Įkraunama...
Įkraunama...

Lavašas

as tai lavasa darau su vistiena ir darzovemis arba vietoj vistienos dedu krabu lazdeles.Lavasa istepu majonezu viska sudedu ant jo suvynioju po to isuku i folija ir tada keliom minutem i orkaite tikrai labai skanus dalykas smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
niekur nerandu to lavaso verysad.gif gal zinote kur Kaune galima isisgyti? ax.gif
Atsakyti
Aš Vilniuje lavašą esu mačiusi Maximoje prie Kalvarijų turgaus, bet dar neteko paragauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 07 25, 19:24)
Aš Vilniuje lavašą esu mačiusi Maximoje prie Kalvarijų turgaus, bet dar neteko paragauti verysad.gif

niu zinokit, as kaip zombis jau, ilekiu i belekokia parduotuve, ir pirmiausia ieskau LAVASO blink.gif doh.gif niu ir nerandu KLAIPEDOJ niekur g.gif cia kazkas minejo kioskeli prie vaiku pasaulio, ten atsove kad neparduoda ju unsure.gif

gal as jau pozlibe doh.gif smile.gif niu imeskit kas foto, kaip atrodo parduotuvej supakuotas tas lavasas?? unsure.gif ir gal KLAIPEDOJ kam pavyko rast blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lavašo nerandu ir aš niekur. Va tortilijų tai mačiau IKI yra, bet lavašo nematyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke @ 2007 07 02, 01:32)
niekur nerandu to lavaso verysad.gif gal zinote kur Kaune galima isisgyti? ax.gif

Mačiau Akropolio Maximoj, prie alkoholio skyriaus pačiam gale, toks mažytis skyrelis, tai buvo ir lavašo ir tortilijų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke @ 2007 07 02, 01:32)

maximose paprastai būna prie duonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 20, 14:30)
maximose paprastai būna prie duonos ax.gif

o kaip jie atrodo??? kaip supakuoti? g.gif
Atsakyti
Aš perku IKI arba MAXIMOJE.Įpakuotas į ploną celofaną, o atrodo taip...čia be įpakavimo mirksiukas.gif

user posted image

Kryme valgiau šaurma.Daro taip: lavašą ištepa su padažu arba majonezu (aštrūmas pagal skonį).Tada dedamos daržovės: morkos, pomidoras, agurkas, kopūstai.Paskui smulkiai pjastyta vištieną (virtą arba keptą) ir tarkuotą sūrį.Susuka ir pašildo orkaitėje apie 10 min. Labai skanu.Galima aišku improvizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad man ir įdomu kaip jis atrodo supakuotas mirksiukas.gif šiaip kaip atrodo lavašas tai aš žinau biggrin.gif
Atsakyti
Jie taip ir atrodo tik suvynioti i permatoma celafana kur maistui vynioti buna staciakampio formos ir uzklijuotas koks lipdukas biggrin.gif ir viskas
Del lavaso pirkimo tai jo buna tikrai didesnese parduotuvese bet daznai ji isperka. Pavyzdziui as perku Mindaugo Maximoje bet ir ten ne visada randu nes buna taip kad isryto dar yra o per pietus jau ner.
Papildyta:
Atrodo mazdaug taip tik be to surio ir zuvies biggrin.gif
user posted image

pati gaminu ji su lasisa ir krabu lazdelemis pati lavasa istepu lyditu suriu pabarstau zalumynais darzovemis tada lasisa sudedu krabu lazdeles susuku tada tuo paciu ipakavimo celefanu apvynioju ir i saldytuva kad atvestu supjaustai ir ant stalo pateikiu tokia forma:
user posted image
Atsakyti
Na dėkui, dabar bent įsivaizduosiu ko ieškoti biggrin.gif
Atsakyti