QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 12 18, 19:42)
na sperma tai kintantis dalykas. pvz pas mus per puse metu nuo 163 mln 1 ml sumazejo iki 43 mln 1 ml. visi tyrimai daryti VK
mano nuomone pas TB A+B yra mazokas kad naturaliai jums gautusi pas mus buvo visada A+B - 42 proc, tik per paskutini IUI A+B buvo stirpiai pagerejes iki 51 proc
mano nuomone pas TB A+B yra mazokas kad naturaliai jums gautusi pas mus buvo visada A+B - 42 proc, tik per paskutini IUI A+B buvo stirpiai pagerejes iki 51 proc
Žinau, kad kintantis...bet noriu įsitikinti, ar tikrai taip jau sumažėjo, todėl po 3 dienų kartosim BAK'e tyrimą Nes jeigu iš tikrųjų taip sumažėjo, nebėra tikslo man gerti Dufą po O
O dėl natūralaus pastojimo, yra ir su mažesniu spermiukų greičiu pastoję moterų Jeigu kiekis didelis, tai jis kompensuoja greitį (taip sakė gydytoja) Užtat ir norim įsitikinti dėl kiekio (per 3 dienas nemanau, kad jis galėtų žymiai pasikeisti į vieną ar į kitą pusę)
Dėl IUI aš labai skeptiškai nusiteikusi Mano nuomone, tada geriau tuos pinigėlius pataupyti IVF Nors...niekada nespjaunu, kad patys nedarysim IUI, nuomonė gali pasikeisti su laiku