Lavašo tikrai kartais nebūna, pvz. vakare. Man vieną kartą labai reikėjo, ir kaip tyčia, nebuvo nei Maximoj, nei Rimi. Ne dėl to, kad nemoku ieškoti

Tiesiog greitai baigiasi tas lavašas, nes mūsų, jį megstančių daug

Tačiau Iki beveik visada būna. Tik, man atrodo, kepa ne Iki, o tokia nedidelė bendrovė, armėniška, ta prasme šeimininkai - armėnai. Tik įdomu, kur jie kepa?

Kiek žinau, reikalinga speciali krosnis.
Aš tai dariau tokį užkandį su lavašu. Lavašą aptepiau lydytu sūriu su lašiša, prie krašto išdėliojau juostelę iš rūkytos lašišos ir susukau. Vėliau, kai supjausčiau riekelėmis, lašiša gavosi per vidurį. Labai gražiai ir šventiškai atrodė.
O paprastą dieną, ne šventišką, darau taip. Apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu, galima su majonezu, per vidurį dedu rūkytą dešrelę, susuku ir į mikrobanginę. Sūris išsilydo, dešrelė išsikepa, ir gaunasi puikus karštas užkandis.
Ir dar vienas.
http://www.supermama...dpost&p=3658947