Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

Aš ir pirkau vilniaus duonos patenkinta likau net labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 04 birželio 2008 - 22:27
QUOTE(mikaela @ 2008 06 04, 23:26)
Aš ir pirkau  vilniaus duonos patenkinta likau net labai thumbup.gif

Aš irgi jau spėjau nusipirkti ir išbandyti, tik nemaniau, kad jie tokio dydžio wacko.gif
Tai jau tiek visko prikroviau, kad apžiot neapžiojom blush2.gif doh.gif
Atsakyti
m o kokia vistiena ten det? virta ar kepta?
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 05, 21:47)
m o kokia vistiena ten det? virta ar kepta?

kokia nori, nors ir rukyta
kaip kam skaniau, tas taip ir deda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 05 birželio 2008 - 21:01
vakar lavaso radau Megoj Rimi Kaunas. Prie duonos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimadr: 05 birželio 2008 - 21:44
Klaipėdoje lavašą mačiau:RIMI Arenoje,prie duonos ir IKI (konkrečiau-Vingio g.) "Vilniau duonos"
Atsakyti
Jau kaip uzveze lavasus, tai dabar kiekvienoj pardej galima nusipirkti thumbup.gif (Kaune biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 06 09, 20:47)
Jau kaip uzveze lavasus, tai dabar kiekvienoj pardej galima nusipirkti thumbup.gif (Kaune biggrin.gif )

o kur konkreciai g.gif kazkaip tik rimi teko matyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 10, 18:39)
o kur konkreciai g.gif kazkaip tik rimi teko matyti unsure.gif

tai ir IKI kiekvienoj yra, atsirado kazkoks naujas gamintojas, tai ir pradejo ju kept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 05 07, 19:46)
Gal kas bandėt Kaune ARARAT restorane to lavašo ieškot? Reikės ryt paskambint g.gif

Kaune ARARAT restorane tikrai neparduoda verysad.gif , lekiau pries viena baliu visur ieskot, nes anksciau Kaune nebuvo to dziaugsmo blink.gif . Tai y mane kaip y nesveika kokia paziurejo, kai paklausiau ar lavaso turi schmoll.gif lotuliukas.gif . Toks vaizdas buvo ,kad pirma karta toky pavadinima is viso isgirdo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O gal kuri galit įkelti nuotraukytę dar nesusukto lavašo. Na kaip ten viską išdėliojat ant jo. Man kažkaip susukus nelabai gražiai viskas laikosi, bando byrėti. O gal tiesiog per silpnai susuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 06 13, 13:25)
O gal kuri galit įkelti nuotraukytę dar nesusukto lavašo. Na kaip ten viską išdėliojat ant jo. Man kažkaip susukus nelabai gražiai viskas laikosi, bando byrėti. O gal tiesiog per silpnai susuku?  g.gif

Ir man būtų labai įdomu pamatyti g.gif
http://www.alfa.lt/straipsnis/121934
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 19 birželio 2008 - 16:27