Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 14:11)
o tai tu ji idaryta pirkai ar paprasta kaip "lapa" toki?  bigsmile.gif

paprastus lapus pirkau,įdariau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 04 14, 14:17)
Dar girdejau Ararat kavineje lavasa paprastai pardavineja, cia kur liepu gatveje prie norfos smile.gif
o nesenai buvau Vilniuje tai pirkau maximoi, bet pas mus dar nemaciau sad.gif na dar akropoly nebuvau biggrin.gif

akropoly kai buvau, tai tokia issgandusi duonos skyriaus pardaveja paziurejo i mane, kai paklausiau ar turi jie lavasu lotuliukas.gif

QUOTE(Larissa @ 2008 04 14, 14:50)
paprastus lapus pirkau,įdariau pati  mirksiukas.gif

aisku bigsmile.gif bet blmb biski brangokai manrods cia ar nea? ar vilniuj uz tiek pat panos perka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 14 balandžio 2008 - 15:04
As Vilniui kai buvau tai uz 1 dideli lapa 3lt su centais mokejau, bet lapas tikrai labai didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 16:03)
ar vilniuj uz tiek pat panos perka  g.gif

kazkur nuo 3.5 lt iki 4 lt vidutiniska kaina, priklauso nuo parduotuves, bet bent jau nera jokios problemos su pirkimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 16:03)
aisku  bigsmile.gif  bet blmb biski brangokai manrods cia ar nea? ar vilniuj uz tiek pat panos perka  g.gif

bet kad tas lapas labai didelis doh.gif aš dariau iš dviejų (vieną ant kito su įdaru)ir vyniojau,tai mes penkiese nesuvalgėm prie alc.gif
be to,kaip sakiau,jų lavaišai yra daug skanesni,negu kebabinėse kur irgi pirkau
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 14, 21:33)
bet kad tas lapas labai didelis  doh.gif aš dariau iš dviejų (vieną ant kito su įdaru)ir vyniojau,tai mes penkiese nesuvalgėm prie  alc.gif
be to,kaip sakiau,jų lavaišai yra daug skanesni,negu kebabinėse kur irgi pirkau

tai tada dar paklausiu biggrin.gif o seniai cia pirkai? cia ta kavine kur tam paciam pastate kur arbuzo plovykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 15, 21:01)
tai tada dar paklausiu biggrin.gif o seniai cia pirkai? cia ta kavine kur tam paciam pastate kur arbuzo plovykla?  g.gif

prieš 2 savaites 4u.gif o kavine ne arbūzo pastate,o už Autoaibės detalių parduotuvės,tokiame kaip privačiame name (jis toks ružavas ar morkavas g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 16, 09:23)
prieš 2 savaites  4u.gif o kavine ne arbūzo pastate,o už Autoaibės detalių parduotuvės,tokiame kaip privačiame name (jis toks ružavas ar morkavas  g.gif )

Cia panos apie Klaipeda snekat?
As tai vakar buvau iki parduotuvei tai neradau visai sad.gif reiks dar akropolio maximoi apsilankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 04 16, 09:42)
Cia panos apie Klaipeda snekat?
As tai vakar buvau iki parduotuvei tai neradau visai sad.gif reiks dar akropolio maximoi apsilankyt smile.gif

taip,apie Klaipėdą 4u.gif nėra mūsų pardėse lavašų,negaišk laiko doh.gif reikia kebabinėse prašyti kad parduotų arba,kaip jau rašėm, armėnų bare už Autoaibės arba Ararate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 16 balandžio 2008 - 10:13
na va buvau ka tik akropoli isitikinau lavasu ne kvapo doh.gif
reiks gal i ararata uzsukt paziuret ax.gif
Atsakyti
Viniuje lavaso visada randu IKI. Kainuoja 3,99 lt.
Atsakyti
Siuskit mums ji i Klaipeda, pas mus cia stygius biggrin.gif
Atsakyti