Bet sakyciau brangokai tas najasis lavasas gaunasi. Vienas lapas 3 Lt, o vaka kai pirkom prie Girstupio kebabus, matem, kad lavasas kainuoja 1.5 Lt.
QUOTE(blondynka @ 2008 06 21, 13:39)
Bet sakyciau brangokai tas najasis lavasas gaunasi. Vienas lapas 3 Lt, o vaka kai pirkom prie Girstupio kebabus, matem, kad lavasas kainuoja 1.5 Lt.
gal lavaso dydis skiriasi?
QUOTE(Tweety @ 2008 06 23, 20:59)
Brangokas tas lavašas, o "Vilniaus duonos" - dar ir nelabai skanus, kažkoks sausas, miltai labai jaučiasi. Žodžiu, nusivyliau.
Man tai skanus. Kitokio nebandžiau, o koks tada skanus?
QUOTE(Tropikana @ 2008 06 23, 20:35)
Man tai skanus. Kitokio nebandžiau, o koks tada skanus?
Tiksliai nežinau, kas gamina, kažkokia UAB (gal UAB "Lavašas"), ant etiketės piešinėlis (namas ar kažkoks pastatas). Man tas plonesnis ir skanesnis .
QUOTE(Tweety @ 2008 06 25, 09:27)
Tiksliai nežinau, kas gamina, kažkokia UAB (gal UAB "Lavašas"), ant etiketės piešinėlis (namas ar kažkoks pastatas). Man tas plonesnis ir skanesnis .
jo,šitas geras kažkokios įmonės iš Druskininkų tokius tik RIMI mačiau,dar šimtalapius jie kepa
o Vilniaus duonos pažiūrėjau ir nepirkau,nes jis man kažkoks kietas,storas pasirodė
Nusivyliau ir as tuo "Vilniaus duonos" lavasu dar kol maiselyje buvo tai minkstas buvo, bet vos tik ikisau i orkaite pasildyti is karto sukietejo, net nebandem valgyti, nes nejo jo net normaliai suvynioti
teko eit nusipirkt tortiliju, tai su jom jokiu problemu nebuvo.
reiks dar paieskoti to is Druskininku
teko eit nusipirkt tortiliju, tai su jom jokiu problemu nebuvo.
reiks dar paieskoti to is Druskininku
QUOTE(lapute33 @ 2008 06 25, 13:28)
Nusivyliau ir as tuo "Vilniaus duonos" lavasu dar kol maiselyje buvo tai minkstas buvo, bet vos tik ikisau i orkaite pasildyti is karto sukietejo, net nebandem valgyti, nes nejo jo net normaliai suvynioti
teko eit nusipirkt tortiliju, tai su jom jokiu problemu nebuvo.
reiks dar paieskoti to is Druskininku
teko eit nusipirkt tortiliju, tai su jom jokiu problemu nebuvo.
reiks dar paieskoti to is Druskininku
bet koks lavašas orkaitėje sukietėja ji šildyti galima nebent jau su įdaru
tai ne tortiljos...
tikrai SUKIETEJA orkaiteje lavasas. kiek zinau,jo ten det nereikia.
idomu koki patiekala norejot pagamint?
idomu koki patiekala norejot pagamint?
Niekada nesu pirkusi lavaso, bet dabar nusimato progele, tai noriu pabandyti tuos suktinukus su lasisa
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 01, 22:12)
Niekada nesu pirkusi lavaso, bet dabar nusimato progele, tai noriu pabandyti tuos suktinukus su lasisa
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
As dejau "panemunes lanku" be priedu,! dar " kedainiu" majonezo, krapu, svogunu laisku, virtus kiausinius ,kuriuos tarkavau per "burokine" tarka. Tik patarciau suviniojus neslegti, nes gausis negrazi forma. Dariau ryte ,o valgem vakare. Visiems patiko!
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 01, 22:12)
Niekada nesu pirkusi lavaso, bet dabar nusimato progele, tai noriu pabandyti tuos suktinukus su lasisa
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
Buvo ir aprasymas, ir nuotraukos, bet noriu, kad gautusi is pirmo karto gerai, tai vel gi paklausiu:
Koks turi buti tepamas surelis? Varskes, kaip 'Musu", ar kaip "Lanku"- lydytas?
Gal geriau be priedu ?
Kas dar dedasi? Krapai?
Suvyniojus lavasa ir ivyniojus i plevele reikia truputi paslegti? Gal geriau is vakaro padaryti ar TOS dienos ryte galima?
Labai noreciau detaliau suzinoti darbo eiga. Aciu
as tai tepu Rama su cesnakais, paskui uzdedu salotu lapu, paskui mesytes ir pomidorai. susuku i plevele ir i saldytuva 2 val.
per nakty nereiktu, nes gali labai sulpati ir palikti nebeskanus