Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

Čia tai ka aš perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 21, 07:47)
pati gaminu ji su lasisa ir krabu lazdelemis pati lavasa istepu lyditu suriu pabarstau zalumynais darzovemis tada lasisa sudedu krabu lazdeles susuku tada tuo paciu ipakavimo celefanu apvynioju ir i saldytuva kad atvestu supjaustai ir ant stalo pateikiu tokia forma:
user posted image

neatlimpa susukti taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 21, 19:18)
Čia tai ka aš perku biggrin.gif

ir sitoks buna maximoja ar kur tu jy perki?niekad nemacisu tokio g.gif as as kusla tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 22, 14:34)
neatlimpa susukti taip? g.gif

Kadangi istepu lyditu sureliu ir stiprei susukusi palaikau saldytuve tai neatlimpa. Gaunasi taip pat kaip paveiikslelyje.

QUOTE(nika30 @ 2007 08 22, 17:09)
ir sitoks buna maximoja ar kur tu jy perki?niekad nemacisu tokio  g.gif as as kusla tada  blink.gif

Buna maksimoje pavyzdziui sita pirkau maxmima bazeje savanoriu gatveje buvo duonos skyriuje prie batonu iskarto ir as nepastebejau (nes ju buna paprastai nedaug nes trupas galiojimo laikas tai tikriausiai daug neveza kad spetu ispirkti) bet paklaususi konsultantes ji man parode. taip pat karta esu pirkusi ir nedideliam Ikiuke bet ten tai retai buna ar neatveza ar greit isperka biggrin.gif

O vakar gaminau pagal kazkurios is cia parasyta recepta su vistiena darzovemis fermentiniu suriu ir dar pakepiau orkaiteje thumbup.gif super gavosi skanumelis biggrin.gif
Atsakyti
o tai klp gal jo jau yra kur?
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 21, 07:47)
Atrodo mazdaug taip tik be to surio ir zuvies biggrin.gif
user posted image

pati gaminu ji su lasisa ir krabu lazdelemis pati lavasa istepu lyditu suriu pabarstau zalumynais darzovemis tada lasisa sudedu krabu lazdeles susuku tada tuo paciu ipakavimo celefanu apvynioju ir i saldytuva kad atvestu supjaustai ir ant stalo pateikiu tokia forma:
user posted image

Cia toks idomus derinys, bet manau skanu butu smile.gif mes tai nekisham i jokius shaldytuvus, susisuki ir ishkart valgai, net pjaustyt nereikia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš darau taip: pagaminu tirštą boloneese padažą: pekepinu česnakus, svogūnus, sudedu faršą, pjaustytus pomidorus, prieskonių, kartais pievagrybių, šiek tiek balto vyno, konservuotų pomidorų (kai turiu), viską patroškinu, kol nugaruoja (žiūrėt kad nebūtų per skystas padažas). Tada lavašą išskleidžiu, gausiai pabastau tarkuotu fermentiniu arba parmezano sūriu, dedu šiltą padažą (tokio karštumo, kad lydytųsi sūris, galą užlankiu, kad neišbėgtų, susuku ir niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Pabandžiau lavašą įdaryt lydytu sūreliu, salota, pomidoru ir kepta vištiena. Tėtis nė gabaliuko negalėjo praryt, sakė šitas maistas žalias smile.gif Tešla žalia atseit...
Atsakyti
niu *****, klaipedoj turbut visas pardes jau apejau - niekur neradau to lavaso kur jus perkat.. unsure.gif
Atsakyti
biski beskone ta tesla, gal todel zalia pasirode biggrin.gif
Papildyta:
biski jinai beskone, gal todel zalia pasirode biggrin.gif
Papildyta:
ups... parase, kad neissaugojo...
Atsakyti
Jeigu nerandat lavašo pirkt tada galima pirkt tortilijas, jų tikrai ir Maximoj ir IKi ir Rimi yra, tik kad jos mažesni lapai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bananamio: 16 vasario 2008 - 11:56
Kaune lavašo blynu visada būna pirkti - Kalniečių turgelyje . Kiek kartų buvau sugalvojus gaminti tai ten visada gaunu smile.gif .
Atsakyti