QUOTE(Doli @ 2010 11 26, 06:24)
Labutis visosms,
spermiju kiekis padidejo 1ml nuo 3 x 10 sestuoju iki 5 x 10 sestuoju, ejakuliate nuo 2 x 10 sestuoju iki 13 x 10 sestuoju, po to dar atsirado progresyviai judriu 20 proc, to nebuvo praejusi karta, judriu vietoje padidejo iki 20 proc, buvo 14 proc, bet vistiek dar didelis kiekis nejudriu 60 proc., o buvo 86 proc. As gavoju, kad siek tiek geriau..., pirmadieniui uzrasysiu MB pas M. Kinciu. Idomu ka paskirs....
tikrai pagerėjo
QUOTE(gvatemala @ 2010 11 26, 12:38)
Dėkui už info
Bet man iškilo kitas klausimas, bandžiau klausti Ž, bet ji sakė per daug skaitau internete ir nusuko kalbą.... tai gal pakomentuosi tu: Kaip tuos vitaminus ir papildus vartoti? Kaip suprantu susiperki tuos visus vitaminus atskirai ir po N tablečių per dieną (kad susidarytų tavo surašyta paros dozė) geri? vienus iš ryto, kitus vakare... Jei visus tavo išvardintus vitaminus gerti iš karto, tai susidaro arkliška dozė...Kaip pasakiau apie tai MB, tai sakė į kapus nori mane nuvaryt su tokiais kiekiais....
Ž skeptiškai nusiteikus dėl tų vitaminų, nors mūsų atveju teko jai pripažinti, kad visgi padėjo
taip, kiekiai nenormalūs. Eini su sąrašu į vaistinę ir dirbi.. Kiek įmanoma, stengdavausi pririnkti iš kompleksų, kad būtų tik viena tabletė. bet aišku, nedaug ko ten užtenka.. Dar yra skirtumas, ką su kuo derinti, kai kurie pjaunasi, atseit, tai aš išskirstydavau į tris dalis, ryte C ir B, E atskirai nuo šitų reikia, Ca nakčiai (kalcis svarbus galvoms, jei trūksta kalcio, jos negali įsiskverbti). ženšenis ir kiti stimuliuojantys tik ryte. Jei sunkiai pakelia tokius kiekius, ką darysi, reikia ne viską iš karto tada, atsirinkti svarbiausius. Pvz Zn ar Se tabletytės mažutės, dvi tikrai nesunku išgerti, kokio folio irgi..bet taip, iš principo problema yra.. susidaro kelios dešimtys tablečių, aišku, kepenims krūvis baisingas.. ilgiau trijų mėnesių geriau to nedaryti, reikia pertraukos. kažkaip maniškis ištempė, nepajuto sveikatos pablogėjimo. Galima iš viso išdalinti, kad ne iš karto, o pvz per kokius 5 kartus, tik reikia užkąsti kažko. Bet vyrams problemiška atsiminti išgerti
Žodžiu, dozės tikrai arkliškos, reikia kiek įmanoma "konspektuoti" į vieną vietą, bet...tiesiog.. gero varianto čia jau nėra, geras variantas-neturėti vaisingumo problemų
O ką, prieš IUI ar IVF moterims dozės ne arkliškos
aš jau per IUI stimuliacijas vos galų neatiduodu, IVF net nebandžius, jaučiu, visai super būtų
Tas Tamoxifenas irgi..hormoninis visgi,gali vėžį sukelti.. nėra čia sveikų variantų..
Aišku, kiekvienas turi rinktis pagal prioritetus ir organizmo galimybes