Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

QUOTE(linaslau @ 2008 02 16, 20:44)
Kaune lavašo blynu visada būna pirkti - Kalniečių turgelyje . Kiek kartų buvau sugalvojus gaminti tai ten visada gaunu  smile.gif  .

Kurioje vietoje ten ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
Kaune lavašo blynu visada būna pirkti - Kalniečių turgelyje . Kiek kartų buvau sugalvojus gaminti tai ten visada gaunu  smile.gif  .

Kokia kaina lavašų Kalniečių turgelyje?
Atsakyti

o gal galite pasakyti kur yra tas Kalnieciu turgelis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
o ne pigiau butu nueiti i kokia kebabine, ten ir greita ir skaunu, ypac Karolineskese...
Atsakyti
QUOTE(Proksimus @ 2008 02 16, 23:59)
Kurioje vietoje ten ieškoti?  4u.gif

Kalniečių turgelis - man gimtasis turgelis biggrin.gif , bet niekada nesu pastebėjus ten lavašų. Reiks geriau paieškot.
Dar jų būna Vilijampolėje, priešais buvusį Vilką (kitoje gatvės pusėje). Ten yra tokia maža kepyklėlė. Tik kag jie ne patys kepa, o iš kažkur atsiveža. Todėl reikia iš anksto užsisakyt (prieš dieną). Na, gal kam patogu.
Papildyta:
QUOTE(zebriuke @ 2008 02 19, 01:24)
o gal galite pasakyti kur yra tas Kalnieciu turgelis? blush2.gif  4u.gif

Kalniečių turgelis netoli PC SAVAS, prie Kalniečių parduotuvės. Kas gi čia nežinojo, kur jis randas g.gif biggrin.gif Prašom, užeikit, nepasigailėsit thumbup.gif
Atsakyti
o nieks nebande kepti namie g.gif
Atsakyti
Kas neranda lavaso, galima ir su paprastu keptu blynu thumbup.gif
Issikepu blyna dideli, atskirai pasikepinu farso be jokiu padazu, susipjaustau agurka, pomidora ir svoguna, viska sudedu i blyna, uzpilu heinz cocktail padazo, susuku ir valgau thumbup.gif Aisku i vidu galima deti ka tik norite, bet cia man skaniausias variantas smile.gif
Atsakyti
taip i lavasa ar blyna galite deti ko tik nori
o kad skonis butu reikia gero padazo pvz " tukstantis salu"
visiems tikrai patiks..

cia kaip su kecupu bet ka suvalgyti galima..

man lavasas asmeniskai su vistienos gabaliukai pakepintas skaniausias + aisku padaziuko..
Atsakyti
Pasiskaitinejau sita temele ir susigundziau pati pasidaryti lavasa. Nes as kazkaip pirkdavau jau gatavus, blush2.gif o va aisku, kai pati pasidarai, tai visai kas kita. bigsmile.gif Idaras buvo: vistienos kumpelis, suris, salotos, pomidoro pasta ir majonezas. Buvo laaabai skanu!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 09, 21:39)
user posted image

Labai skaniai atrodo smile.gif mmmm...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 10 kovo 2008 - 09:42
QUOTE(kalissta @ 2008 03 10, 09:42)
Labai skaniai atrodo smile.gif mmmm...........

Skanu labai ir buvo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 09, 21:39)
Pasiskaitinejau sita temele ir susigundziau pati pasidaryti lavasa. Nes as kazkaip pirkdavau jau gatavus,  blush2.gif o va aisku, kai pati pasidarai, tai visai kas kita. bigsmile.gif  Idaras buvo: vistienos kumpelis, suris, salotos, pomidoro pasta ir majonezas. Buvo laaabai skanu!

user posted image

graziai atrodo
Atsakyti