Aš iš Lavašo darau tik suktinukus - užkandėles. Na vietoj sumuštinukų

Imu tą kad ir Maximinį lavašą, perpjaunu į 4 dalis (skersai ir išilgai). Tada aptepu tą gabaliuką šiek tiek tepamo sūrio arba majonezo, bet labai nedaug. Tada palei ilgesnę kraštinę dedu pagal skonį: lašišos, rūkųtos mėsos, virto kokio kumpio, daržovių (agurko, pomidoro ar paprikos) ir šiek tiek salotų lapų. Tada suvynioju panašiai kaip suši ir supjaustau irgi tokiais ritinėliais.
Dar kartais darau su varške: su trupučiu česnako ir žolelėmis sutrinu varškę, aptepu lavašo gabaliukus, dedu šiekt iek lašišos ir irgi suvynioju ir supjaustau.
DAr kartais darau su Tunu ir majonezu, tik dedu marinuotų agurkėlių. DAr galima su kepta mėsyte, tik supjaustyti reikia lazdelėmis, kad nebyrėtų įdaras

Bent jau man labai greita ir skanu, ypač kai ateina draugai ar koks baliukas.
Beje, kai kuriuos ritinukus persmeigiu smeigtukais. Gražiai atrodo dydelė lėkštė.
Kažkas panašaus tik maniškiai kiek smulkesni ir mačiau įdaro

: