Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

QUOTE(Žūžū @ 2008 04 22, 10:42)
Sveikutės, pasidalinsiu ir aš savo receptu..  ax.gif
*Dantų krapštukų (as šiaip medinių smeigtukų).
Skanaus 4u.gif

super, butinai paivairinimui toki sedevra isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Žūžū,2008 04 22, 11:42]
Sveikutės, pasidalinsiu ir aš savo receptu.. ax.gif
Iš tikrujų tai čia labiau mano vaiko receptas, nes jis pas mane nevalgus tai čia vienas mėgstamiausių patiekalų smile.gif

Pagaliau kažkoks naujas receptukas. Suintrigavo, kad kepi sumuštinių keptuvėj. Įdaras nepabėga? biggrin.gif
Būtinai reikės pamėginti.
Atsakyti
Nu žinok, gali iš kraštų truputi sūrio nubegt (matosi nuotraukoj) tai reik stengtis, kad prie "galiukų" būtų mažiau įdaro rolleyes.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau lavaso!!! thumbup.gif chimycinsiu kazka si vakara su juo biggrin.gif
Atsakyti
mmmmm kaip nioreciau blink.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien pirmą kart radau pas mus pirkt lavašo, tai padariau "ant greičio" sumuštinukus.
Ištepiau Rama tuo varškės kremu su agurkais ir krapais, kadangi neturėjau kumpio, tiko ir daktariška dešra, pomidoras ir agurkas essen.gif

suėjo skaniai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 26, 17:53)
Aš tai šiandien pirmą kart radau pas mus pirkt lavašo, tai padariau "ant greičio" sumuštinukus.

Pas mus, tai čia kokiam mieste?
Atsakyti
reiks ciuzhint i ararata drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai rekomeduoju padaryti šitą patiekalą thumbup.gif dariau,atsižvelgdama į šeimynos skonį,bet pati ideja liuks ax.gif
lavašo turėjau 2 didelis lapus (būtų dar skaniau kokie 3-4, 6 gal jau ir per daug g.gif ),netepiau aliejum,o tiesiog tarp lapų įdėjau apkepintų svogūnų su pievagrybiais ir trupučiu grietinės 4u.gif valgant su žaliomis salotomis visumoje gaunasi toks labai skanus naminis kebabas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 28 balandžio 2008 - 11:21
Merginos Klaipėdietės, gal kas matėte Klaipėdoje kur yra pirkti lavašų. Apėjau kelias parduotuves neradau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2008 04 28, 12:37)
Merginos Klaipėdietės, gal kas matėte Klaipėdoje kur yra pirkti lavašų. Apėjau kelias parduotuves neradau.  schmoll.gif

Klaipėdoje labai skanus lavašas yra armenų bare,kur Autoaibės teritorijoje Minijos prospekto pradžioje mirksiukas.gif 1 didelis kainuoja 3 Lt,bet visada šviežias ir labai skanus.Porą kartų pirkau kebabinėse - net nėr ko lyginti schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 28 balandžio 2008 - 13:27
QUOTE(Larissa @ 2008 04 28, 13:26)
Klaipėdoje labai skanus lavašas yra armenų bare,kur Autoaibės teritorijoje Minijos prospekto pradžioje  mirksiukas.gif 1 didelis kainuoja 3 Lt,bet visada šviežias ir labai skanus.Porą kartų pirkau kebabinėse - net nėr ko lyginti  schmoll.gif
4u.gif

Ačiū man kaip tik ten patogu nueiti reiks nusipirkti. smile.gif
Atsakyti