Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

Vilniuje lavašo radau hiper Rimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 05 07, 18:46)
Gal kas bandėt Kaune ARARAT restorane to lavašo ieškot? Reikės ryt paskambint g.gif

As Klaipedoje Ararate pirkau uz 3 lt (jau kartoju) labai skanus ir svezias buvo, ir pakankamai didelis, tad manau ir Kaune Ararate turetum jo rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 05 07, 18:46)
Gal kas bandėt Kaune ARARAT restorane to lavašo ieškot? Reikės ryt paskambint g.gif

Na ir kokios naujienos is Kauno ARARAT'o 4u.gif
Atsakyti
As dbr bandysiu su majonezu,"slapenka",suriu ir keciupu:) ziesim kas gausis :]
Atsakyti
Paaiskinkit man prasau, kuo lavasas nuo tortilijos skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 14, 19:57)
Paaiskinkit man prasau, kuo lavasas nuo tortilijos skiriasi?  g.gif

Plonesnis, didesnis ir skonis truputi kitoks - miltai, atrodo, skirtingi naudojami, jei neklystu g.gif
Atsakyti
o cia galima ir tortiliju idarus rasyti? rolleyes.gif
Atsakyti
na as bandziau su tortilija,tai man net labai labai nepatiko verysad.gif daug skaniau butu buve iskept savu blynu su tokiu idaru g.gif
Atsakyti
Vakar su MB pasigaminome tortilijų su sūriu, pomodorais, jų padažu.Dar dėjome dešros.Susigundžiau paragauti su lašiša.Būtinai parašysiu, kas gavosi.
Atsakyti
Panašu, kad nusipirkt lavašo jau nebebus problema rolleyes.gif Šiandien IKI parduotuvėj jų buvo pilna, Vilniaus duonos gamintų thumbup.gif Ir dar ne tik lavašai, bet ir Armėniška duonelė- tokiais kaip picos papločiais.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2008 06 04, 19:33)
Panašu, kad nusipirkt lavašo jau nebebus problema rolleyes.gif  Šiandien IKI parduotuvėj jų buvo pilna, Vilniaus duonos gamintų thumbup.gif  Ir dar ne tik lavašai, bet ir Armėniška duonelė- tokiais kaip picos papločiais.

kaip tik snd radau zurnale reklama thumbup.gif
http://www.vilniausduona.lt/lt/ETNIA
http://www.vilniausd...ndex.php?id=938

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 04, 19:56)

Aha, šitie thumbup.gif Jau nusipirkau išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti