daug, arba per storai viska sudejote?
butinai pabandykite dar karta, tik su visu patarimais. su svieziu lavasu, stipriai ne viniokite, ir dekite viska kuo ploniau, ir ne per daug, turi pavykti, jums patiks, tikrai skanu
SEKMES
butinai pabandykite dar karta, tik su visu patarimais. su svieziu lavasu, stipriai ne viniokite, ir dekite viska kuo ploniau, ir ne per daug, turi pavykti, jums patiks, tikrai skanu
SEKMES
Nusipirkau lavašą, o jis toks pailgos formos. Kuria kryptimi jį vyniojate: siaurąja ar ilgąja?
siauraja- kad storesnis butu
Mergaitės,o lavašą reikia visą vynioti ar dalinti pusiau???
o gal galit pasakyt kur rasti tu skaniuju lavasu, kur RIMI buna? Ne tu kur ka tik atsirado