Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

kas turi lavašo pakuote, gal galetu parašyti kokia yra jo sudetis?

labiausiai mane domina ar ten yra kiaušinių ir ar daug priedu su visokiais E?

iš anksto dekoju.
Atsakyti
Galiu pasidalinti dar vienu įdaru į lavašą 4u.gif Reiks varškės, majonezo, biški česnako, daug žalumynų (krapai, petražolės) smulkintų graikiškų riešutų.Viksas gerai išmaišome, ir užtepama ant lavašo.Susukam ir supjaustom drinks_cheers.gif
Atsakyti
help.gif help.gif

mergaites gal kuri siom dienom KAUNE pirkot lavasa rolleyes.gif rolleyes.gif ziauriai skubiai man jo reik - nukriepkit mane i ta parduotuve kur jo yra...jau ne viena pervaziavau ir nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 04 09, 09:31)
help.gif  help.gif

mergaites gal kuri siom dienom KAUNE pirkot lavasa  rolleyes.gif  rolleyes.gif ziauriai skubiai man jo reik - nukriepkit mane i ta parduotuve kur jo yra...jau ne viena pervaziavau ir nerandu  verysad.gif

As lavaso ieskau jau seniai ir nei vienoj parduotuveje nerandu verysad.gif O gaila, turiu toki gera recepta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2008 04 10, 14:58)
As lavaso ieskau jau seniai ir nei vienoj parduotuveje nerandu verysad.gif O gaila, turiu toki gera recepta biggrin.gif

ech niekaip ir as neradau, bet va nusipirkau tortiliju bandysiu sukninukus su jom padaryti bigsmile.gif paeksperimentuosiu taip sakant ax.gif
Atsakyti
As visada pirkdavau lavasa ir i vidu dedavau fermentinio surio ir rukytos desros, ir dar orkaitej pakaitindavau trumpai kol suris issilydo, labai skanu, tik va dabar niekur nerandu lavasu pirkt unsure.gif
Atsakyti
klaipedietes belavasietes, zinot ka atsiminiau?! biggrin.gif kad kakzurioj kebabinej buvo ant lango uzdetas ranka rasytas popierelis - lavasas be idaro - 1lt. tai va, jauciu leksiu i kokia kebabine klausti gal gali man parduoti toki paprasta nepadaryta biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 04 10, 15:05)
ech niekaip ir as neradau, bet va nusipirkau tortiliju bandysiu sukninukus su jom padaryti  bigsmile.gif paeksperimentuosiu taip sakant  ax.gif

ar tas lavaso skonis yra panasus i tortilijos skoni?
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 04 13, 22:28)
ar tas lavaso skonis yra panasus i tortilijos skoni?

nu man tia panasus, tik lavasas plonesnis 4u.gif

nu ka mergaites paeksperimentavau ir suktinukus padariau su tortilija:

va taip atrodo tortilijos, jei kas nezino:

user posted image

nu va o cia prie krepseliu matosi tie suktinukai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 13, 21:39)
klaipedietes belavasietes, zinot ka atsiminiau?!  biggrin.gif  kad kakzurioj kebabinej buvo ant lango uzdetas ranka rasytas popierelis - lavasas be idaro - 1lt. tai va, jauciu leksiu i kokia kebabine klausti gal gali man parduoti toki paprasta nepadaryta  biggrin.gif  bigsmile.gif

Klaipėdoje labai skanus lavašas yra armenų bare,kur Autoaibės teritorijoje Minijos prospekto pradžioje mirksiukas.gif 1 didelis kainuoja 2.50,bet visada šviežias ir labai skanus.Porą kartų pirkau kebabinėse - net nėr ko lyginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 14, 12:18)
Klaipėdoje labai skanus lavašas yra armenų bare,kur Autoaibės teritorijoje Minijos prospekto pradžioje  mirksiukas.gif 1 didelis kainuoja 2.50,bet visada šviežias ir labai skanus.Porą kartų pirkau kebabinėse - net nėr ko lyginti  schmoll.gif

o tai tu ji idaryta pirkai ar paprasta kaip "lapa" toki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 13, 21:39)
klaipedietes belavasietes, zinot ka atsiminiau?!  biggrin.gif  kad kakzurioj kebabinej buvo ant lango uzdetas ranka rasytas popierelis - lavasas be idaro - 1lt. tai va, jauciu leksiu i kokia kebabine klausti gal gali man parduoti toki paprasta nepadaryta  biggrin.gif  bigsmile.gif

Dar girdejau Ararat kavineje lavasa paprastai pardavineja, cia kur liepu gatveje prie norfos smile.gif
o nesenai buvau Vilniuje tai pirkau maximoi, bet pas mus dar nemaciau sad.gif na dar akropoly nebuvau biggrin.gif
Atsakyti