as tai lavasa darau su vistiena ir darzovemis arba vietoj vistienos dedu krabu lazdeles.Lavasa istepu majonezu viska sudedu ant jo suvynioju po to isuku i folija ir tada keliom minutem i orkaite tikrai labai skanus dalykas
niekur nerandu to lavaso gal zinote kur Kaune galima isisgyti?
Aš Vilniuje lavašą esu mačiusi Maximoje prie Kalvarijų turgaus, bet dar neteko paragauti
QUOTE(Guvilė @ 2007 07 25, 19:24)
Aš Vilniuje lavašą esu mačiusi Maximoje prie Kalvarijų turgaus, bet dar neteko paragauti
niu zinokit, as kaip zombis jau, ilekiu i belekokia parduotuve, ir pirmiausia ieskau LAVASO niu ir nerandu KLAIPEDOJ niekur cia kazkas minejo kioskeli prie vaiku pasaulio, ten atsove kad neparduoda ju
gal as jau pozlibe niu imeskit kas foto, kaip atrodo parduotuvej supakuotas tas lavasas?? ir gal KLAIPEDOJ kam pavyko rast
Lavašo nerandu ir aš niekur. Va tortilijų tai mačiau IKI yra, bet lavašo nematyt
QUOTE(zebriuke @ 2007 07 02, 01:32)
Mačiau Akropolio Maximoj, prie alkoholio skyriaus pačiam gale, toks mažytis skyrelis, tai buvo ir lavašo ir tortilijų
QUOTE(zebriuke @ 2007 07 02, 01:32)
maximose paprastai būna prie duonos
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 20, 14:30)
maximose paprastai būna prie duonos
o kaip jie atrodo??? kaip supakuoti?
Aš perku IKI arba MAXIMOJE.Įpakuotas į ploną celofaną, o atrodo taip...čia be įpakavimo
Kryme valgiau šaurma.Daro taip: lavašą ištepa su padažu arba majonezu (aštrūmas pagal skonį).Tada dedamos daržovės: morkos, pomidoras, agurkas, kopūstai.Paskui smulkiai pjastyta vištieną (virtą arba keptą) ir tarkuotą sūrį.Susuka ir pašildo orkaitėje apie 10 min. Labai skanu.Galima aišku improvizuot
Kryme valgiau šaurma.Daro taip: lavašą ištepa su padažu arba majonezu (aštrūmas pagal skonį).Tada dedamos daržovės: morkos, pomidoras, agurkas, kopūstai.Paskui smulkiai pjastyta vištieną (virtą arba keptą) ir tarkuotą sūrį.Susuka ir pašildo orkaitėje apie 10 min. Labai skanu.Galima aišku improvizuot
tai kad man ir įdomu kaip jis atrodo supakuotas šiaip kaip atrodo lavašas tai aš žinau
Jie taip ir atrodo tik suvynioti i permatoma celafana kur maistui vynioti buna staciakampio formos ir uzklijuotas koks lipdukas ir viskas
Del lavaso pirkimo tai jo buna tikrai didesnese parduotuvese bet daznai ji isperka. Pavyzdziui as perku Mindaugo Maximoje bet ir ten ne visada randu nes buna taip kad isryto dar yra o per pietus jau ner.
Papildyta:
Atrodo mazdaug taip tik be to surio ir zuvies
pati gaminu ji su lasisa ir krabu lazdelemis pati lavasa istepu lyditu suriu pabarstau zalumynais darzovemis tada lasisa sudedu krabu lazdeles susuku tada tuo paciu ipakavimo celefanu apvynioju ir i saldytuva kad atvestu supjaustai ir ant stalo pateikiu tokia forma:
Del lavaso pirkimo tai jo buna tikrai didesnese parduotuvese bet daznai ji isperka. Pavyzdziui as perku Mindaugo Maximoje bet ir ten ne visada randu nes buna taip kad isryto dar yra o per pietus jau ner.
Papildyta:
Atrodo mazdaug taip tik be to surio ir zuvies
pati gaminu ji su lasisa ir krabu lazdelemis pati lavasa istepu lyditu suriu pabarstau zalumynais darzovemis tada lasisa sudedu krabu lazdeles susuku tada tuo paciu ipakavimo celefanu apvynioju ir i saldytuva kad atvestu supjaustai ir ant stalo pateikiu tokia forma:
Na dėkui, dabar bent įsivaizduosiu ko ieškoti