QUOTE(wavy @ 2010 10 06, 12:35)
Sveikos, mergaites,
gal galetumet parekomenduot tikrai gera urologa, kuris gaudytusi vyru nevaisingume? Ar tokie tik privaciai dirba, ar galima ir i kokias Santariskes pakliuti?
Sitoj temoje maciau, kad minejote Sruogio pavarde, tai jis prie geru skaitosi?
gal galetumet parekomenduot tikrai gera urologa, kuris gaudytusi vyru nevaisingume? Ar tokie tik privaciai dirba, ar galima ir i kokias Santariskes pakliuti?
Sitoj temoje maciau, kad minejote Sruogio pavarde, tai jis prie geru skaitosi?
Sveikos,man atrodo,kad Sruogi dirba ir Santariskiese,ir pas Bogdanskine privaciai,na,mano vyras buvo pradzioj pas Sruogi Bogdanskienes klinikoj,tai jam jis nelabai patyko,jam pasirode labai abejingas,padare kruva tyrimu,net vitaminu jokiu nepatare gerti,atseit nepades,israse VOBEMZINA nesamone o pinigu paliko tai galima butu IUI PADARYTI tai vyras savivaliskai gere vitaminus,ir labai pagerejo judrumas,tai va,o Vilniuje ir nezinau jokiu daugiau andrologu-urologu,i Kauna reikia pas Z.
Papildyta:
QUOTE(kumute* @ 2010 09 29, 18:18)
Labas vakaras.Norejau uzklausti ar jusu vyrai patis stengiasi pagerinti spermos rodiklius, ar reikia jiems nuolat priminti ir kartais pasibarti del to.Nes man su MB tai jau rankos svyra
Labas rytas.mano vyras tai pats viska daro,nereikia net priminti cia as net visus jo vitaminus nelabai zinau kada koki gerti jis sau perka,regulioja dozes,i t.t