Sveikos
pasidalinsiu ir aš savo receptuku, kaip pagaminti skanų patiekaliuką iš lavašo.
išvyniojusi lavašą, padalinu į dvi dalis (kad būtų mažesnis gabalas).
tada lavašą pertepu kremu Rama Bonjoir (labai tinka tas, kur su agurkėliais arba su krienais), tada darau įdarą (gali būti tokie):
1. tuno gabaliukai + labai smulkiai supjaustyta/sutrupinta paprika arba rauginti agurkeliai + suplėšau į smulkesnius gabaliukus žalius salotos lapus;
2. patarkuota daktariška dešra + labai smulkiai supjaustyta/sutrupinta paprika arba rauginti agurkeliai + suplėšau į smulkesnius gabaliukus žalius salotos lapus;
įdarą paskleidžiu (išdėlioju) ant patepto lavašo lapo ir viska susuku į ritinėlį (gana stipriai, kad sukibtų viskas. Ritinėlį įvynioju į celofaną ir padedu į šaldytuvą (bent keliom valandom- kad susigertų) ir išėmusi supjaustau kokių 2 cm storio gabaliukais (čia kaip sushi
).
tokie lavašo gabaliukai atrodo labai gražiai ir apetitnai
o svarbiausia, tikrai labai skanūs.
pabandykite.