na as lavasa darau taip:(jei kartais jo nerandu parduotuvej tai perku tortilias) uztepu rama creme bonjour,tada dedu salotu lapa ir ant virsaus kumpi(arba ikrus,tuna),suvynioju,tada ivyniuoju i permatoma pleve ir i saldytuva palaikau pe rnakt.ir ant stalo paiekiu supjaustytus riekelem.be galo skanu:)
lavašą pirkau vieną kartą gyvenime - ieškojau, kas tiktų prie čili troškinio, kad sočiau būtų, lavašas puikiai tiko manau, kad įdarius tuo troškiniu ir pašildžius, būtų irgi labai ir dar sūriu tarkuotu pabarsčius.. aišku, autentiškiau būtų su tortilijom, bet man lavašas skaniau
O aš į lavašą įvynioju pienišką dešrelę ir pašildau mikrobanginėje. Valgau su majonezo-kečupo padažu. Dar galima prie dešrelės į vidų įdėti tarkuoto sūrio niam niam niam