Labuka...atidariau kebabine, bet vargstu su padaziuku, gal kas dirbot kebabinej ir galit pastatyti mane ant kelio, koki pagrinda reikia padaziukui -piena?
ir dar gal zinot su kuom mirko mesyte pries maunant ant iesmo
busiu laaabai dekinga jei kas patartumete
QUOTE(panele100 @ 2008 03 11, 21:30)
Labuka...atidariau kebabine, bet vargstu su padaziuku, gal kas dirbot kebabinej ir galit pastatyti mane ant kelio, koki pagrinda reikia padaziukui -piena?
ir dar gal zinot su kuom mirko mesyte pries maunant ant iesmo
busiu laaabai dekinga jei kas patartumete
ir dar gal zinot su kuom mirko mesyte pries maunant ant iesmo
busiu laaabai dekinga jei kas patartumete
Sorry, bet netikiu nei vienu zodziu. Zmones, pradeje toki versla paprastai, tiksliau visada jau turi ziniu kaip ka su kuo maisyti kad gautusi padazas - viena is pagrindiniu kebabo sudedamuju daliu. O versla kazin ar butum atidarinejusi, jei neturetum elementariu ziniu. Beje, nei vienas verslininkas savo paslapciu neisduoda..
QUOTE(kalissta @ 2008 03 12, 19:08)
Sorry, bet netikiu nei vienu zodziu. Zmones, pradeje toki versla paprastai, tiksliau visada jau turi ziniu kaip ka su kuo maisyti kad gautusi padazas - viena is pagrindiniu kebabo sudedamuju daliu. O versla kazin ar butum atidarinejusi, jei neturetum elementariu ziniu. Beje, nei vienas verslininkas savo paslapciu neisduoda..
Juokinga...lyg ir nebandziau itikineti...viena panele rase kad dirbo kebabinej, jei nesunku galetu padeti...
o siaip padazu visokiu buna, kas tau skanu man gali buti nevalgoma..
labukas, mielosios,
namie niekad nedariau lavašo bet jaučiu, kad namie daug skanesnis gautusi nei paruoštas pardej... tik man iškilo vienas klausimas... būčiau labai labai dėkinga, jei kas nors pagelbėtų ar skanus būna lavašas kitą dieną..? pvz.: jei dėti tik salotas, sūrį fermentinį, mėsytę... na ar neįsigertų pernakt drėgmė į patį lavašą..?
namie niekad nedariau lavašo bet jaučiu, kad namie daug skanesnis gautusi nei paruoštas pardej... tik man iškilo vienas klausimas... būčiau labai labai dėkinga, jei kas nors pagelbėtų ar skanus būna lavašas kitą dieną..? pvz.: jei dėti tik salotas, sūrį fermentinį, mėsytę... na ar neįsigertų pernakt drėgmė į patį lavašą..?
QUOTE(ing... @ 2008 03 17, 13:15)
labukas, mielosios,
namie niekad nedariau lavašo bet jaučiu, kad namie daug skanesnis gautusi nei paruoštas pardej... tik man iškilo vienas klausimas... būčiau labai labai dėkinga, jei kas nors pagelbėtų ar skanus būna lavašas kitą dieną..? pvz.: jei dėti tik salotas, sūrį fermentinį, mėsytę... na ar neįsigertų pernakt drėgmė į patį lavašą..?
namie niekad nedariau lavašo bet jaučiu, kad namie daug skanesnis gautusi nei paruoštas pardej... tik man iškilo vienas klausimas... būčiau labai labai dėkinga, jei kas nors pagelbėtų ar skanus būna lavašas kitą dieną..? pvz.: jei dėti tik salotas, sūrį fermentinį, mėsytę... na ar neįsigertų pernakt drėgmė į patį lavašą..?
ziurint kiek laikysi per ta nakti, jei vakare padarei ir ryte suvalgei manau dar bus pakankamai skanus
QUOTE(Ais_Las @ 2008 03 03, 08:40)
Kas neranda lavaso, galima ir su paprastu keptu blynu
Issikepu blyna dideli, atskirai pasikepinu farso be jokiu padazu, susipjaustau agurka, pomidora ir svoguna, viska sudedu i blyna, uzpilu heinz cocktail padazo, susuku ir valgau Aisku i vidu galima deti ka tik norite, bet cia man skaniausias variantas
Issikepu blyna dideli, atskirai pasikepinu farso be jokiu padazu, susipjaustau agurka, pomidora ir svoguna, viska sudedu i blyna, uzpilu heinz cocktail padazo, susuku ir valgau Aisku i vidu galima deti ka tik norite, bet cia man skaniausias variantas
prasom smulkiau blyno recepta... su lietiniai visad vargstu, nes visad gaunais skirtingi...
va, velykom ieskojau lavaso PC (maximoj, IKI), aisku neradau... tai supykau, sakiau namie kepsiu... reik kad but ne per minsktas ir ne per traskus, darsyiu su tepamu suriu ir lasisa... pernai velykoms dariau su tortilija, tai sakyciau nepatiko...
Aš irgi neradusi niekur pirkti bandžiau kepti namuose pagal internete rastą receptą.Daugiau tokios klaidos nedarysiu gavosi toks traškus, kad neįmanoma nieko su juo padaryti nors ir laikiau uždengusi drėgnu rankšluosčiu kaip patarė, bet vistiek nesuminkštėjo.Baigėsi tuo kad panaudojau kaip picų padą tik labai ploną
QUOTE(foox @ 2008 03 26, 19:46)
Aš irgi neradusi niekur pirkti bandžiau kepti namuose pagal internete rastą receptą.Daugiau tokios klaidos nedarysiu gavosi toks traškus, kad neįmanoma nieko su juo padaryti nors ir laikiau uždengusi drėgnu rankšluosčiu kaip patarė, bet vistiek nesuminkštėjo.Baigėsi tuo kad panaudojau kaip picų padą tik labai ploną
ai, as nusispjoviauir iskepiau blyna, ir man kazkaip netycia gavosi... tik po keliu dienu nebetoks skanus kaip pirma diena buvo..
QUOTE(minte @ 2008 03 26, 23:42)
ai, as nusispjoviauir iskepiau blyna, ir man kazkaip netycia gavosi... tik po keliu dienu nebetoks skanus kaip pirma diena buvo..
tau pasisekė gal parašytum kaip darei?
Aš iš Lavašo darau tik suktinukus - užkandėles. Na vietoj sumuštinukų
Imu tą kad ir Maximinį lavašą, perpjaunu į 4 dalis (skersai ir išilgai). Tada aptepu tą gabaliuką šiek tiek tepamo sūrio arba majonezo, bet labai nedaug. Tada palei ilgesnę kraštinę dedu pagal skonį: lašišos, rūkųtos mėsos, virto kokio kumpio, daržovių (agurko, pomidoro ar paprikos) ir šiek tiek salotų lapų. Tada suvynioju panašiai kaip suši ir supjaustau irgi tokiais ritinėliais.
Dar kartais darau su varške: su trupučiu česnako ir žolelėmis sutrinu varškę, aptepu lavašo gabaliukus, dedu šiekt iek lašišos ir irgi suvynioju ir supjaustau.
DAr kartais darau su Tunu ir majonezu, tik dedu marinuotų agurkėlių. DAr galima su kepta mėsyte, tik supjaustyti reikia lazdelėmis, kad nebyrėtų įdaras
Bent jau man labai greita ir skanu, ypač kai ateina draugai ar koks baliukas.
Beje, kai kuriuos ritinukus persmeigiu smeigtukais. Gražiai atrodo dydelė lėkštė.
Kažkas panašaus tik maniškiai kiek smulkesni ir mačiau įdaro :
Imu tą kad ir Maximinį lavašą, perpjaunu į 4 dalis (skersai ir išilgai). Tada aptepu tą gabaliuką šiek tiek tepamo sūrio arba majonezo, bet labai nedaug. Tada palei ilgesnę kraštinę dedu pagal skonį: lašišos, rūkųtos mėsos, virto kokio kumpio, daržovių (agurko, pomidoro ar paprikos) ir šiek tiek salotų lapų. Tada suvynioju panašiai kaip suši ir supjaustau irgi tokiais ritinėliais.
Dar kartais darau su varške: su trupučiu česnako ir žolelėmis sutrinu varškę, aptepu lavašo gabaliukus, dedu šiekt iek lašišos ir irgi suvynioju ir supjaustau.
DAr kartais darau su Tunu ir majonezu, tik dedu marinuotų agurkėlių. DAr galima su kepta mėsyte, tik supjaustyti reikia lazdelėmis, kad nebyrėtų įdaras
Bent jau man labai greita ir skanu, ypač kai ateina draugai ar koks baliukas.
Beje, kai kuriuos ritinukus persmeigiu smeigtukais. Gražiai atrodo dydelė lėkštė.
Kažkas panašaus tik maniškiai kiek smulkesni ir mačiau įdaro :
Jei kas isduotu paslapti, kur Kaune galima butu nusipirkti lavaso, buciau laaabai dekinga